Mamici de septembrie-octombrie 2004 (28)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Cami, nu dau cu rosii, nici eu nu am vomitat decat o singura data si atunci a fost sigur de super oboseala nu de greturi! Bravo ! Dar nu e prea devreme inceputul lui septembrie?

Doxi, cand am avut contractii prin luna a 7 si mi se scurtase colul tot NoSpa mi=a dat medicul. Eu zic ca ai putea renunta la inot, macar pana se intoarce medicul tau.

fetelor, eu inca ma tin bine, fac singura menajul si gatitul, dar ma vait in consecinta Nu ca nu mai pot, ci ca nu le mai fac la fel de repede.

Va pup !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxi spune:

Multumesc mult, am "taiat" piscina de pe lista, cel putin saptamana aceasta si am cumparat si No Spa.

Sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucule spune:

Buna fetelor, de mult nu am mai scris.....
In weekend nu am ajuns la Paris si nici la Bruselles, dar am fost la Trier, la matusa si unchiul meu, unde ne-am simtit ff bine. Pe drum spre casa ieri seara am crezut ca nasc dar spre nenorocul meu nu a fost asa
Am avut niste contractii si niste dureri de spate in zona lombara plus ca aveam dureri ca la ciclu.... In fine pufaiam si eu si DIm cand am vazut spitalul , mi-a trecut hahahhaha, asa ca am ajuns acasa cu bine. Azi imi simt burta mai jos, deci se pare ca e pe aproape.... eu sper sa mai stea putin acolo

In rest sunt ff fericita ca datorita cestui timp schimbator care ne aduce aci frig, picioarele mele revin la normal, incet incet imi vad si eu gleznele

Dar am inceput sa mananc ca un elefant si mi-e somn non stop, nu am putere de nimic, si nici chef, sunt intr-o lene totala
rusine mie

CRISMIR, CAND AM VAZUT POZELE TALE MI SE PAREA MIE O FIGURA COMUNA, CUNOSCUTA FATZA TA, DAR.......... NU STIU DE UNDE SA TE IAU, DACA ZICI CA ESTI DIN BV DE ACOLO , ce dor imi este sper sa ajung in feb acasa, poate trag si eu un schi pe Lupului......... ce vremuri

va pup pt moment am sa adaug poze, inca nu le-am pus dar sunt pe vine

ralu si bebele in burta 33de sapt si 3 zile

ralucule
http://community.webshots.com/user/ralucule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Si eu tot o singura data am vomitat... si asta din prostia mea, nu altfel...

Mina, si eu fac pe curajoasa atat prin casa cat si la bucatarie. Problema e ca obosesc repede si renunt... Oricum, cel putin in privinta gatitului, cum e vara, inca mai merge gratar si salata... ca e cel mai simplu.

Andreea, vezi, ti-ai facut griji degeaba... Eu vorbesc, ca sunt la fel de panicata ca si tine... Oricum, e momentul sa te linistesti, vine mama ta, sora, curand si sotul... apoi bebita.

Eliana, bine ca ne-ai spus de Mihaela, ca ne faceam tot felul de ganduri (cel putin eu). O asteptam cu vesti.

Ralucule, stiam ca nu ai fost la Paris ca am trecut pe langa Tour Eiffel si nu te-am vazut. Vezi, ca eu dupa tine ma uit, ca esti aproape cu DPN si ma impacientez cand scrii ce ti se intampla. Ai grija, nu te mai obosi...

Eu visez de vreo 2 nopti ca ma duc la dr si-mi spune ca am burta mica si bebe e mic si el... Oi fi nebuna?!

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Fetelor va multumesc din suflet ca sunteti alaturi de mine!
Asa cum v-a spus si Eliana, trebuie sa stau in pat 24 ore din 24 ca sa pot sa-l mai tin pe bebe macar o sapt.
Doctorul mi-a zis ca s-a scurtat foarte mult colul si s-a deschis atat in interior cat si in exterior "de incape un deget si se simte punga". In cazul in care nu stau in pat, bebele va iesi afara zilele astea. Asa ca ...sunt cumintica!
Ceea ce va povesteam ca are firisoare rosii era dopul gelatinos care l-am pierdut si fiind colul deschis nu se mai poate reface asa ca sunt si mari pericole sa intre pe acolo cine stie ce germene si sa mi se rupa apa cat mai repede.
Ca tratament mi-a dat gynipral din 8 in 8 ore si No Spa cate 2 pe zi iar la nevoie si scopantil cate 2 pe zi.
Din pacate au inceput si greturile si vomit mai tot ce mananc. Asa de mult m-am saturat de starea asta de rau!
Despre bebe ce sa spun. Pana acum este bine, se misca destul de mult si e...grasana rau fata mea!
Dimensiunile la 35 sapt si 1 zi sunt urmatoarele:
BPD = 9.34 cm (38w1d)
HC = 32.4 (36w5d)
AC = 35.32 (39w2d)
FL = 7.28 (37w2d)
Greutatea este de 3561 gr (+/-520gr)....deci maricica rau!
Dupa dimensiuni arat ca un copil de 37w6d.
Mi-am luat azi si trusa epidurala...asa ca sunt pregatita sa nasc. Inca nu mi-a zis daca pot sa nasc normal sau prin cezariana. Asta depinde de cat mai creste bebe la declansarea nasterii.

Va pup si din pacate o sa scriu mai rar!

Mihaela si puiul mic de 35 saptamani si 2 zile
Dr Ciulcu, Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Mihaela, te asteptam cu vesti. Sa stai cuminte la pat.

Mare-mare fetita ta... Si o sa mai creasca in burtica daca mai sta... Ei, sanatoasa sa fie si tu sa nu te chinui prea tare la nastere.

Va pupam pe amandoua si te asteptam pe forum cand poti tu intra.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

WOW... Mihaela... ce fetitza mare ai :) sa-ti fie sanatoasa... dupa cate observ, intr-o saptamana, ne pregatim de al 2-lea bebelus din perioada noastra, nu? :) Ce fain... Iti urez muulta sanatate si numai bine tie si bebelinei. V-am zis ca a mea are 2 kg? acum, cu valorile Mihaelei, e normal la mine? :))

Andreea, Doru si bebelina ~33 saptamani, DPN - 10 octombrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Mihaela, multa, multa sanatate si noroc!!!!! Grasunica e bebelina ta. Asta nu e rau, avand in vedere ca se grabeste asa de tare sa-si cunoasca mamica si taticul. Ai vazut? Am spus eu mai sus ca astea erau semne clare de prima faza a travaliului (cand incepe sa se deschida/dilate colul).

Intreaba dr. daca iti da si corticosteroizi. Aici asa se da ca sa grabeasca dezvoltarea plamanilor bebeilor care se nasc mai devreme. Nu stiu daca in Rom. se practica, dar nu strica sa intrebi totusi.
Gasesti f. multa info pe internet despre asta. Uite aici un exemplu de site: http://www.babycenter.com/expert/pregnancy/childbirth/5437.html

Ai grija mare de tine si sa ne tii la curent. Dupa cum vezi, toate suntem alaturi de tine si ne gandim mult la voi.

In alta ordine de idei, am fost azi la eco si totul e bine, suntem "in grafic". Bebitza are cam 2,300 kg. Ne-am bucurat mult ca s-a intors si s-a asezat in pozitia de atac (cu capul in jos).

Cu drag,

- DPN Sep. 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Nici eu nu am vomitat decat de 2 ori si asta din prostia mea, o data am mancat peste cu usturoi pana mi s-a aplecat iar a doua oara am facut indigestie de la iaurt peste care am baut socata. Isteata fata nu?

Mihaela stai cuminte!

De viteaza si eu ma dau viteaza, fac mancare, calc, sterg praful si nu in ultimul rand ma cert cu muncitorii care lucreaza la amenajarea apartamentului. Cel putin sunt multumita ca urletele mele au dat roade si maxim intr-o sapt. casa e gata, deja se lucreaza la finisaje, se mai pune un spot, o jaluzea, azi mi-au terminat de montat bucataria, nici nu stiti ce incantata sunt! Azi am spalat 4 lenjerii de pat pt. piticu deci ne pregatim intens. Partea proasta e ca obosesc din ce in ce mai repede si burta mi se intareste tot mai des. Abia astept maine sa merg la Dr. ca sa nu mai vorbim de eco, doar ca la eco (din pacate) am programare abia pe 8 sept.

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue77 spune:

Mihaela felicitari pemtru bebita, fata mare ce mai!

cand ma gandesc ca in maxim 2 saptamani o sa-ti tii printesa in brate ma iau toate emotiile...parca ieri discutam pe yahoo mess despre bebeii nostrii la 3 luni de sarcina....
E minunat totusi ...cum trece timpul

Ai grija de tine ! si suntem toate cu gandul la voi!

Cristina 37 sapt.
Dr. Texier ,Clinique des Franciscaines
http://community.webshots.com/user/blue77102

Mergi la inceput