Mamici de septembrie-octombrie 2004 (28)
Raspunsuri - Pagina 10
cristia spune:
Salutare fetele!
Alina, felicitari pt. baietel! Sa fie sanatos!
Mihaela, Frosa si Raisa tinem pumnii stransi purtati bb-ii in burtici cat mai aproape de termen!
Mihaela: din ce zici tu pare ca ai inceput sa pierzi lichid...Cred ca e mai bine sa-ti suni doctorul...Nu te speria dar cred ca e mai prudent asa!Tinem pumnii si tine-ne la curent!
Georgiana: super faza cu spagile. Macar de ar baga ceva la cap cei care se stiu cu musca pe caciula...
Fetele raportez si eu ca sunt bine desi am tacut ca porcu'-n papusoi ceva vreme.A fost din cauza ca am avut bineinteles multa treaba la servici iar cand terminam nu mai stiam cum sa merg mai repede acasa si sa ma asez in pat!Acu sunt chiar foarte necajita ca sefu' meu imi cere un ultim efort: sa merg sa fac o prezentare de date (asta-i jobu' meu) la un client iar eu simt ca NU MAI POT! Desi voiam sa plec in concediu in conditii amiabile imi vine sa urlu la ei si sa dau cu ei de toti de peretii! Mai naspha e ca am momente cand zic ca hai sa mai fac si efortul asta si gata dar zau ca nu stiu daca merita sa-mi supun bebelushul la asa ceva!Sunt tare necajita...Orice ar fi saptamana viitoare nu mai vin la servici. Singurul lucru de care-mi pare rau e ca acasa nu am internet (inca) si voi fi cu voi mai putin (ca am de gand sa merg la o prietena sau la internet cafe).
In rest eu simt de cateva zile dureri mai mult sau mai putin ascutite pe jos... cred ca sa infige bebe cu capsorul...Am citit pe undeva ca-s normale...
Cum va ziceam nu am citit tot ce s-a scris asa ca scuzati si voi dc am sarit ceva important...
Va pup tare pe toate si sa dea Dumnezeu s-auzim numai de bine!
Cristiana si bebe din burtica (35 saptamani si 3 zile)
blue77 spune:
Salut fetelor
Mihaela imi pare rau ca nu ti-e bine, dar gandeste-tre ca mai ai putin.In ce priveste scaparile de pipi, sa stii ca sunt normale-daca e vb de pipi - la curs ne-a explicat ca muschii perineului se lasa si de aici apar scaparile, cand stranuti , tusesti razi- la toaleta chiar cand crezi ca ai terminat si cum iti schimbi un pic pozitia mai curge un pic ce ramasese in vezica din cauza pozitiei in care stateai...deci nu te mai ingrijora si cu asta , dupa nastere trebuie sa-si revina la normal daca nu exista exercitii de reeducare a perineului.
Daca e lichid amiotic ar trebui sa-ti dai seama , trebuie sa fie clar ca apa, daca e cumva spre maro atunci e bai trebuie mers la spital.
Te pupic si rabdare!
Cristina 37 sapt.
Dr. Texier ,Clinique des Franciscaines
http://community.webshots.com/user/blue77102
babirusa spune:
Buna fetelor,
blue77 vreau listuta, te rog sa mi-o trimiti.
Anuska si la mine se potriveste socoteala.
Georgiana, faina faza, pacat ca nu tin minte mai multa vreme ca au obrazul gros...
32 sapt.(papusica)
elilenus spune:
Buna gravidutele,
Am incercat sa intru pe celalalt subiect despre gravidele de noiembrie decembrie pentru ca acolo am incercat o prima abordare ca de la gravida la gravide ieri dar nu am mai putut ca subiectul din ce am inteles e inchis. Si am vazut ca multe din ele mi-au raspuns si urat bun venit. Vroiam sa le multumesc din suflet pentru urarile lor si sa le intreb cum fac sa am si eu albumul meu de poze sa va arat cum arat acum cand am intrat in luna a saptea. Eu zic ca arat binisor, am luat doar 7 kg in greutate, aveam 48 la inceput si acum am 55. N-am fost in viata mea atat de grea. Adevarul e ca sunt si eu o obsedata de forma fizica si greutate si am avut norocul sa ma pot pastra slabuta. Oricum, insist pe intrebarea mea in legatura cu dr Dan Secara de la Cantacuzino. Stie cineva ceva despre dansul? Am reusit sa gasesc cate ceva pe forum despre spital dar mai putin despre dr. care am inteles ca e destul de bun.
Elilenus, DPN 24 noiembrie
Va pup
danette spune:
Elinelus, vezi ca s-a deschis alt subiect nou la mamici de nov.-dec.... cand se vad 10, 11 pag, se schimba subiectul. Cred ca noi suntem acum la nr. 49.
Depinde pe ce vrei sa pui pozele, pe yahoo sau community. webshots......
Intra pe subiectul nostru si-ti spun fetele cum sa faci!
Dana - 26+ sapt.
DPN 27 Nov.
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/dana2327/my_photos
danette spune:
Elinelus, rectific, mamici de nov-dec. (48)
Dana - 26+ sapt.
DPN 27 Nov.
http://f1.pg.photos.yahoo.com/ph/dana2327/my_photos
mcm spune:
Salutare burtici,
Toate va plangeti de cate ceva - o durere, indispozitii, vin si eu cu durerile sa fie echipa completa - ma doare stomacul (e posibil sa fie de la bb?) si ma dor sfarcurile. Am observat ca au facut o crusta galbena (mie nu mi-a curs nimic din ei pana acum) si mameleoanele s-au descuamat. Am folosit o crema bepanthene care este indicata pentru tratemntul sanilor la femeile care alapteaza si a leziunilor mameolare dar durerea nu trece. In rest- as manca si eu cat sapte, ma simt obosita, pierderi de urina eu am avut la inceputul sarcinii (in special cand stranutam) si abia astept sa fac cunostinta cu bb-le meu.
Mada, blue77 nu v-am mai vazut pe messenger.....
Multa sanatate si nastere usoara!
iulyp spune:
Anuska si la mine se potriveste chestia cu sexul. Am sa tin minte si la urm. copil poate il programez sa fie baietel sa am o pereche
Mihaela eu zic sa-l suni pe dr. dc. nu poti merge pana la spital si sa-i spui de secretia maronie. Nu cred ca e in regula sa o ai. Cat despre faptul ca te scapi pe tine s-ar putea sa fiu si eu in aceeasi situatie, nu stiu sigur. Ideea este ca eu am o secretie foarte fluida iar dc. nu pun tampon pur si simplu imi curge pe picior in jos. Prima data mi-a aparut pe la 4 luni de am crezut ca mi s-au fisurat membranele de ma panicasem toata. Dr. mi-a zis ca e de la candida si de la sarcina. Ideea este ca uneori mai folosesc si vata in loc de tampoane ca m-am saturat de ele si atunci mi se uda si chilotul. Secretia difera uneori dar in ultimul timp este incolora spre albicioasa si mai ales dimineata dar nu numai cd. ma ridic de pe wc. amsenzatia tot asa ca am facut pipi pe mine cd. de fapt este secretia de care v-am spus(scuzati detaliile tehnice dar trebuia sa ma plang si eu un pic mai ales cd. vad ca intr-o oarecare masura nu sunt singura).
Azi mi s-a intarit burtica de cam multe ori. Nu stiu ce o fi dar sper sa fie totul bine.
Hai ca va pup dulce si ne mai auzim.
iulyp spune:
Fetelor am uitat sa va intreb.
Este normal ca in mai putin de o sapt. sa te ingrasi 3 kg? Nu de alta dar asa imi arata mie cantarul si incep sa ma panichez.
Si inca ceva: e normal ca de vreo luna si ceva sa nu imi mai creasca burtica?
Nu de alta dar m-am intalnit ieri cu prietena pe care n-am mai vazut-o de o sapt. si care are sarcina cu aprox. 2 sapt. mai avansata ca mine si nu mi-a venit sa cred cd. i-am vazut burtica. Sincera sa fiu nu stiu dc. am fost sau nu invidioasa dar chiar asa mie sa nu-mi mai creasca burtica deloc e posibil?
Care treceti prin faza asta va rog spuneti-mi si mie ceva, imbarbatati-ma ca mie frica sa nu care cumva sa nu-mi mai creasca printzesa si sa se iveasca vreo pb. Scuzati paranoia dar chiar nu stiu ce sa cred.
Anuska spune:
Iulyp fiecare sarcina evolueaza in stilul ei....nici macar la aceeasi persoana nu-s doua sarcini la fel! Prietena ta poate are mai mult lichid......orice e posibil; asa ca stai linistita! Daca bb e vioi nu conteaza marimea burtii. Parerea mea.