Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (7)
Raspunsuri - Pagina 5
sperantza nu moare spune:
La multi ani VICTOR!!!!! LIA !!!!! si CODRIN!!!!! sa fiti sanatosi si sa-i ascultati pe parinti
matusha lui Victor
anacami spune:
La multi ani sarbatoritilor de astazi!
Anacami (20.02.1975) si Sebastian Alexandru (26.05.2004)
http://community.webshots.com/user/anacami
Lili_B spune:
Hello mamicutzelor !
Va citesc aproape zilnic de vreo 2 luni de zile; acum m-am hotarit sa ma bag si eu in vorba...cu o intrebare.
Parintii mei sunt la noi in vizita de o luna de zile si bineneteles ca de cind au venit sunt gramada pe Biancutza. Mi-e frica ca au cam rasfatat-o si nu mai vrea sa stea singurica. Daca o pun in patut sta 5 minute singura si "povesteste" cu jucariile, apoi incepe sa se miriie. Daca o iau in brate nu mai zice nici "pis".
Ai mei pleaca peste o saptamina; vreau sa o invat sa mai stea si singurica, dar nu stiu cum. Ceva sfaturi?
Aaaa, si inca ceva: nu mai are stare, vrea sa se ridice in funduletz. Unde-o pun, se strufoca toata si se enerveaza ca nu poate (am uitat sa va spun ca are 3 luni jumate). Ai vostri fac asa?
Lili
Lili_B spune:
Pentru mamicutzele din Canada: in ce orase stati voi? Eu stau in Kitchener, Ontario. E cineva pe aproape?
Lili si Bianca (10 Mai)
monet spune:
dragelor,
va multumim de urari! chiar sintem mari, uau, 4 luni si azi, ultima zi de pompat - hotarirea mea ferma .
vaccinul (cu trei intepaturi, da!) a venit si-a trecut, lia a plins vreo 15-20 de secunde "ce-mi faceti, mai?!" si cind am ridicat-o, i-a tras un zimbet la asistenta de-a ramas aia indragostita. doctorita a invirtit-o pe toate partile, a pus-o si-n picioare - s-o fi vazut pe lia voinicica ce s-a mai batzosit ea in picioruse si ce credeti - a lasat-o doctorita pret de 1-2 secunde complet singura in picioare! am crezut ca visez! intr-o clipa mi-a trecut prin fata viitorul cu lia umblind! ce fain!! doctorita a ris si-a zis "ce fetita cu vointa, o sa umble repede"... ma rog, la 4 luni inca nu se pune problema:). si-a mai zis "daca ne-ar vedea mamele si bunicile noastre, ar urla 'pune copilul jos!'" - se pare ca avem o doctorita tare futuristica si nazdravana:), mie imi place. lia n-o slabea din zimbete si chiuieli. zice doctorita "fata ta nu stie ca-i la doctor:)". pai chiar asa, numa' zimbete era, dezbracata, dadea din picioruse si minute cu 100km la ora!
are fata mea 6.700kg si 66cm. mi-au zis ca-i o lungana, dar nu-i slabuca, totusi bine proportionata.
na, fiti atente, mie mi-a zis doctorita ca ea nu recomnada sucurile de fructe intre 4 si 6 luni pentru ca introduc prea multe glucide in organism, dar ca desigur fiecare parinte face cum vrea. mi-a recomandat orez fin, griu sau barley (ce-i aia barley, orz? ovaz? ceva de genu'...) cite o lingurita in doua lingurite de lapte (de mama sau formula; la noi s-a dus laptele de mama cu trenul din franta:):):) - c-asa-mi place mie, ca vacanta:)) , amestecat, e o pasta mai lichiduta, se da cu lingurita, o data sau de doua ori pe zi. daca copilul nu doreste, inchide gura sau da afara cu limba sau pur si simplu se foieste si nu-i trebe, nu trebuie fortat. stop si incercat saptamina viitoare. cam asa. si sa nu introduc mai mult de un fel de cereala pe saptamina ca in caz ca e vreo reactie de alergie sau diaree sau constipatie, sa stii de la care aliment. o, daca copilu-i constipat, suculet de morcovi si prune. dar in general, femeia asta nu e pro suculete de nici un fel pina la 6 luni. noa, v-am zis destul? poa' sa sada copilu' in fund cit vrea, daca are placere. poa' sa fie sustinut de subbrat si sa se propteasca in picioruse cit vrea, e ok. de dormit pe burta e ok cind deja copilu' isi tine/invirte bine capu'. desi ea recomanda doar supravegheat cit de cit.
daca am uitat ceva, mai revin. ma prinde o raceala si nu stiu ce sa fac. sper sa n-o molipsesc pe lia. asteptind azi la cabinet, asta ii cintam "fata mea, fata mea/ sa nu te molip-seasca ma-ma" pe tot felu' de melodii de se uitau celelalte mamici americane ca la felu sapte!
la multe luni bebilor care implinesc azi... luni!
ma duc sa pregatesc de mincare ca avem musafiri pe mark (fratele lu' sotu') si-un prieten de-al lui.
pupici!!!! si multumim de gindurile voastre!
mona si lia (24.04.2004)
www.seansimon.com
http://www.imagestation.com/album/?id=4286021431&mode=invite&slideshow=1
albinutza spune:
Buna fetelor, gata, am terminat si noi cu botezul, cam tarziu dar totul a fost super, toata lumea s-a simtit bine, am facut petrecerea intr-o proprietate particulara, unde exista si o piscina, mesele fiind asezate in jurul ei, vremea a fost caniculara asa ca inchipuiti-va ca toti copii au stat numai in piscina. Raluca a fost asa de incantata ca planuieste pentru bebelusul ei sa faca petrecerea tot acolo (pe bebelusul ei il va face cand incepe scoala)).
Botezul s-a tinut la biserica Boteanu unde noi ne-am cununat si unde am botezat-o si pe Raluca, e biserica noastra de suflet.
In rest Cosmin e totusi un cumintel, a inceput sa doarma mai bine noapte adica sa nu se mai trezeasca pina la 6-7 dimineata cand bea un biberon de lapte si adoarme iarasi pana la 9-10.
Am avut si noi probleme cu constipatia dar s-au rezolvat de cand i-am introdus sucul de fructe.
Monet, la multi ani pentru Lia, sa fie sanatoasa si frumoasa si felicitari pentru vaccin, a-ti mai scapat de unul .
Irinusha, cand mai intru si eu pe forum, iar citesc ca ati mai calatorit pe undeva, bravo voua ca va plimbati si va distrati, pupici micutului Cris.
Bun venit Lili_B, sedere placut pe forum !
Pupici la toate fetele !
Nally spune:
Buna fetele!!!
Hai poate apuc sa postez si eu mesajul asta, ca pna acum am mai scris vreo 3 zilele astea si nu am mai ajuns pe forum la voi!!!
Noi azi am facut vaccinul de la 4 luni si a fost mai bine decat la primul! Acum dormim dusi!!! Am inceput sa facem kk ceva mai des si cel mai important il facem singur singurel!!! Avem 7,200 kg si 64,5 cm! Suntem un zambaret si jumatate si ne place sa vorbim cu toata lumea!!! Am terminat primul sac de pampers nr 4!!!
Eu insa sunt intr-o pasa mai proasta! Mi-a venit si ciclul si ma simt de numa!!! Plus ca ma simt obosita psihic!!! Nu am gasit ceva inca in legatura cu mutatul....
La multi ani tuturor bebeilor sa fie sanatosi si sa cresca mari si frumosi toti!!!
Lili bun venit printe noi! Sfaturi??? Vreau si io ca si bunicile noastre l-au invatat cam prost dar asta e! Eu il las sa planga cam 5 min ... nu sar imediat sa-l iau in brate! Sper sa functioneze!!
Mai fetele mai scriu si alta data ca acum nu mai imi vine nimik in capul meu cel ametit!!! Sunt sigura ca mai sunt o gramada de lucruri pe care vroiam sa vi le mai zic!!!!! Dar asta e!
Va pupicesc pe toate!!!
Nally si Sebastian (14.04.2004)
Poze...Poze...Poze
www.desprecopii.com/albumphoto/folderview.asp?bid=9&folder=Alina%20Nitu" target="_blank">Poze mireasa
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Iarasi, imi pare rau ca nu pot scrie mai des. Reusesc insa sa citesc mare parte din ceea ce scrieti voi.
Noi am avut botezul dumninica, 22 august. Totul a decurs cat se poate de bine, desi Tommy al meu a fost tare plangacios (nu prea i-a placut in brate la nasu').
In rest, Thomas este bine, grasut, creste frumos. Am facut un vaccin pana acum, din fericire colicii ne-au ocolit, suntem inca la Pampers nr. 3...
Eryka, fetita ta este o dragalasa. Sa va traiasca!
Vroiam sa va rog, daca poate cineva, sa mearga inapoi la lista de la subiectul nr. 6 si sa recupereze si informatiile pe care le-am trimis eu legat de ora nasterii (si ziua este gresita acum, nu a fost 17 iunie, ci 16 iunie), greutate, etc. Nu stiu cum de s-a intamplat sa dispara din lista.
tuturor mamicilor si bebelicilor!
Iulia P. si bebe Thomas (16 iunie 2004, ora 3:03 a.m., 4,086 kg, 50,5 cm)
Eryka spune:
Neatza fetelor,
Sunt si eu acum intr-o pauza de dimineatza ,Ayumi sa trezit sa pape la 5 dimineatza iar eu nu am mai reusit sa adorm ,asa ca hop pe forum.Ayumi doarme cate 8 ore neintrerupe ,apoi mananca si iar somnic inca vreo 3 ore.Imi place tare mult cum si-a facut ea programelul asta de somnic si sper sa o tina tot asa.A reusit acum 3 zile sa se intoarca si ea pe burtica singura singurica ,deja a devenit floare la ureke ptr ea intoarcerea asta.Si ea se trage de spate si se enerveaza ca inca nu reuseste sa se puna in fundulet Eu mi-am gasit preocupare zilele astea ,trebuie sa adun actele ptr fetitza ca sa le traduc si sa le bag in ambasada sa declar fetitza ca sa fie si ea jumatate de romancaLA MULTI ANI ptr copilasii de ieri si de azi
Monet wow 4 luni mey dar ce mai crestem.Albinutza sa-ti traiasca micul crestin.Lili_B bine ai venit la noi,am raspuns mai sus in postare mea ,deci si fetitza mea face la fel si ea inca nu are 3 luni implinite.Irinel wow deja va ganditi la al doilea bebe ,as fi vrut si eu ,insa daca am ajuns la cezariana...mi-au zis ca 3 ani nu am voie sa mai fac bebeasa ca eu mi-am luat gandul deocamdata.
V-am pupat si mai vb.
poze cu Ayu
Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)
Eryka spune:
Iulia P se pare ca am scris cam in acelasi timp.Mersi frumos ,si sa-ti traiasca micul crestin.
Ufff numai Ayumitza mea nu este inca botezata .Dar lasa ca ajung eu in Romania si o botez si eu.poze cu Ayu
Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)