Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

buna fetele! Am intrat si eu pe-aici in fuga si vad ca ati fost tare harnicute!!

Irinel, La multi ani !! pentru sotul tau!!!

Piatra Lunii, eu zic sa nu-ti fie teama sa o culci pe burtica. Stefan doarme de la o luna jumate pe burtica. iti dai seama ca nu era capabil sa-si tina capul foarte bine. Important e sa nu aiba nimic in jur --perini sau tot felul de paturici.

Irinusha,nu pot sa-ti raspund acm ca tre sa-i dau lui Stefan papica. mai revin.

dana

Mergi la inceput

Am revenit!!

Irinusha, acuma iti vorbesc din experienta mea cu Andrei. El a dormit vreo 3 luni fara sa se trezeasca noaptea, dupa care nu stiu ce l-a apucat ca se foia si daca nu il puneam la san incepea sa urle. Si prin urmare si-a facut program de trezire noaptea la papica. Ce zici? Poate nu se satura si vrea sa mai pape? cand l-am intarcat, a terminat cu trezitul noaptea. Acuma, invatata cu naravurile primului, mi-am propus cu al doilea sa-i dau ceai noaptea incepand de la 5-6 luni ca sa nu se obisnuiasca sa manance noaptea. Ce zici? Te-am lamurit???

Irinel, si al meu printisor a avut un program de dormit des si scurt. L-a tinut cateva zile. Asta se intampla saptamana trecuta. Azi cred ca a dormit de 2 ori a cate 30 de minute. Deci cum vor ei.

Madutza cum e Uca cu raceala?

Fetelor, eu nu prea ma simt bine de cateva zile. Ma simt slabita si ametita. O fi lipsa de vreo vitamina sau oboseala acumulata? Mi=a si venit ciclul de 3 ori la interval de 2 saptamani. O fi si asta de vina? Prin urmare si Stefan e mai agitat. Probabil i se transmite starea mea. Cred ca e cazul sa-mi fac programare la medic.

Va pupam

Dana, mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan (21 Mai)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

fetelor-fetitelor!
bine va gasesc in toiul noptii (la mine):)

danaA, saracutza de tine, probabil oboseala, stres, nu cre' ca-i prea usor cu doi copilusi..... si-mi pare rau de ciclul aerian:).... ai grija de tine, poate-ti recomanda medicul ceva minerale si vitamine. dupa mine, incearca 1000mg de calciu zilnic, vezi ce te-ajuta!

iuliana, fata draga, sa-ti traisca raresu' zimbaretzu':). tu sa tragi sa dormi si el, cu palavrageala .

irinusha, pupicei lu' cris cel smecheras. cre' c-o sa-i placa cind o veni vremea de-o surioara sau fratior! pupici si voua, ca draguti mai sinteti, daca se-'ntimpla', se-'ntimpla'
multumesc ca te gindesti la mine si ziua dizertatiei. si multu ca-mi tineti pumnii...

irinel, sa stii ca si eu am observat la lia acelasi lucru, adoarme mai des ziua, dar doar cite 15-20-30-45 de minute. cred ca sint mai activi bebicii, cu datul din piciorute (lia loveste tot ce-apuca!), din minute, intorsul capului. mai nou, lia tot vrea sa sada-n fund, sprijinita. nu vrea la orizontala....
de televizor, aici exista niste dvd-uri speciale cu imagini 'incetinite' (ca bine zice irinusha) special pentru bebici. eu nu am, da' cre' c-o sa caut, ca am auzit ca fac numai bine la creiere... auzi, mai!
si tie, tare multumesc ca te gindesti la emotiile mele din ultima zi de august.... sper c-o fi bine, o sa vedem.

piatra lunii, pup-o pe ingrid si nu-i mai zi ca e micuta, asta-i proportia ei, sa fie ea sanatoasa, ca de delicata, cit incape!

lauraa, draga de lara, are si ea o faza acuma, intelege si tu:) - of-of, lasa ca trece si vin zile frumoase pentru voi doua frumoasele!

cristina
, mama lu' norris, si lia face caca si la 2-3 zile si nici eu nu m-agit. iese normal si cred ca e bine fata.

madutza, ce mai face mariuca-uca scumpa? o sa ramineti singurele o saptamina intreaga, of-of. sa aveti grija una de alta, auzi, ucuta?

o, da, eryka, i-am cumparat pantofii aia lu' tati si i-au placut tare-tare!!
miine mergem la vaccin, sper sa fie bine. mie mi-e mai teama ca liei, ea n-are treaba:)
mi-am luat liber miine, asa ca o sa ne plimbam putin dupa vizita la doctor, poate doarme lia mai bine la aer, dupa mica 'tortura'. of, cum mi se rupe sufletul deja cind ma gindesc ca tre' s-o-ntepe de 3 ori.

va pup pe toate si toti....

mona si lia (24.04.2004)

www.seansimon.com

http://www.imagestation.com/album/?id=4286021431&mode=invite&slideshow=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetili!!!

Hai ca acum v-ati luat revansa pt. week-end si ati revenit in forma, ca niste albinutze!!!!

La multi ani saebatoritilor de azi: Lia, Victor si Codrin Ionut!!!

Multumesc pt. raspunsurile cu tv-ul. Nu o sa o mai las, ca ea e tare incantata.

Mona, succes la vaccin si sa fie Lia linistita!

Dana, eu cred ca are importanta si ciclul asta neregulat, pierzi mult fier. Poate ar fi bine sa iei ceva vitamine, mai ales in cazul in care alaptezi (nu mai stiu daca da sau nu). Multam de intrebare, Mariuca e mult mai bine.

Iuliana, mey, da Rares e un plimbaret ca atunci in burtica. Bravo voua!!!

Irinel, sa-ti traiasca sotiorul!!! Ia zi, cum a ramas cu fetitza? Se pare ca BB-ii nostri au cam acelasi program. Eu mai nou, dupa ce ii arat toate jucariile, ii cant tot ce aud la radio si ma fac ca o mananc de subtiori, de gusulita. O plimb prin casa si ii arat....nici eu nu stau bine cu imaginatia cred.

Irinusha, pana acum nu am avut problema cu foitul, asa ca nu pot spune nimic.

Laura, e posibil sa fie doar o perioada dupa vaccin, stiu ca parca si Nally a patit asa dupa primul vaccin.

Va las acum, ca ma stiga fi-mea

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

'Neata fetelor!

Mona, vaccin usor si fara problemute dupa!!! De ce trebuie s-o intepe pe Liuta Cumintica de trei ori? Nu-i unul din acela stil "pachet" ... adica unul ptr. toate? Ca-i tare ciudat ... aici asa se face ... o intepatura ptr. toate!

Iulina, pupicei ptr. Raresuta Zambarita ... si ptr. tine ca esti o mamica super!!!

Dana, saru'mana de sfat ... insa cred ca la mine nu merge ... am mai auzit de asta ca in loc de laptic sa-i dau ceai, dar la noi nu merge ca oricum bea Cris la ceai de zici ca-i nectar ptr. el ... si tot ma scoala. Vad ca mananca la fix 4 ore si acum iar destul de bine ... azi noapte a fost mai cuminte, Doamne ajuta s-o tina asa!!!!
Poate dupa ce-i dau diversificare ..

Apropos, am incercat zilele trecute cu suc de morcov ... si nu i-a placut deloc ... ba chiar era sa vomite ... voi cum faceti ca mie imi e groaza ca nu o sa-mi pape mai nimic de mofturos ce e ...
Acum ca e asa agitat imi vomita destul de des ... noroc ca-i putin, probabil lapticul care nu a ajuns bine in burtica ... dar nu am ce-i face, asa e el ... mereu in miscare.

Va pupic, azi plecam acasa si trebuie sa ma pregatesc!!! Mai vorbim!!!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Pupici dulci si balositi sarbatoritilor de azi! Lia, Victor si Codrin Ionut, sa cresteti mari, sanatosi si voiosi!!!

Irinusha & Cris ( 3 Mai 2004 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaiuta spune:

Buna,

Scuze, n-am mai scris de mult timp. Nici n-am mai citit (rusine mie!!!). Problema e ca am aproape in fiecare zi ceve de facut (in afara de bebe) si ma tot fatai prin oras dupa prostii si cand ajung acasa stau si eu cu Horia, ca mi-e drag de el. E clar! nu sint in stare sa stau acasa. Oricum, de saptamana viitoare incep serviciul. Am vorbit sa ma duc la inceput doar cateva ore. Horia are in continuare 2 mese de lapte praf, una in timpul zilei si una seara. primele 2 saptamani o sa ma duc la serviciu in perioada mesei de lapte praf, dar dupa trebuie sa-i mai introduc una. Eu inca mai sper sa ma mai tina lapticul meu si mai incolo, macar 4 luni sa faca Horia. Daca ma gandesc ca acum 2 luni nu credeam ca ajung nici pana la 3 luni, e f. bine!

Horia s-a cumintit foarte tare. Acum doarme la pranz 2-3 ore in patutul lui. E adevarat ca doarme pe burtica, altfel s-ar trezi. El isi intoarce singur cu usurinta capul, insa eu sint mai paranoica si ma duc sa-l verific tot timpul ce face. In rest, hlizeala cat cuprinde. Am un bebe foarte vesel. Rade la toata lumea si e foarte sociabil. Ii place cu masina si nu face figuri in deplasare. Am fost luna asta de 2 ori la mine la tara si o data la tara la sotul meu. Acum vreau sa-l conving pe sotul meu sa facem si o iesire la munte intr-o zi, desi el l-a declarat cam mic pt. asa ceva. Aveti idee daca e vreo problema? (ma gandesc la schimbarea de presiune).

Horia a ajuns la 3 luni la 6.500 kg (si-a dublat greutatea de la nastere) si vreo 64 cm. Lumea zice ca arata de 6 luni. Dar voi stiu ca aveti bebelusi si mai dolofanei. La voi ce mai zic? In plus, celebra intrebare: "Fetita sau baiat?" Si chiar il imbrac in albastru.

Poze noi nu prea mai am, ca in ultimul timp l-am tot filmat. Am o caseta pe care am inceput-o la vreo 2 zile dupa ce l-am adus acasa si acum e pe terminate. Am tot filmat cateva minute o data la vreo 2-3 zile si nu m-am uitat deloc in urma. Acum astept sa o terminam si sa facem o vizionare.

In rest, eu sint bine. Fara ciclu deocamdata. Astept cu interes serviciul, desi cred ca o sa ma satur repede ca am niste raportari noi in primele 2 saptamani si nu a avut cine sa le faca si le-am facut eu pe acasa, in pauze de bebe si acum 6 banci asteapta sa mearga fara erori. Sa astepte ca nu stiu ce-am facut acolo!!!

Pupici si sper sa incep sa intru mai des, ca doar ma duc la serviciu. Altii isi beau cafeaua, eu intru pe forum :).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna feteleeeeeeee!
Si i-o p-aici...daca mai stau mult de taina cu voi, n-o sa mai apuc sa ma mut, sau poate chem politistu' sa stranga lucrurile....:-) si-asa am program plin cu bebelica balosila. Da vad ca e totusi cumintel,chiar daca e un pic mai marait zilele astea.

Fetele mersic de urarile pentru sotior, o sa ii transmit. Irinusha cata dreptate ai avut tu cu sarbatoritul ;-) si bebe asa de cumintel a bagat cornu'n perna si pe la 11 si n-a comentat pana dimineata la 6...:-)

Dana, sa stii ca si eu de cateva zile ma simt cam fara vlaga si am momente cand chiar ma simt cam rau (obosita, ametita, as da fuga in patut, abia astept momentul sa fie si copilul obosit :-)). Da eu n-am mai luat de vreo saptamana vitamine. Am zis ca prea am luat mult, da poate ca iar iau daca vad asa,ca poate il afecteaza si pe bebe. NUmai ca sunt multe dintre fete care n-au luat deloc si n-au avut probleme si nu inteleg eu de ce am... Cu ciclul asta neregulat nu e bine, si eu zic sa te duci la doctor. Nu cred ca e o problema da probabil iti da ceva sa se regleze. Sa ne spui ce ai facut.

Irinusha, sa stii ca eu am fost naroada. Auzi ce tampenii ti-am spus. Ca nu prea avea legatura. Cris e micut inca, pana ajunge el la 2 ani... E bine ca se culca dupa ce ii dai ceai si nu papa noaptea. Probabil ca usor-usor, se va dezvata. Eu nici n-am intrebat-o pe sora mea, da banuiesc ca i-a dat ceiuc la orice foiala si poate de-aia s-a invatat fata asa. Daca plange, doar n-o sa il lasi sa planga. Nici eu nu l-as lasa, i-as da si lapte daca ar fi nevoie (da mai bine ca nu e). Cu sucul de morcovi,sa ai grija sa nu ii dai mult, cica se incepe cu 1-2 lingurite si se creste cate o lingurita in fiecare zi.Daca nu vrea, incearca-l cu altceva, nu-l forta, si incearca iar peste un timp. Asta am citit si eu si mi-a mai zps mama soacra, eu inca nu i-am dat nimic in afara de lapte si ceiuc.

LA Multi Ani Lia, Victor si Codrut!

(Madutza noroc cu tine ca neuronu meu iar uitase de urari....:-)

Irina si Strumfulet sau Galmita (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Mihaiuta, deja la serviciu? Harnicuto! E bine ca inca ii mai dai sa suga lui bebe-Horia.Da-i cat poti de mult. PUpici.

Monet, aveti deja 4 luni!!! Doamne...ce a mai trecut timpul.Sa iti traiasca papusica!

Irina si Strumfulet sau Galmita (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004

Mergi la inceput

LA MULTI ANI !!!!!!! LIA, VICTOR si CODRIN!!!!

Dana, mama de 2 baieti--Andrei si Stefan (21Mai)

Mergi la inceput