Bebelusi de Mai-Iunie 2004 (7)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanna spune:

Buna fetelor!

Sper ca aveti un w-end minunat si ca va bucurati de ultimele zile de vara. Eu ma gandesc cu groaza ca se apropie frigul, iar bb al meu s-a invatat pe afara.
Irinel, si noi vom trece in curand la pampers nr.4, doar sa-i terminam pe astia pe care ii mai avem.
Mai fetelor hai ca m-ati alarmat: Codrut de cand bea suculet de morcovi si portocale face kk mai pastos! De mirosit de miroase cam naspa, chiar ma intrebam de unde vine mirosul asta, da asa a mirosit mereu. Ar trebui sa-mi fac griji?

Oanna si bb Codrin
http://community.webshots.com/user/afloarei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Buna fetili!!!

La multi ani pt. Horia si George!!!

Va cam distrati in week-end....liniste p-aici....Deh, daca sunt taticii acasa, va inteleg.
Eu astept popa sa vina sa faca sfestanie si am facut curat. Ca stiti cum e cu BB...

Oanna, nu pot sa-ti dau un raspuns ca nu am ajuns la diversificare. Eu mai vreau sa astept pana la 5-6 luni, dar pana atunci ii dau sa guste, sa vad ce fetze face.

Oana_mm, e normal sa isi suga pumnutii, e placerea lor suprema, dar nu le da dintii si nici nu le e fomica. Stai linistita. O sa vezi ca intr-o luna o sa te mai obisnuiesti cu noul statut de mamica si o sa ne vizitezi mai des.

Erika, e superba Ayu!!!

Irinel, si pe mine ma bate gandul sa trec la 4, din acelasi motiv. E grasanca la copanele (ca ma-sa) si ii lasa cute. Ea are 7 kg acum cred. La Pampers eu scot primul rande de volanele in exterior sa nu ii mai lase cute.

Mona, si a mea la fel...o mananc de burtica si subtiori si rade in hohote. Acum 2 zile a fost prima data...mor de ea. Dar nu face asa decat cand are ea chef.

Mai fetelor, eu m-am dus rau cu capatana...numai prostii fac. Saptamana trecuta am lasat un ibric 2 ore pe foc, am uitat de el pur si simplu, abia cand a venit Florin de la serviciu l-a gasit...eu nu aveam nici o treaba....Se facuse un cuptor in bucatarie...Ieri am vrut sa sterilizez capul de plastic de la aspiratorul nazal si...l-am uitat pe foc pana s-a topit. Sa nu mai spun ca uite ce am spus si ma repet ca o baba. Se pare ca ar fi o "amnezie de sarcina", care se accentueaza in timpul alaptarii. Probabil din cauza ca BB ia tot ce e mai bun din organism prin lapte. Mamicilor care alaptati, vi se intampla?

Hai va pup acum si astept sa apareti mai des.

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Oanna, nu cred ca e o problema ca e pastos sau ca miroase. Cand ii introduci altceva decat laptic in alimentatie, e normal sa se schimbe mirosul si tu i-ai introdus suculete. La fel, daca e alaptat la san e mai moale, daca ii dai formula, sau si formula, probabil e mai pastos. Daca face in mod regulat, si nu da semne ca ar fi ceva in neregula, nu te ingrijora ca e totul ok.

Fetelor, vad ca eu sunt cea mai harnicuta in weekend-ul asta (mi-au murit laudatorii :-))).

Strumfulica a fost asa plangaret aseara, nici de supt nu a supt decat putin, ma gandeam ca o sa se trezeasca azi-noapte sa pape, da a dormit tot pana la ziua. Bine ca facu caca dimineata si acum e iar zambaretul meu. De fapt acum adormi putin. Ieri dimineata l-am pus ca si acum in patutul lui sa doarma si s-a trezit la vreo 40 de minute si la luat tati in pat cu el si dormeau baietii mei asa bine, erau asa dulcei, i-as fi mancat. Voiam sa le fac o poza da mi-a fost teama ca il trezesc pe cel mic asa ca am zis pas. Ma duc sa ii fac ceiuc la cel mic pana nu se trezeste.

Monet, incep emotiile? FAci AMR-ul pana la dizertatie? Hai ca o sa fie bine, o sa scapi de emotii, de asteptare, de incertitudine. Si poti sa iti vezi si tu de viata ta...

Pupicei la toate si sper ca ati avut (aveti inca) un weekend frumos.

Irina si Strumfulet sau Galmita (Daniel dupa botez)
Data nasterii: 28 Mai 2004

Mergi la inceput

Madutza, cred ca am scris cam in acelasi timp. E drept ca la mine a durat mult de cand am inceput pana am terminat de scris.
Sa stii ca si mie mi s-a intamplat, da parca sa zic ca merg spre "bine". Tot mai uit da parca mai putin. Eram atat de confuza ca de multe ori mi s-a intamplat sa nu mai stiu la care san ii dadusem ultima data (si era distanta de 2 ore intre mese pe atunci, deci nu prea mult timp ca sa uit). Nu ma zic ca voiam sa fac ceva si uitam si faceam altceva... Din fericire nu am facut nimic rau, sper ca nici de acum inainte. (Ciorba data in foc de doua ori nu se pune, nu? :-))
Stiu ca a fost un subiect pe forum exact despre asa ceva, asa ca mai sunt si alte fete cu problema asta, sa fie puii nostri sanatosi ca noi ne revenim.
Ce face MAriuca scumpa?

Mergi la inceput

La Multi Ani Horia si George!

Madutza, uite exemplu de uitucile: prima grija cand intrai pe forum, ma uitai cine e sarbatorit, da noroc ca vazui urarile tale, ca uitasem cu desavarsire, si uitai si cand scrisei al doilea mesaj. Uneori uit la ce ora i-am dat sa pape la bebe ...:-( da cu greu, fac deductii logice si aflu...adica asa cred eu :-)

Pupicei dulci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Loooool Irinel!!!!

Ieri erau pompierii prin cartier si m crezut ca i-a chemat tati meu sa faca practica, in cat timp ajung la mine .

Bine ca a facut Stumful KK. Mariuca cand ia antibiotic se constipa (in mod normal BB-ii fac diaree) si abia acum si-a revenit si ea, asa ca te inteleg.

Ce sa facem sa le aducem inapoi pe forum pe fetili?

Madutza si Mariuca (17 Mai 2004)
http://community.webshots.com/user/padme_ami2003

Mergi la inceput

Aaaaaaaaaa, deci de-aia tot aud eu pompierii prin zona. Uite ca la asta nu ma gandisem, si eu nici macar n-am dat foc la casa...:-))

Hai sa dam premii pentru fiecare mesaj ca sa vina fetele inapoi. Noi dam cate un pipic de Strumfic balosel. Ofera cineva mai mult?

Madutza ia sa vezi cate fete o sa scrie de acum, numai sa vada ce pierd daca nu scriu si o sa se imbulzeasca de n-o sa mai reusim sa citim tot ce scriu (ca in vremurile bune cu burtici ;-))

Noi plecam la biserica acum, da mai intram pe aici

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Bonjour dragelor,

io va citesc, sa stiti, da' mai mult mi-e lene, nu stiu ce-am :))
mai stau si ai mei o sapt la mine, apoi pleaca.Si raman si singura cu bebe pt vreo 4 zile- sa vaz cum ma descurc :))
cum ziceam, si Ingrid papa numa san acu, da' de dormit, foarte rar - de vreo 2 ori- a dormit pana dimineata, adica pana pe la vreo 5-6, in rest se scoala tot pe la 2-3-4, si doarme de pe la 10-11(noaptea). De dormit, nu prea doarme ziua, doar in scaunelul ala si atunci leganata si cam juma de ora,nu mai mult,sau foarte rar, si se cam trezeste la zgomote, ca mi-e si teama sa mai misc. A crescut cam de la botez si pana sapt trecuta, deci cam in vreo 2 sapt, vreo 4 cm,deci tare repede, n-o s-o mai recunoasca taica-su cand vine :))
acu pot sa pun si io pe ea o rochita, ca inainte n-avea pe ce sta :))
Oanna, nici eu nu stiu ce sa zic, sper si eu sa pot sa-mi alaptez fata cat mai mult, da' stiu ca-mi zicea mama, ca sa vad io ce-o sa miroasa kk cand o sa-i dau sa pape si altceva decat lapte, ca eu ziceam ca deja cu lapte praf miroasea tare, fatza de laptele de san.
Oana-mm, bine-ai venit, ce scumpel e Eric, sa va traiasca si sa va faca fericiti,asa cum meritati!
Si a mea isi suge pumnii, ii albeste de atata supt :))
Irinel, ce bine ca doarme strumfuletul tau, io cum ziceam, fata mea nu prea stie ce-i aia, in timpul zilei, cel putin. Io credeam ca asa putin dorm taurasii, ca al meu frate e la fel,pe 13 mai, si nici acu nu.i trebe mult somn, si cica nici cand era mic,zicea mama.Ei cica is o zodie rezistenta, n-au nevoie de mult somn.
Monet, bafta multa, iar Lia ta, ce sa mai zic, e o draguta si-o bunuta, asa fetita cumintica :))
ciclul, eu am crezut ca mi-a venit luna trecuta, da' nu's ce-a fost, ca luna asta n-a mai venit.

va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

`Neatza fetelor,

Mey dar ce harncutza a-ti fost,Felicitari Irinel si Madutza pupici harnicutzele de voi.
Irinel pai strumfuletul tau face cacutza bine ,Ayumi face acum mai rar dar nu cred ca e constipata ptr. ca atunci cand face iese moale si cremos .Cat despre jucaria aia ,sa stii ca si lui Ayumi i se pare tare interesanta si kiar i place ,atata da cu manutzele in ele si vorbeste cu eleo mai pun sa stea cu ele si asa mai imi pot vedea si eu de ale casei.
Madutza Lol Madutzo ,noroc ca a venit Florin de la servici ai?Ai grija nu de alta dar sa nu se intample si altceva .Adevarul e ca acum suntem mai mult acaparate de grija cu bebe si mai uitam si noi ..de asta este.
Piatra Lunii Sunt sigura ca ai sa te descurci ,probabil ca iti va venii mai greu in prima zi dar apoi trece si iti intrii in mana ,eu dupa ce a plecat mama si am ramas singurica in prima zi ,efectiv plangeam cu Ayumi in bratze ,in primul rand ca ma simteam eu singura iar in al doilea rand ca nu mai aveam cu cine ma sfatui in legatura cu bebe.Acum toate sunt bune si eu m-am obisnuit.Bafta si lasa ca o sa fie bine.Sa stii ca si Ayu a inceput sa doarma ziua mai putin ,probabil ca de acum nici ei nu mai au nevoie de prea mult somnic ziua ,lasa ca stiu ei ce fac.Si eu o mai legan in patutul ala si tot asa doarme cate putin .
Mona intr-adevar sper sa stie ei ce fac ,dar uite ca imi fac griji ,cand vad ca voi ave-ti deja cateva vaccine facute iar Ayumi nu are inca nici unul.Si ala il face tocmai la aproape 4 luni ca cica trebuie sa isi tine capul bine ,ptr. ce o fii atata nevoie de asta nu stiu.I-ai luat pantiofiori lui tati?Imi inkipui cat de bucuros a fost ca i-ati ales voi doua.
Oana mm Sa-titraiasca feciorasul ,sunt sigura ca esti tare mandra de el .Cu pumnuletii eu zic ca este ceva normal si sa nu-ti faci griji ,si bebelina mea face la fel .Ea in general si baga in guritza atunci cand i este fomitza.
Oana nu stiu c sa-ti zic cu mirosul de cacutza ,probabil ca este normal ,atata timp cand in organism ia intrat si altfel de mncarica ,Eu astept sa faca Ayumi 3 luni si incep sa-i dau si eu suc de morcovel.Mama imi spunea sa incep deja cu sucul de morcov sa il introduc putin cate putin ca nu este nici o problema ,insa stept sa faca 3 luni si il introduc si eu.

Mey fetelor nu va este dor de perioada cand eram garvidutze?Ce de-a griji ne mai faceam .Si uite ca se face anul de cand ne cunoastem ,mey cum trece timpul asta .
Multumim ptr. urarile de pozet.Totzi bebeii sunt minunati.
Va pupa mama si mai vorbim.

http://community.webshots.com/user/ayumi03

Eryka & bb Ayumi (03.iunie.2004)

Mergi la inceput

Piatra Lunii, ai incercat sa o culci pe burtica? Al meu de cand il culc pe burtica doarme asa mult noaptea. Da sa o pui dupa ce adoarme sau cand e foarte obosita ca altfel o sa se chinuie sa se ridice si ii trece somnicul. Si, in timpul zilei, eu il culc la mine pe mana si dormim amandoi ca doi purcelusi. De cand doarme cu mine, si-a mai reglat parca somnicul si doarme mai mult si cand il cul in scaunelul de la masina sau in leganus. Si al meu tot ca a ta era, ma omora nu alta, eram zombie.

Pupic

Un pupic balosel de la bebe-Strumfulet

Mergi la inceput