Soti nebarbieriti

Soti nebarbieriti | Autor: ligia13

Link direct la acest mesaj

fetelor sotii vostri se barberiesc constatnt sau cand va e lumea mai draga ei sunt tzeposi?

Al meu in fiecare weekend e nebarbierit ca cica , daca nu se duce la
serviciu de ce sa se barbiereasca . Pai pt mine!
ma enerveaza de mor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Al meu se barbiereste zilnic.rar se intampla sa stea 2 zile cu tepisori.I-ai un aparat bun (sugestiv)

'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'

http://www.unet.univie.ac.at/~a0209879/botez.html

http://community.webshots.com/user/babee11
http://community.webshots.com/user/phillip0602

Iubi si Phillip (6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

eu la al meu i'am luat aparat bun, dar tot degeaba ! a avut o perioada, la inceput dupa ce l'a primit, cand il folosea, dar apoi... si ma dispera ! ba ca se irita, ba ca ii fata obosita, ba ca transpira, ba ca ... te miri ce... dar as putea spune ca asta este printre singurele lui defecte, asa ca trec cu vederea. dar cand vine sa ma pupe si ma stramb ca ma inteapa, atunci fuge si in 2 minute se intoarce barbierit, fara sa mai conteze cat de obosita ii e fata
oricum, e un dulce !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Al meu are barba..si tare-mi place!

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Al meu este echilibrat, domnule! O zi da, o zi nu! Si atunci, vad si eu dupa cum e cazul,... o zi da o zi nu... Ma rog, ma intelegeti... HA!
Noroc ca la ei la firma, nu e lumea scortoasa, adica nu se duce la costum si la cravata - norocul meu si avantaj eu!
Plus de asta, ce? Eu ma epilez in fiecare zi? Avantaj tot eu, na!
Si mai am un avantaj - asta, pe langa faptul ca nu se uita la meciuri si nu se joaca la calculator, a constituit un criteriu de baza in alegerea lui - nu e chiar tepos. Ci acolo.. acceptabil.
Si inca un avanmtaj eu si v-am pupat: daca-l pun sa dea barba jos, de cele mai multe ori se conformeaza!
Totusi, ma gandesc sa-i iau si eu un aparat electric, ca sa elimin si variantele "nu mai am spuma" sau "nu mai am lama buna"

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cool spune:

Stimate doamne, nu asta este problema!
Problema este cand se barberieste?
Daca o face seara, o face pentru sotie, daca o face dimineatza, o face pentru amanta/e :)))
Asa ca....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

eu o fac de obicei dimineata...
adica ma barbieresc de dimineata...
dar daca ma vreo intalnire importanta, prefer sa aranjez tot de seara, dimineata nu poti sa sti cum mai zabovesc un pic prin pat...
si mi se mai intampla si mie sa fiu mai tepos in weekend, dar nu-i o problema, draga mea ma place si asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela R spune:

Eu pot sa spun ca problema cu sotul nebarbierit e de domeniul trecutului, pentru mine. Am avut si noi multe pe tema asta, dar cind a vazut ca nu primeste pup pentru e tzepos, s-a invatat minte. Acu il vad in fiecare seara cum pleaca, din proprie initiativa, in baie, asta ca sa-i raspund si lui Cool, si cind vine afiseaza un zimbet larg, larg, si mindru. Si daca nu primeste laude si nu e bagat in seama, face in asa fel incit sa imi atraga atentia asupra aspectului, ca nu poate dormi motanul daca nu-i pupat si alintat in fiecare seara.
Pretexte au existat si la el, la inceput, dar le-a pierdut pe drum cind a vazut ca nu se poate apropia de mine cu tzepi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dante01 spune:

ce santajiste sunteti voi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

:))) Mai fetelor!!! Nu gasiti ca e chiar mai exciting cand e mai tepos... mmm, ce ziceti??

Denisa si bebica din burtica - 26 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

Al meu se barbiereste constant pentru ca nu are o barba prea deasa si nu-i place cum se vede, dar mai ales pentru ca altfel fata noastra ii atrage atentia cind o pupa ca o inteapa(n.b.- fetita noastra are 3 ani jumatate, dar e foarteeeeee pretentioasa)

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput