Soti nebarbieriti
Raspunsuri - Pagina 3
anca tanasica spune:
Si al meu se barbiereste cand vrea muschiul meu...ca la servici nu tb.sa fie impecabil...dar in pat da!
Anca si bebelina Alexandra (10 nov.2003)
==================================
http://www.vectornoise.com/Alex/index.html
==================================
Emilia B. spune:
quote:
Originally posted by Dena
:))) Mai fetelor!!! Nu gasiti ca e chiar mai exciting cand e mai tepos... mmm, ce ziceti??
Dena, votez cu tine!!
infofun spune:
quote:
:))) Mai fetelor!!! Nu gasiti ca e chiar mai exciting cand e mai tepos... mmm, ce ziceti??
Denisa si bebica din burtica - 26 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi
Eu da!!!
GabrielaHope si bebitza din burtica!!!
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"
bibyrox spune:
quote:
Originally posted by infofunquote:
Denisa si bebica din burtica - 26 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi
Eu da!!!
GabrielaHope si bebitza din burtica!!!
"Cel mai mare pacat este acela de a nu zambi, macar odata, in fiecare zi de viata!"
Si eu DA! Barbatii cu putina barba par sexy... salbatici! Hmmm... Ia gurea ca-mi faceti pofta!
Kissssssss
Roxxy
bibi spune:
Eu ma rog de-al meu sa-si lase barba da` nu vrea ca cica-l mananca.
Din partea mea sa se rada caaaaat mai rar.
Aveti mila de obrajorii lor!!!!
Bibi si David (08.07.2003)
http://community.webshots.com/user/bgoran
lilach spune:
Si al meu are barba si de cind sintem casatoriti s-a barbierit de citeva ori.Mie imi place foarte mult...ii da un aer boem si e si placuta la atingere
Ultima data s-a barbierit in urma cu trei luni...reactia pe care a primit-o de la membrii familiei si de la birou, a fost foarte interesanta[:D
Laura, cea mai mica membra a familiei a fost o dulce...se tot dadea pe linga taica-sau si se uita la el cu niste ochi mari, dupa un timp l-a luat la ea in camera si a spus sa-i spuna la prietenul nostru Alex sa-si cumpere barba...si cumpara una si pentru tine ...tati, te rog. Pur si simplu ne-a lasat fara cuvinte...acum este linistita, tati are barba.
La birou, are un post unde merge sa se intilneasca cu multe persoane importante (este arhitect) si boss-ul i-a spus ca daca doreste sa fie
luat in serios sa-si lase barba...nu de alta dar fara arata ca un copil si nu da asa de multa prestanta.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella&com.
amik spune:
al meu sotior se barbiereste o data pe saptamana.si nici atunci perfect.
pe mine nu ma deranjeaza,mi se pare ca are un aer usor rebel,dar din cand in cand mi se face dor de pielicica lui fina de sub tepi!
cel mai mult imi place sa ma scarpine cu barba pe spate!ati incercat-o?
Alexandra mare si Alexandra mica...
www.jester.ro/alex/
carmenutza spune:
al meu are cioc...si asa imi place....Il mai apuca pe el, sa si-l dea jos..da nu-mi place....asa ca ramane asa....cum imi place mie.
Si eu votez ptr. barbati usor nebarbieritzi sau cu barba...clar sunt mai sexosi.
Carmen si bb Maya Alexia
melina34 spune:
personal nu agreez barbatii nebarbieritzi in egala masura in care nu agreez femeile neepilate; mi se pare lipsa de respect si consideratzie fata de cel de alaturi,comoditate, lene;
atentie, nu intra la aceasta categorie barbosii!
si la noi se intimpla cam la fel, dinsul se barbiereste luni dimineatza ca doar merge la servici,il vad colegii,acasa ce rost are sa se deranjeze,merge si asa!
Leilla spune:
Sotul meu cind l-am cunoscut avea cioc dar(parerea mea) nu il avantaja. Brusc s-a hotarit sa-l dea jos si arata super nice asa! Si el se barbiereste cam 1 data pe saptamina, in special simbata, cind petrecem mai mult timp impreuna. Mie imi place si proaspat barbierit(miam miam) dar si nebarbierit, ca de-aia l-am luat de sot, nu? Si in fond e major si daca asta e dorinta lui, n-are decit sa se barbiereasca exact atunci cind vrea el, nici mie nu mi-ar face placere sa ma intrebe zilnic daca nu vreau sa ma vopsesc blonda de ex, pt ca asa ii place lui!