Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

nedda,e o frumoasa si o scumpa LARA,sa-ti traiasca!!!

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Soleil spune:

Multumim de urari!
In seara asta ma intalnesc cu Cosmy si cu Daria. Sunt tare curioasa cum arata papusica ei ca pana acum n-am vazut-o, desi ne tot chinuim sa ne vedem de vreo 2 luni... Nici in spital nu i-am vazut-o, desi am nascut in aceeasi zi, la acelasi spital

Nedda, da, ne-a pacalit! . Eu eram convinsa ca apar ca vazusem eu nush ce punct alb pe gingie. Bineinteles ca nu-l mai vedea nimeni in afara de mine, da' asta nu m-a convins . Si uite-asa am ramas eu de pacalici!
Scumpica fetita si haioasa tare cu bascuta aia! Sa fie sanatoasa!!

Mickyyy, mersi, la fel!
Fruntea sus ca o sa fie ok cu bona! Io zic, da' am si eu un morcov...ca peste doua saptamani incep si eu cautarile!
Si cu faptul ca Malina nu papa, ai rabdare ca o sa pape! Si dupa ce o sa zici ca gata, e cuminte si papa tot o sa inceapa iar cu mofturile si n-o sa mai vrea sa deschida gura si tot asa . Dar fii pe pace, ca scapa ea de tzitzi sau de biberon pana la 18 ani. Garantat!

Oana, Tiana adoarme fie singurica, dar cu suzi (pe care o tot pierde si eu tot trebuie sa merg sa i-o dau - uneori si de 20 de ori se intampla chestia asta ) sau plimbata in brate, asta daca e foarte-foarte agitata si obosita si nu poate sa adoarma si atunci plange rau.
Da' noi de la inceput am lasat-o sa adoarma singura in patul ei. Nu leganata, nu in brate.

Lavi, drum bun si vacanta frumoasa! Am un prieten care lucreaza chiar in Ingolstadt, da' nu stiu la ce firma... Ceva cu proiectari de componente pentru masini...

Frate, da' voi tot va petiti si va incuscriti pe aici, cu libertatea copilului de a alege cum ramane? Hmmmm.....

Pupici pufosi!

Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
Album Tiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Lavi, concediu placut si te asteptam cu pozele de la botez.

Nedda, scumpica foc Lara!!
Si noi am pus cateva poze noi, din concediu si nu numai .

Hai ca voiam sa scriu mai multe, da's cu galusca in brate si noua ei distractie e fie sa-mi impinga tastatura cu picioarele sub birou, fie sa-mi apese pe toate tastele care le nimereste, asa ca scuze de pe-acum pentru greselile care se strecoara in mesaj.

hai ca acum m-a prins de maini si nu-mi mai da drumul...ma duc s-o culc (daca o vrea) si revin dupa.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

http://community.webshots.com/user/mickyyyy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipstyle spune:

Nedda , e o frumusica printzesa ta! Si pare f. vioaie din poze!

Elena, am vazut si eu ultimul album al lui Amelie si e tare, tare dulcica. A crescut, se vede! Si ea, si parul ei . Apropos, tu i l-ai taiat vreun pic pana acum, ca eu i l-as taia in fata Anelisei, ca-i cam intra in ochisori?

Claudelu , multumim frumos pentru listuta, asa ne uitam imediat la poze, e super. Si multumuim si pt. vestile de la Diana!

Lavi, multam pt. informatii si drum bun in tara! DOAMNE-ajuta, si succes cu botezul! Si multa liniste, ca stiu ce agitatie e de obicei cu mersul in tara.

LA MULTI ANI sarbatoritilor, Tiana, Daria, Robert si Justin, sa va dea Bunul DUMNEZEU, in Numele DOMNULUI SFANT IISUS, tot binele din lume!

Oana, Anelisa mea adoarme in cele mai multe cazuri cu tzitzi in gura, apoi o mut in patutul ei. Dar mai adoarme si singurica cand e tare obosita, si la plimbare in carut.

Veve, as avea si eu un sfat, sper sa nu te superi . Am vazut ca si tu il mai alaptezi pe Laur noaptea, adica il lasi sa suga si in somn, cand si cat vrea el, parca asa am inteles. Si eu am avut cateva nopti cand am adormit cu papusha langa mine, si se servea singurica. Mai papacea, mai adormea si tot asa... Povestindu-i eu lui mama, a ajuns vestea la frati-meu, care mi-a trimis un mail. Spunea ca asa a facut o colega de-a lui de la servici, noptile sugea puiul cand voia. Problema cea mare a fost cu dintisorii, toti cei de sus au iesit stricati, de vina fiind contactul prea indelungat cu laptele matern. Saracutul, a trebuit sa-i scoata toti dintisorii de sus, care, chit ca erau de lapte, tot f. nasol a fost, nu nhumai scosul, dar probabil au avut consecinte nefaste si asupra dintilor permanenti de mai tarziu. De la mailul asta am grija sa-mi inchid bine bluza dupa ce a adormit puiutza (nu de alta, dar ma ia si pe mine repede-repede somnul si nu mai sunt stapana pe lapticul meu), eventual ii bag suzeta cand chiar simte nevoia sa suga, si ori o mai tin langa mine, cand sunt prea obosita sa o mut sau vad ca nu e adormita bine-bine, ori o mut in patutul ei.

Pupici si sper sa reusesc sa intru ceva mai des de-acum incolo!

Cristina si Anelisa Elena (04.04.04)

http://community.webshots.com/user/cipstyle

Mergi la inceput

Si inca ceva, uitam. Sunt tare ingrijorata cu fontanela anterioara a Anelisei. Mi se pare tare mica, mi-e sa nu se inchida. Practic e cam cat buricul degetului aratator. Voi ati mai controlat la puii vostri, cum mai sunt?

Multumim si pupici iara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Daniela,multam!Nu-i problema,mai e sampanie ramasa!Pupam si noi dulce de tot pe papusica-scumpica ta!Cum indraznisi s-o tii ascunsa pan' acu',mai?N-ai vazut ca ma duelez pt.nurori pe-aici?....Si eu as face ceva in legatura cu consulatul din NY.Daca ai vreo idee si pot ajuta,sa-mi spui!
Eleno,ce ma aburesti ca-ti place bratara?nici nu se vede calumeaZi ca vrei niste Blahniki cadou si tratam altfel(cuscra)!
Lavinia,drum bun,vacanta insorita si petrecere frumoasa la botez!Nu te uitam,ca strigam catalogu' zilnic!
Cristina,cum sa ma supar???Nu stiu daca sa cred chestia asta.Totusi multe mamici fura un pic de somn practicand metoda asta si n-am auzit despre multi bebelusi cu dinti cariati.Tu-ai auzit?

Pupici gramda sarbatoritilor de ieri si de astazi!si numai bine voua,tuturor!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

OOOOOOOOFFFFFFFFFFF Doamne ce zi oribila am avut!!!

Necazuri peste necazuri!!! Tatal unei prietene dragi a suferit o semipareza pe partea stanga, mama mea de-a doua (nu soacra) este bolnavioara si nu stim ce are, iar in cele din urma si cel mai important, Claudelu meu a facut febra mare azi...a reaparut nenorocitul ala de erizipel Imi pare rau ca nu am nici chef, nici timp sa va citesc mesajele...sunt fff deprimata, va rog sa ma iertati!!!

Va pup dulce pe toate si pe toti si va doresc multa multa multa sanatate!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Veve, eu personal nu cunosc pe nimeni la care sa se fi intamplat asta, daca stiam nu-i mai dadeam nici eu Anelisei sa papaceasca in somn. Oricum, m-a pus pe ganduri si de cand am auzit fac tot posibilul sa ma opresc cand doarme (azi-dimineata insa m-am trezit cu puiul langa mine, nici macar nu tin minte cand am luat-o din patut sa-i dau sa pape, si nici cat o fi reusit sa pape!!!). Uite ce link-uri am gasit, dupa o cautare pe web:

http://www.babycenter.com/expert/baby/babyills/babytooth/2207.html
http://parents.berkeley.edu/advice/nursing/toothdecay.html

Claudelu , multa sanantate la cei dragi si DOAMNE-ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Da,Cristina!Despre caria de biberon stie toata lumea si e foarte logic sa fie asa.Cu alaptatul insa e putin diferit.Si-o sa traduc un fragment chiar de la linkul postat de tine:

"Mit#14:Alaptatul in timpul noptii cauzeaza probleme dentare.
ADEVARUL:In general,ideea ca bebelusului i se pot caria dintisorii din cauza alaptatului in timpul noptii,provine de la obiceiul de a lasa copilul sa adoarma cu biberonul cu suc sau formula in gurita.
Acizii secretati de bacterii provoaca carii dentare.Aceasta cariere s-a observat rareori la bebelusii alaptati daca acesti copii se aflau intamplator in categoria celor predispusi la o cariere a danturii timpurii.Pentru cei mai multi dintre copii alaptatul in timpul noptii nu va fi o problema.Unul din avantajele pe care sfarcul matern il are in comparatie cu tetina este ca laptele curge in spatele gurii,dincolo de dinti,pe cand din tetina laptele curge in partea din fata si mijloc a gurii unde poate cauza carierea acestora.Deasemenea,din sfarc nu mai picura lapte daca copilul nu suge pe cand din biberon va picura lapte toata noaptea daca copilul adoarme cu tetina in gurita.
NU UITATI:bebelusul nu trebuie lasat niciodata nesupravegheat cu biberonul in gurita! ...."

Si inca un fragmentel:
"Cand un bebelus suge la san,sfarcul este situat in spatele gurii si laptele este inghitit.Nu ramane in gurita ca cel din biberon.Daca copilul ramane cu sfarcul in gura fara sa suga,o mica cantitate de lapte poate ramane in gurita.In orice caz,laptele matern contine anticorpi,si are proprietati antibacteriale si antifungale.Iar acesta este un beneficiu in lupta cu cariile pe langa toate celelalte beneficii ale laptelui matern"

Concluzia o puteti trage singure!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oake spune:

Mai mamici mai,

Eu nu mai stiu ce sa ma fac cu bebe al meu. Plange toata ziulica daca-l las singurel. Nu vrea musai in brate da macar sa stau langa el, sa ma joc cu el. Il necajesc rau de tot gingiile si nu mai prididesc sa-i pun jucariile la frigider sa i le dau sa le roada.
Si in casa e asa dezordine ca nu mai apuc sa fac curat, tot langa el stau. Iar eu am asa o stare de nervi cand vad harababura din jur.
De marti incepe sa vina o femeie sa stea cu bebe cateva ore, martea si vinerea, sa mai pot face si eu cate ceva.
Iar caldura asta ma omoara!!!! Si asa as o berica da ma molesesc rau de tot si chiar ca nu mai pot face nimic.

Multi pupici pt. mamici si pt. pitici
Oake si Bebitza

http://community.webshots.com/user/bebitza_vlad

Mergi la inceput