Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (11)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by georgescu oana

Claudelu ce e cu web-ul ala ca la mine nu se acceseaza?

oana

Oana, despre care web vorbesti? Ca acum m-ai bagat in ceata

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Nedda
[br

Am ramas si cu un gust amar dupa "vizita" facuta la Consulatul Roman de la New York!! Nu pot sa va spun ce mizerabil arata!!! Ingrozitor!! Au spatiu la parterul unei cladiri in buricul Manhattan-ului si arata ca un WC public in care nu s-a facut curatenie de un an!!!
"Domnul" consul sau ce-o fi fuma cate o tigare din 5 in 5 minute si mai avea o functionara acolo care facea si ea ce putea singura. In rest, nimeni nu raspundea la telefoane si...ce sa mai!! Am ramas fara cuvinte si mi-am inchipuit ce cred cei care intra acolo despre Romania. Am mai vazut si alte consulate si ambasade in viata mea si in toate se incearca creearea unei imagini reprezentative despre tara respectiva. In Consulatul Roman nici maturat nu era de luni de zile. Peretii erau murdari si pe unul din ei atarna o poza prafuita a nu stiu carei mari (o fi fost cea Neagra dar nu sunt sigura). JALNIC!!! Am fost atat de indignata cand am iesit de-acolo incat as fi vrut sa trimit scrisori si emailuri la Ministerul Afacerilor Externe sau oriunde in alta parte sa ma racoresc. Acum mi-a mai trecut dar tot rusinata sunt de cum am vazut ca se prezinta tara mea pe-aici!!
In fine, sa schimb vorba ca ma supar degeaba.

Am vazut ca intre timp ati inceput un alt capitol si CLAUDICA ne-a facut o lista in alte culori. Multumim si pupam pe Raul care a lasat-o pe mamica sa lucreze lista.
Nu stiu daca o sa mai reusesc sa prind din urma discutiile voastre dar nu cred ca va suparati pe mine daca nu o fac!:)

Hai sa ma duc acum sa vad de ce plange Lara. Va pupam!

Daniela si papusa Lara

Dana, sa sti ca si eu as scrie la Minister, asa cum ti-a spus si Ela...mi se pare iesit din comun sa muncesti in asemenea conditii in zilele astea...locul ala reprezinta imaginea noastra si ei asa imagine ne ofera???

Si, in legatura cu listuta, eu n-am facut mare lucru, decat sa adaug web-urile personale...inca nu am terminat, ca unele avem 2-3 web-uri...Raul ma cam lasa, ca in general este ffff cuminte si mie chiar imi plac chestiile astea...Oricum mi-am cerut voie, ca nu vreau sa creada sau sa simta cineva ca ma dau smechera si cu aere...V-am spart, nu?????

Ela, distractie placuta!!!

Are cineva nr.de tel a lu' Diana, ca as suna-o sa vad ce mai fac, sa nu creada ca am uitat-o...
Si pe Roxi am sa o sun saptamana asta sa vad cum se simte la Radaut...

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC

Mergi la inceput

Gata, am vorbit cu Diana!!
M-a rugat sa va transmit salutari si pupici din partea lor!!!
Ele sunt bine, micuta e ffff frumoasa, face furori prin Sinaia...Micuta nu sta mai mult de jumatate de ora fara ea, inca o mai alapteaza, n-au inceput diversificarea...se mai trezeste noaptea si de 2 ori...Diana face "sporturi extreme"
In rest fetele sunt fff bine, se vor muta la Oradea...yupiii, vom fi vecine de oras...si sigur ne vom vedea...abia astept!!!
A spus ca ii pare rau, dar deocamdata nu are acces la internet...mi-a spus ca ii este foarte dor de noi, de toate!!!

Poze familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

Buna ziua mamici si bebici!
Iaca si noi la amiaza,am prins un pic de timp pentru ca pisicuta DOARME..ceea ce e mare minune....nu stiu de unde are atita energie,noi obosim numai cind ne uitam la ea...da cu o viteza din maini si picioruse..de zici ca acum o ia la goana.Basca isi maninca piciorusele la greu..tare haioasa mai este!
Claudica ,bravo,chiar ma intrebam ce mai fac fetele care nu au mai intrat de mult.Mai esti furioasa pe Horkina?Mai,pe mine mai mult m-a enervat americanca,nu stiu de ce,ca nu mi-a facut nimic,dar are o mutra antipatica,zic io.
Nedda,chiar abia asteptam sa citesc ce spui de New York,pentru ca orasul unde tare as vrea sa ajung macar o data in viata si sa-mi cumpar o pereche de pantofi Manolo Blahnik,ca feitile din sex and the city..si cind colo..iaca ce-mi vazura ochii..pacat mai,chair ca e o rusine!
Ela,scuze ca nu ti-am urat Bine ai revenit!,ca si tu disparusesi o perioada..sper ca totul e bine cu micuta Cristina!
Veve,ti-am vazut bratara la picior in pozele cu vevericii care sint niste bombonele amindoi!!Mi-a placut RAU bratara!
Oana,nu esti singura zombie..si eu pe lista de mamici chiaune!
Va pup,o zi buna tuturor!

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

LA MULTI ANI! Tiana, Daria, Robert si Justin!!
Sa cresteti mari si frumosi si sa va ascultati parintii!

Elena si pisicutza Amelie
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/rayuela12000/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Sa traiasca aniversatii de ieri si azi. Cu toate cele am si uitat sa ma uit pe lista.
SA CRESTETI MARI FRUMOSI CUMINTI SI SANATOSIIIIII!!!!!
Fetele cred ca asta e ultimul mail.Pt 3 saptamani- pauza, din Ro nu stiu daca am de unde intra si nici timp. Mergem acasa si printre multe altele avem si botezul micutzei. (29.08.04)
Cand o sa vin o sa atasez si eu niste poze ca le-am vazut pe ale voastre si tare faaaaaaaine sunt.
Am vazut ca toate va "vaitati" de balosirea la juniori. Pai si a mea e la fel, asa ca...."boala generala"
De dormit dorme fff bine. Initial cand ii e somn unde o apuca inchide ochisorii mance mama fata si ..... doarme. chiar ieri am fost la prietenul ei (v-am zis de el-relatia se dezvolta) . El a trebuit adormit de mama lui in brate iar Hanna mea a adormit pe jos unde ne aflam la o taclala , noi mamicile .

Cipstyle-Eu Hannei ii dau doar vitamina D.Mai iau Jodul pana mai alaptez si apoi gata.
Mai ziceai ca nu esti prea incantata de doctor.Cum zicea si Elena astia nu sar asa repede la medicutze ca ai nostri de acasa si e super misto asa. Si al meu , ce-mi da e fff mult pe baza de plante.Singurele medicamente-medicamente au fost supozitoarele de paracetamol care sa le folosesc daca ar fi facut febra dupa vaccinl.A propos de febra. Tot de la el si de prin alte carti mai stiu ca febra la bb-i incepe sa fie mai ingrijoratoare de la 38,5 in sus. Asa ca nu i-o lua in nume de rau daca -ti zice ca nu e fb la 38.

Daca te muti definitiv in ro e ok sa-ti cautzi acolo medic. Credeam ca vrei unu pe perioada cat stai (cateva luni)
Eu stau in Ingolstadt (aprox.mijlocul distantei München-Nürnberg)

Fetele va las ca s-a trezit ai mica (peste zi e fff activa, mai mult de 30 min la un somnic, nu sta)

Pusilici si o sa-mi fie dor de voi

ne auzim/vedem peste 3 saptamani (sper sa nu ma uitati :-(

Lavinia-mama si micutza Hanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

LA MULTI ANI, TIANA, DARIA, ROBERT SI JUSTIN!!

CLAU si ELA, daca imi ziceti si voi ca ar trebui sa scriu niste mesaje de apostrofare apropo de Consulatul Roman de la NY poate ma hotarasc si le scriu chiar daca ar fi de la inceput o cauza pierduta. Ela draga, tu chiar imi faci "misiunea" si mai usoara dandu-mi adresele de email.

ELENA, sa stii ca merita vazut New York-ul dar pantofii de la nea' Manolo sunt prea scumpi.:) Dar vino tu pe-aici si te conving eu sa iti cumperi altceva cu banii aia!:)

FLAVIANA, va sa zica te-a pacalit Tiana cu dintisorii!?:)

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

La multi ani sarbatoritilor de azi, Tiana, Daria, Robert si Justin, si celor pe care i-am ratat in ultimele zile de "inactivitate".
Picasem intr-o stare depresiva destul de urata din cauza ca trebuie s-o las pe Malina in grija unei bone ca sa ma pot reintoarce la munca, dar intre timp mi-a trecut. Mai ales ca azi moatza mi-a facut placuta surpriza sa si pape ce-i pregatisem eu inainte.

Claudelu, multumim pentru listuta si mai ales pentru vestile despre Diana.

Nedda, fetele au dreptate, daca noi romanii nu luam masuri, sigur n-o vor face americanii. Nu stiu in ce masura poate fi facuta publica starea consulatului de acolo (ma gandesc la ziare sau la TV) dar tinand cont ca oamenii aia reprezinta imaginea Romaniei in lume, mi se pare noormal ca si restul romanilor sa afle cum le sunt reprezentate interesele in afara.

Flaviana, bine-ai revenit din concediu!

oana, moatza mea adoarme ziua fie leganata in cosulet, fie leganata pe picioare, fie cand iesim la plimbare (in carut) sau in cazurile cele mai fericite, cand e obosita, adoarme cu tzitzi in gura. Iar seara are program fix, masaj, baita, tzitzi si apoi o pun in patut, dau drumu la carusel, si in 5 minute maxim e adormita, fara sa-i mai fac eu ceva.

Mickyyy si Malina Ioana (31.03.2004)

http://community.webshots.com/user/mickyyyy

Mergi la inceput

LUME, LUME!! (CLAUDICA, imprumuta-mi si mie tobosarul tau pentru doua secunde sa fac aici anuntul ca lumea!:)) Deci, cum spuneam, lume, lume, in premiera pe site-ul DC:

POZELE IUBITEI MELE LARA

http://photos.yahoo.com/neda1972

Dupa o gramada de vreme am reusit sa pun si eu cateva poze ale Larei intr-un album. Sper sa le puteti vedea ca sa nu fi "batut toba" degeaba.:) Si daca v-au placut vom mai face si altele iar daca nu, nu ne suparam.

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput

Mickyyy, ai dreptate. Poate ca ar fi bine sa afle si ceilalti romani despre starea Consulatului din NY ca nici eu n-as fi stiut daca nu trebuia sa ma duc pentru certificatul de nastere al Larei.
Apropo, bine ai venit si tu din concediu. Am vazut subiectul tau referitor la bona pentru Malina si sper sa gasesti solutia cea mai buna pentru voi. Va descurcati voi cumva.

LAVI, du-te linistita in concediu. N-o sa va uitam pe tine si pe Hanna si va asteptam inapoi cu drag.

Daniela si papusa Lara

Mergi la inceput