Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (11)
Continuarea www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30532&whichpage=10" target="_blank">Bebelusilor de Martie-Aprilie 2004 (10)
Primele parti:www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24093" target="_blank">1,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24954" target="_blank">2,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=25975" target="_blank">3,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26905" target="_blank">4,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27511" target="_blank">5,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=27947" target="_blank">6,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=28511" target="_blank">7,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29085" target="_blank">8,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=29934&whichpage=10" target="_blank">9,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=30532" target="_blank">10.
Irina,veve & croko
Raspunsuri
Claudelu spune:
Veve, te superi pe mine daca-ti spun ceva? Nu vreau sa ma bag peste tine, dar ieri noapte, pirntre muci si tuse, am stat pe net pana la 3 dimineata si din lipsa de ocupatie am lucrat putin la listuta...Pot sa o pun, sau te superi???
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Claudelu spune:
16 februarie amelie (Crina-Amelia/Bucuresti), Andreea,
23 februarie Oani (Ioana/Brasov), fetita (2,6kg)
2 martie crina catalina, Codrin ( 3300 g si 51 cm)
3 martie vasce (Canada), David Theodore (3,45kg si 51cm)
4 martie Adina Iulia, Olivia Karla (3,5 kg si 51 cm) web
4 martie mandita , Adriana Claudia (1.900g) www.freewebs.com/adrianaclaudia/" target="_blank">web
6 martie bibuga (Ildi/Mures), baietel (3.750kg ,54 cm)
7 martie Maluba (Beatrice), Darius-Gabriel (4,2kg si 53cm) web
11 martie spic de grau , David (2.4kg si 47cm) web
16 martie gabivalceanu (Gabi/Pitesti), Ioana(2,8 kg)
16 martie iamona (USA), Andrea Cristina(3,7 kg)
16 Martie Irismetal, Stefan Catalin (4 kg si 53 cm, scor Agpar +10 cu felicitari)
17 martie KIKISOR (Anamaria/Cluj), Andrei-Alexandru
19 martie Veve (Irina/Nh,USA), Laur Andrei (3,08kg si 46cm,apgar10) web1,web2
20 martie Soleil (Flaviana/Bucuresti), Tiana Maria (3150 g si 51 cm) web
20 martie Cosmy , Daria Christina (3500 g)
20 martie tinutza (Bucuresti), Robert
22 martie Dalina(Bucuresti), Andrei (3450g 51cm scor 9)
25 martie Oake(Bucuresti), Vlad (2800g) web
27 martie ruprich (Daniela/Bucuresti), Robert (3.100 kg-49 cm)
30 martie inaioana (Ioana/Ploiesti), Katja (3 kg SI 48 cm) web
31 martie Mickyyy (Adriana/Bucuresti), Malina Ioana (3800g si 53cm)web
31 martie mikaela (Mihaela/Ploiesti), Radu Paul (3800g si 52 cm)
1 aprilie Diana76 (Diana/Bucuresti), Maria Cristina (3600g) web
1 aprilie Claudelu (Claudia/Arad), Raul Andrei (3500g/51cm/apgar 8) web1, www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">web2
3 aprilie simona_minteuan (Cluj-Napoca), David Bogdan (3.800kg 57cm)
4 aprilie cipstyle (Cristina/Germania), Anelisa Elena (3810 g si 55 cm) web
5 aprilie malina mircu (Malina/Pitesti), Daniel Ioan (3400 g)www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=malina_mircu" target="_blank">web
5 aprilie mobriq (Monica/Belgia), Eduard
7 aprilie denis (Denisa/Bucuresti), George Cosmin (3500 g)
7 aprilie Nedda (Daniela/Boston,USA), Lara-Diane (3101g si 51cm)web
7 aprilie bindiu (Camelia/Bucuresti), baietzel
8 aprilie mirinda,prima sarcina, Ana (3250 g,50cm) web
8 aprilie blerina (Bucuresti/Romania), Jo-elle
12 aprilie Rayuela (Elena/Göteborg,Sweden), Amelie(3500g) web
14 aprilie Nally , Sebastian (2,650kg si 48,5 cm)
16 aprilie LaviB (Lavinia/Germania),Hanna
17 aprilie georgescu oana(Oana), Maria Alexandra (3350g/49cm)
18 aprilie Pucku (Corina/Canada), Stephanie (4900g/52cm/apgar 9) www.imagestation.com/member/join_signin_prompt.html?album_id=428667]1679&rf=&ru=%2Falbum%2F%3Fid%3D4286671679" target="_blank">web
19 aprilie roxanacaz (Roxana/Bucuresti), Andrei-Alexandru (3600g/54cm/apgar 10) web
20 aprilie Laura22 , Justin George (2.900 kg)
21 aprilie ela76 (Mihaela/Bucuresti), Cristina (3.550kg si 52cm apgar 9) web
21 aprilie piciulica , Eric
26 aprilie Simone , Iulia Alexandra (3100 gr si 48.5 cm) web
26 aprilie irinac , Ilinca (3.100kg si 50 cm)
28 aprilie grasuta , Ana Maria (3000g si 49cm)
29 aprilie Alina33 , Dragos www.inarad.ro/dragos" target="_blank">web
SCOR: - 23 - 23
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala DC
Claudelu spune:
Veve , chiar uitasem sa spun ca am sa mai lucrez la ea, dar sunt cam rupta-n freza si plus de asta cand eram aproape gata s-a luat si curentul...a venit Ceausescu inapoi
Poze familie
Nedda spune:
LA MULTI ANI, LAUR! Sa cresti mare si frumos si destept si sa aduci parintilor numai bucurii!
Na, draga VEVE, ti-am felicitat feciorul mai tarzior fiindca n-am fost in zona zilele astea.
Fetele, noi am fost plecati alaltaieri la New York si am stat cu emotii toata ziua fiindca nu stiam cum se va comporta Lara si daca va obosi peste masura. Pana la urma totul a decurs foarte bine si scumpa mea nu s-a suparat ca am trambalat-o atat de mult insa cand am ajuns acasa (seara pe la 11.00pm, fiind plecati de dimineata de la 5.00am) a dormit si a dormit si iar a dormit de a trebuit s-o trezesc sa-i dau tzatzele ca ma dureau ingrozitor.:)
Ne-a luat o zi intreaga sa ne revenim, Larei cu somnul si mie cu stresul dar acum suntem la programul obisnuit.
Am ramas si cu un gust amar dupa "vizita" facuta la Consulatul Roman de la New York!! Nu pot sa va spun ce mizerabil arata!!! Ingrozitor!! Au spatiu la parterul unei cladiri in buricul Manhattan-ului si arata ca un WC public in care nu s-a facut curatenie de un an!!!
"Domnul" consul sau ce-o fi fuma cate o tigare din 5 in 5 minute si mai avea o functionara acolo care facea si ea ce putea singura. In rest, nimeni nu raspundea la telefoane si...ce sa mai!! Am ramas fara cuvinte si mi-am inchipuit ce cred cei care intra acolo despre Romania. Am mai vazut si alte consulate si ambasade in viata mea si in toate se incearca creearea unei imagini reprezentative despre tara respectiva. In Consulatul Roman nici maturat nu era de luni de zile. Peretii erau murdari si pe unul din ei atarna o poza prafuita a nu stiu carei mari (o fi fost cea Neagra dar nu sunt sigura). JALNIC!!! Am fost atat de indignata cand am iesit de-acolo incat as fi vrut sa trimit scrisori si emailuri la Ministerul Afacerilor Externe sau oriunde in alta parte sa ma racoresc. Acum mi-a mai trecut dar tot rusinata sunt de cum am vazut ca se prezinta tara mea pe-aici!!
In fine, sa schimb vorba ca ma supar degeaba.
Am vazut ca intre timp ati inceput un alt capitol si CLAUDICA ne-a facut o lista in alte culori. Multumim si pupam pe Raul care a lasat-o pe mamica sa lucreze lista.
Nu stiu daca o sa mai reusesc sa prind din urma discutiile voastre dar nu cred ca va suparati pe mine daca nu o fac!:)
Hai sa ma duc acum sa vad de ce plange Lara. Va pupam!
Daniela si papusa Lara
Soleil spune:
Salutare!
In primul rand, LA MULTI ANI! pentru Daria Christina, Robert si Justin George. Si, bineinteles, pentru fiica-mea! Sa-mi traiasca !
Ce mai faceti, fetelor? Noi ne-am intors week-endul trecut din concediu, dar nu prea am avut vreme de forum...
Suntem bine, concediul a fost OK, desi eu nu prea am reusit sa ma relaxez cu copilul dupa noi, dar oricum tot a fost bine ca n-am mai fost eu de serviciu la ea toata ziua. Am carat-o dupa noi la iarba verde de cateva ori, iar in rest n-am prea fost nicaieri, doar plimbare prin Sibiu, cand nu ploua sau cand nu dormea Tiana. Ca a dormit de a rupt cat am stat acolo - cred ca din cauza aerului...
Dintisorii nu au aparut - a fost alarma falsa, asa ca tot se mai miorlaie si baleste, etc...
Plus ca nu mai vrea deloc sa stea singura, trebuie mereu sa stea cineva cu ea, sa se joace, sa-i cante. La voi e tot asa??? Ca eu nu prea rezist la "ritmul" asta...
Diversificare: nimic nou, doua mese - la 11.00 fructe (doar de la borcanel, ca deh, suntem mai smechera...) cu biscuiti si la 18.30-19.00 cereale. De saptamana viitoare incepem si masa de la pranz cu legume si apoi carnita.
Progrese: nu ne mai ridicam in fundulet ci direct in picioare, am inceput sa ne taraim - ne iese cam greu figura, dar ne chinuim zilnic si pana la urma o dovedim . De vorbit - nu zice nimic, numa' canta si chiuie pe limba ei.
In rest... toate-s vechi si noua toate
Pupici pufosi!
Flaviana si Tiana Maria (20.03.2004)
Album Tiana
georgescu oana spune:
Buna fetelor!Veve, sa-ti traiasca baiatul sa tebucuri mereu de el!
Claudelu ce e cu web-ul ala ca la mine nu se acceseaza?
Nu am mai scris de multicel pentru ca sunt capie de o saptamana.De cand cu diversificarea Alexandra ma trezeste de la 2 pana la 4 ,30 di jumatatee in jumatate de ora ca sa faca prta ca de ii trebuie spectatori, si baga suzeta da-i ceiut, pune-o pe burta ca asa ies mai repede...Asa ca sunt zombi toata ziulica
A, si inca ceva cum adorm ziua copilasii vostri ca a mea se maraie pana o legan altfel da intr-un plans nervos,mama,mama
PS cu parere de rua am observat ca e boala grea parul asta......Veve tu poate stii in cat timp se termina perioada de regenerare?
oana
georgescu oana spune:
Acum am vrut sa vad daca la semnatura o pune si pe bebe
Oana si Maria Alexandra(17.04.2004)
Ela76 spune:
Mai intai, pentru Tiana, Daria, Robert si Justin!
Sa creasca mari si sanatosi!
Flaviana, chiar voiam sa spun ca nu te-am mai "vazut" pe aici si ma gandeam ca ai fugit cu Tiana si nu mai vrei sa stii de noi
Oana, micuta mea Cristina uneori adoarme singura, alteori e prea obosita ca sa reuseasca si trebuie sa o legan (in patut, ca se misca salteluta) si sa ii cant cate ceva. Seara, de fiecare data adoarme singura. Chiar o las in patut si plec, ca stiu ca nu dureaza mult si inchide singura ochisorii.
Daniela, eu as trimite ce ai scris tu la Min. Afacerilor Externe, ca e prea de tot. Cred ca si tarile din lumea a 3-a incearca sa se prezinte mai bine. Eu zic sa le trimiti, sigur au o adresa pe site-ul lor... M-am uitat: mae@mae.ro si informatii.consulare@mae.ro
Clau, esti eroina daca ai reusit sa te ocupi si de listuta! Sa inteleg ca Raul a fost prea cuminte ieri?
Va las, ca trebuie sa fac ceva treaba - s-a anuntat si s-a autoinvitat o verisoara pt week-end-ul asta. Cand am invitat-o eu n-a venit si acum m-a sunat ca e in drum spre Bucuresti Asta e! Trebuie sa fac ceva mancare, deci.
Pupici si week-end placut tuturor, daca nu mai apuc sa intru vreo 2 zile.
Ela si Cristina (21.04.2004)