cumparaturi pt.bebelus
Salut tuturor!
Sunt o mamica in devenire(trebuie sa nasc peste 2 luni jumatate) si am o mica dilema in legatura cu cumparaturile pt.bebelus.
Stiti un magazin unde as putea gasi cit mai multe articole pt.bebe la un loc?(patut,cadita,s.a.)
Nu stiu prea bine nici ce fel de patut sa-i iau.Sa-i iau de lemn sau din pinza(cred ca sunt pliabile)?
Am auzit ca acum exista niste cadite cu un fel de plasa ca sa nu alunece copilul si sa fie mai usor la spalat.Stiti unde as putea gasi o asemenea cadita?
Multumesc anticipat pt.raspunsuri!Numai bine!
Crisa
Raspunsuri
A_Iulia spune:
Crisa,
De regula gasesti cam tot ce-ti trbuie la Cora, sau la Carrefour, etc., daca vrei sa economisesti timp. Mai erau cateva magazine specializate prin Prisma (ultima data cand am fost am vazut ca s-au mai desfiintat din ele).
Eu ti-as recomanda patut de panza (vezi totusi sa fie rezistent); eu asa am si sunt multumita deocamdata de el.
Cadita cu plasa eu n-am vazut. Sunt cadite speciale pentru BB (fie pe picior, fie gen dulap cu sertare); sau mai exista un suport special din bumbac pe un cadru metalic, ce se pune in cadita (sigur gasesti peste tot - am vazut de ex in Cora).
Sper ca ai o lista cu tot ce-i trebuie lui BB! Succes la cumparaturi!
Adina +
Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
anda141 spune:
In magazinul Unirea la etajul 3 gasesti tot ce vrei!!!
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
http://community.webshots.com/user/monica1816 
bibi spune:
quote:Perfect adevarat numai ca si preturile sunt pe masura. mai bine ne spui care-i bugetul tau si asa cred ca te putem sfatui mai bine
In magazinul Unirea la etajul 3 gasesti tot ce vrei!!!
Bibi si
David (08.07.2003)http://community.webshots.com/user/bgoran
pd spune:
Mai ai si varianta de a comanda online la reclama
Preturile sunt in general un pic mai mari decat cele din Cora, Carrefour, dar daca nu ai timp sa umbli prin magazine e o idee buna.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
anemona spune:
Eu ti-as recomanda un patut cu bare de lemn, sunt foarte utile in momentul in care bebe creste si se agata de ele pentru a se ridica. Medicii pediatri recomanda astfel de patut. Daca vrei sa-i iei si de panza, ala ar putea fi optional, pentru cand plecati undeva, pt ca este pliabil.
Noi am luat un patut super de la un magazin virtual, e mare, are role, e si foarte frumos, are doua sertare enorme in care incap foarte multe hainute si scutece si sunt foarte multumita de el. Daca vrei, iti scriu pe privat de unde l-am luat, il poti vedea la pozele de mai jos, dar in plus are acum si laterale cu bare din lemn care atunci nu erau montate. Tipii care il fac pe comanda sunt foarte seriosi si iti aduc acasa patutul, poti sa-ti alegi orice culoare sau combinatie de culori (cires, fag, portocaliu, bleu etc) si sunt doua dimensiuni: 70/140 de care am luat noi - 2,9 mil si 60/120 - 2,6 mil.
Saltea am luat ortopedica speciala de bebe, separat.
Si apropo de un loc unde sa le gasesti mai ieftin si chiar tot ce vrei, Standul Visak din Prisma 1 are foarte multe chestii, iar preturile sunt mult mai bune ca in Unirii, noi am gasit un carucior care in Unirea era 7,5 mil la numai 6 mil in Prisma. Exact acelasi carucior! Chiria mare din Unirea ii determina sa-si puna adaosuri enorme.
Noi am luat cadita OK baby care are un relief interior ce mentine bebe si il face sa nu alunece, e foarte buna si ma descurc si singura sa-i fac baie, nu e nevoie de cineva sa ma ajute.
Nastere usoara si un bebe cumintel!
Anemona si Denisa mica, frumusica si cumintica
http://community.webshots.com/user/anemona112