am pasaport de serviciu..
mi s a spus ca nu o pot trece pe Thea in acest pasaport...
intrebari:
1. pot avea si pasaport de serviciu si pasaport simplu?
2. daca nu, credeti ca motivul ar fi suficient de intemeiat pt a i scoate pasaport individual?
3. in situatia in care sint divortata, copilul fiindu mi incredintat mie, mai am nevoie de declaratie notariala de la tatal copilului pt a i scoate pasaport individual?
multumiri anticipate..
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
"Sunt doua feluri de a-ti trai viata...
Unul - de a crede ca nu exista miracole
Altul - de a crede ca totul este un miracol" Albert Einstein
Poti sa ai in acelasi timp pasaport de serviciu si pasaport simplu. Din cate stiu, pasaport individual poate avea copilul care a implinit 14 ani. Copiii cu varsta de pana la 14 ani pot fi inscrisi in pasaportul parintilor ori al reprezentantului lor legal.
Pentru minorul incredintat unuia dintre parinti prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva, pasaportul individual se poate elibera numai la cererea parintelui caruia minorul i-a fost incredintat.
Tora: pasaportul individual al copilului poti sa-l scoti doar daca ai motive justificate. Trebuie sa mergi in audienta la comandant (sa-ti zic ce inseamna asta: dimineata la 5 te duci la serv pasapoarte si se face o lista. Pe la ora 8 se revizuieste lista, tot trebuie sa fii acolo. Audienta incepe de 5 dupa-amiaza, dureaza 1-2 minute pe "cap de locuitor".
Am intrebat si eu in stanga si-n dreapta si toti m-au descurajat, ca cica de 6 luni nu se mai fac pasapoarte individuale la copii, din cauza scandalurilor cu adoptiile...
Ieri a fost sotul meu in audienta si a obtinut aprobarea.
Cam atat stiu. Cred ca trebuie sa faci un drum pana acolo sa te sfatuiasca ei ce varianta sa aplici.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre