viata sportiva

viata sportiva | Autor: liviujuristul

Link direct la acest mesaj

in sportul romanesc au aparut in ultimul timp
multe voci care sustin ca in prezent cantonamentele
nu si-ar mai avea rostul.vezi comentariile lui cosmin cernat-un fel de comentator sportiv,comentariile unor gimnaste care n-au obtinut rezultate(fara antrenament serios este si normal}
comentariile unor fotbalisti care se viseaza dupa noptile petrecute
prin baruri si discoteci cu consum de alcool sa ajunga campioni.
viata sportivului este ca viata unui militar discipliat,atat sportivul cat si militarul sunt privati de anumite drepturi.
daca vrei rezultate trebuie sa te sacrifici,sa ai dorinta arzatoare de a fi primul de a invinge NU pentru bani si masina ci pentru performanta sportiva pentru drapelul tarii asa cum a facut-o singurul campion olimpic la box ILINCA,UNICA NADIA COMANECI la gimnastica,TIRIAC si NASTASE la tenis,echipa ''STEAUA''BUCURESTI la fotbal care a castigat ''CUPA CANPIONILOR EUROPENI''in vremuri grele.
deci, daca vrei performanta trebuie sa intelegi cuvintele:MUNCA SI SACRIFICIU.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica-mamica spune:

de acord cu tine , dar care e intrebarea ? ! ?

Roxana & Marc
reclamaMarc-Antonio
www.babiesonline.com/babies/b/bichelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Munca si sacrificiu pentru drapelu' tarii? Ma faci sa rid. Poate pasiune pentru sportul respectiv, pentru a fi campion, pentru avantaje materiale etc, dar toti o fac pentru ei insisi. Ca unii nu sint seriosi si nu se tin de treaba e altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Sportivi de performanta nu se nasc peste noapte. Majoritatea sportivilor care au ajuns la olimpiada se antreneaza in fiecare zi de ani de zile. Dar o fac de placere, nu cred ca le-a sucit nimeni mana sa stea si sa dedice atatea ore de antenament pe zi. Plus de asta nu cred eu ca nu au si ei o viata personala cu mers la cluburi de noapte si baruri. Nu zice nimeni ca sant betivi, dar nu prea vad eu de ce drepturi ar fi privati.
Ce vrei sa zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

In orice domeniu e la fel...performanta cere unele sacrificii.

Sabina & Sofia Galagia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Asta ce fel de subiect se vrea a fi? Cred ca stie toata lumea cit se sacrifica un sportiv ca sa aiba performante, da nu spune tu ca o face de dragul tarii, ca in felul asta isi demonstreaza patriotismul! Vax albina! Asa cum zice si Cipcip, o face din pasiune pentru sportul respectiv!
PS: Te-a inspirat Olimpiada pentru subiectul asta, nu-i asa?

Iren burticoasa & Bogdanelu nazdravanu
dpn 25 aug

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

Chiar daca pare un sablon....chiar este greu si toata lumea stie(sau banuie) cat de greu este...Unde este intrebarea ta? Cumva te referi la echipa DINAMO buc., care a refuzat sa intre in cantonament?(banui ca esti stelis)
explica...
gaby

gaby

Mergi la inceput