AJUTOOOOOOOOOOOOOR!

AJUTOOOOOOOOOOOOOR! | Autor: Nadia1976

Link direct la acest mesaj

Poate ca maine imi va parea rau ca am postat mesajul asta, dar... simt ca sotul meu si-a pierdut interesul in tot ceea ce priveste relatia noastra, in sensul ca imi pare mie ca nu mai vrea sa petreaca timp cu mine, nu vrea sa mai iesim, tot ce vrea cand vine de la servici e sa se uite la tv, mananca si se duce la culcare. Si eu sunt zi de zi mai frustrata, mai singura. Pentru prima oara in viata ma simt singura. E acea oribila "singuratate in doi". Pe de alta parte, nu vorbeste cu mine... vreau sa spun: daca eu vorbesc cu el imi raspunde, daca nu, el rar are ceva de spus... Totul a inceput in decembrie trecut dupa ce am avut o operatie si nu stiu daca faptul ca m-a vazut atat de neputincioasa (nu ma puteam nici ridica din pat) (am avut si complicatii dupa, etc.) si nu stiu daca nu ma mai gaseste atragatoare sau ce se intampla. As vrea sa-l recuceresc, dar nu prea stiu cum...In general, relatia este buna; ne iubim si respectam, nu ne certam, doar ca simt ca si-a pierdut interesul. Cand am vrut sa plec, m-a implorat, plangand sa nu-l las, ca eu sunt viata lui, ca insemn pentru el mai mult ca orice pe lume... Ajutati-ma, va rog!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Simona27 spune:

Buna, Nadia,

uite s-ar parea ca suntem nascute in acelasi an
Nu o lua asa de in tragic...si nu fa din tantar armasar, as zice io! Incearca sa il iei mai cu binele, inteyraba-l de servici, poate ca acolo sunt probleme.
Sa stii ca nu merge niciodata daca te panichezi, mai rau faci. Strange din dinti si incearca sa il iei cat maid elicat, nu pune tot timpul intrebari numai despre asta..incearca-l sa il atragi in discutii despre subiecte interesante, care nu va privesc neaparat pe voi, "execrcitii de gandire", cum imi place mie sa le spun!

Si poate ca operatia ta l-a facut sa se ingrijoreze si mai mult, nici nu stii tu catd e delicati si interiorizati sunt barabtii!

Deci ia-o calm, inainte de toate...

Hai ca te pup, Simona

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Simona, de 8 luni incerc... da nu reusesc nimic: am vb. cu el de servici, da mi-a spus ca serviciul e servici si casa-casa si nu vrea sa vb. acasa de problemele de la servici. Apoi, timp de 8 luni l-am rugat, l-am implorat, am plans si am mai si urlat ca am nevoie sa ies din casa. Dupa 8 luni m-a scos si pe mine la un film... Nu stiu ce sa mai fac...

Mergi la inceput

Apoi, cand ii spuneam intr-o seara ce simt si ce ma doare (sufleteste) cand i-am cerut sa zica si el ceva (incurajator, speram eu) mi-a zis ca s-a saturat sa ma asculte cum imi plang de mila si sincer! nu s-a intamplat de prea multe ori sa-mi deschid sufletul si sa-i spun ce ma doare. Apoi, mi-e tare teama ca desi il iubesc mai mult decat am iubit vreodata pe cineva, poate o sa intalnesc pe cineva sa ma asculte si chiar nu vreau sa termin relatia asta, dar am asa mare nevoie de cate o vorba buna, de o imbratisare once in a while... Nu stiu ce sa fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Eu nu cred ca el se va schimba vreodata. Poti sa traiesti asa toata viata? Tu nu esti fericita, te consumi asteptand o vorba buna de la el, iar el nu are de unde sa ti-o dea. Poate ar fi mult mai bine sa gasesti pe cineva dispus sa te asculte.
Nu te supara, zic si eu. Dar, asa cum descrii tu situatia, eu nu vad un viitor fericit pentru tine, alaturi de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris1iana spune:

nu vreau sa te ingrijorez , dar esti sigura ca nu are pe alta?
daca nu are pe alta ,atunci merita sa lupti pt el, daca simti ca il iubesti asa mult !

Mergi la inceput

Nu, nu are pe alta. Stiu sigur! Nici n-ar avea timp. Si nici nu e genul.

Mergi la inceput

cassandra, poate ai dreptate, dar il iubesc si... mi-e teama sa o iau din nou de la capat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianna_r spune:

Off!
Nadia draga, eu spun urmatorul lucru: vorbeste deschis cu el, spune-i ce te supara, spune-i ca nu mai suporti aceasta situatie. Daca nu vrea sa te asculte si da sa plece, RETINE-L, prin orice mijloace!
Incearca sa faci si asta- oricum, la cate ai facut, una in plus in minus, nu mai conteaza!
Apoi mai vb!

Te pupic si MULTA BAFTA la discutie!

Mergi la inceput

OOOOOOOOOOOOfffffffffff, Gianna, am incercat si asta; doar ca, in marele lui egoism, nu stiu daca nu intelege sau, pur si simplu... nu-i mai pasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Draga Nadia,
Eu as zice sa aplici o alta strategie!
Ce ar fi daca ai iesi la o plimbare , un concert,o piesa de teatru si fara el?!
Tb sa ai tu o prietena, o colega de servici care vrea a petreceti intre voi fetele cateva ore.Nu tb sa ii faci in ciuda, ci pur si simplu sa faci ceva pt tine, sa iti colorezi putin viata!
Aici , in Anglia sunt f multe cupluri care se iubesc f mult, se inteleg f bine, dar din cand in cand ies separat la o masa in oras, la un film cu prietenii.
O femeie de de o suta de ori mai frumoasa , cand ea e constienta de asta, cand e multumita de ea, cand poate simti ceea ce vede partenerul in ea .Iesitul asta in lume tocmai lucrul asta il favorizeaza!Te face mai constienta de tine:vezi, compari,pretuiesti!
Apoi ar tb sa ai si o discutie f serioasa cu el si sa ii explici ca ai vrea sa te mai scoata din casa, sa petreceti din cand in cand o seara in oras etc.
Daca nu te asculta sau e obosit, spune-i ca pe data de , la ora x ai stabilit asta si daca are ceva de spus sa spuna cat mai are timp, ca apoi treaba e stabilita si nu mai are incotro.
Eu asa fac , ca am si eu un iubit care prefera sa stam in casa , sau sa se uite la formula 1 decat sa vizitam ceva (noi locuim in Londra acum si toata viata am visat sa vizitez orasul, muzee, etc).Imi vine sa il bat, nu alta , dar ma calmez si ii spun ca vrea nu vrea, scapare nu exista.
Nu facem nici ca el , nici numai ca mine, in sensul ca iesim rar ,dar tot e mai bine decat deloc.
Apropo, al tau sot nu e interesat de sport?Tare se mai bucura al meu cand ies sa joc tennis cu el sau sa alerg, chit ca is cam molaie la astfel de treburi.Si apoi daca el e putin multumit, face si ce vreau eu !Dimineata iesim putin in parc sa il bucur si pe ''domnul'', iar seara in oras cu noi!
Da-i si lui putina libertate, bucurie si in schimb cere si tu cat poti!
Nu renunta la dreptul tau de a te bucura de tinerete!Cand o sa ai 70 de ani o sa mergeti pana la coltul blocului in pas de melc si imediat va intoarceti inapoi obositi de atata drum!
Pup,
Cristina

Mergi la inceput