Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Fetelor, am citit ce a scris Gandacelul despre morfologia fetala pe care a facut-o ea la Filantropia; spune ca pretul este de 500.000 de lei. Si ca aceasi morfo, a facut-o acum doi ani la Sandaor. Interesant, nu? Cred ca ma bag si eu sa ma interesez de pret, am scuti o gramada de bani. Daca vreti sa citit ce a scris ea, dat la Odiseea sarcinii in 40 de saptamani, si ii gasiti subiectul acolo.
Ce ziceti?

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Madachan, daca simti burtica tare incearca sa te intinzi, si daca nu trece ia un No Spa.
Contractiile astea sunt normale dar daca tin prea mult iti pot scurta colul.

Eliza - 25 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fetelor....ieri nu prea am avut timp sa intru, vreau sa va spun ca mi-am gasit apartament in dr taberei. Nu vreau inca sa ma entuziasmez, ca situatia se poate modifica oricind...asa ca am sa va anunt cind situatia va fi clara, iar casa va fi a noastra. E la Poiana Muntelui...Dragele mele Eliza, Roserb....v-am spus ca vom fi mai multe in zona...Doamne Ajuta sa se rezolve totul cu bine. De miine am concediu o saptamina, ca sa rezolv cu actele. Prenatal nu mi-a dat dr. de familie...a spus ca atunci cind implinesc 7 luni si 10 zile...ma rog, nu ma mai enervez ca o fac degeaba. Si asa m-a tinut 2 ore la usa - era plin de pensionari cu retetele compensate. Stiam ca noi trebuie sa intram primele, parca asa era normal...Ma rog, mi-am facut nalizele si asta este important. Si asa o voi schimba pe Dna dr.
Cit despre soacra, nici eu nu am , e doar bunica sotului meu, care-mi este ca si bunica. Am socru, care tine la mine, dar cu al carui comportament si stil de viata nu ma pot impaca eu. Doar cele care au stat ca mine aproape 3 ani cu ei in aceeasi casa imi pot intelege atitudinea fata de ei. Numai sotul meu stie cit l-am batut la cap sa facem creditul asta. nu sunt o fire cicalitoare, dar pe problema asta am fost exagerata, o recunosc. Imi place linistea si indepenenta... Aici, toti laolalta nu le poti avea.
Cu hainele ma descurc si eu destul de greu, pt vremea asta frumoasa cit mai este, am si eu 2 rochite dragute. Pt vreme rea am facut rost de la o prietena de 2 sarafane largi si 2 bluzite mai largi. Numai bine...

Simona, 28 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Andreea, eu pt caldura inca mai incap in cate ceva asa ca nu ma mai stresez ca nu cred sa mai dureze mult. Am o salopeta in care cred ca am sa intru pana in decembrie, dar aia e sporty, nu merg cu ea decat la cumparaturi.

In rest, am dat la croitoreasa un pantalon larg cu talie joasa de tot, fara betelie, pe siret, o fusta pe bie, pt ca e larga si elastica sus si pt ca pica f bine, nu arata ca si cand ai imbracat o minge si 2 sarafane mai largute, toate din stofe subtiri, de toamna, sarafanele in carouri colorate ca sa le pot asorta usor.

sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
DPN 22 decembrie, Spitalul Cantacuzino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Andreap, vreau sa-ti spun ca si eu am insomnii de ceva vreme, dar nu-s legate de puiul asta mic, care e un cumintel, ci de gindurile mele cu locuinta, e adevarat ca aseara si bb a miscat cam mult....
Nu mai stiu cine spunea despre fier ca in loc sa o constipe, a avut efectul contrar...E posibil, pentru ca fierul determina tulburari ale tranzitului intestinal....deci si ssi. Nu e o problema.

Simona, 28 sapt.
DPN - 6 Nov., Dr Octavia Ciurel - Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/simonacip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurasu spune:

Neaaata fetelor!

Try, sa stii ca m-am regasit in totalitate in descrierea pe care ai facut-o burticii tale: de forma unei mingii, pozitionata mai mult jos decat sus, ascutita, daca ma privesti din spate am o talie de nu-ti vine sa crezi (mai nasol e cand ma privesti din profil!!!).

Stiti ce vroiam eu sa va intreb: voi dormiti noaptea? Ca eu sunt disperata de-a dreptul, toata saptamana asta am dormit pe noapte, in medie, vreo 3-4 ore, si sunt ziua pe reluare rau de tot. Ce e de facut???? PLEASE HELP.

Iepurasu - 23 saptamani
DPN - 18 decembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Buna dimineata!

Try, probabil ca te-ai patat pe fata din cauza statului la soare. Tenul e mai sensibil in timpul sarcinii, de aceea se recomanda sa ne protejam cu crema de cate ori mergem la plaja, mai ales pe fata . Oricum , petele cica dispar la cateva luni dupa nastere, asa ca nu-i bai!

Madachan, daca burtica e asa de tare, probabil sunt contractii, ar fi bine sa iei ceva impotriva lor, sau macar sa te odihnesti mai mult.

Simona, ce bine ca ai gasit apartament. Daca vei sta la Poiana Muntelui, vom fi vecine- vecine , adica vom sta la 2 minute distanta una de alta - sa vezi plimbari in gasca cu bebelusii.Oricum, multa bafta cu actele si nervi de otel ,pentru ca probabil va fi imposibil sa nu te enervezi cu toata alergatura necesara.

Roxana- saptamana 29

DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurasu spune:

Neaaata fetelor!

Try, sa stii ca m-am regasit in totalitate in descrierea pe care ai facut-o burticii tale: de forma unei mingii, pozitionata mai mult jos decat sus, ascutita, daca ma privesti din spate am o talie de nu-ti vine sa crezi (mai nasol e cand ma privesti din profil!!!). A, si la mine e tot baietel, si tot Alex il va chema.

Stiti ce vroiam eu sa va intreb: voi dormiti noaptea? Ca eu sunt disperata de-a dreptul, toata saptamana asta am dormit pe noapte, in medie, vreo 3-4 ore, si sunt ziua pe reluare rau de tot. Ce e de facut???? PLEASE HELP.

Iepurasu - 23 saptamani
DPN - 18 decembrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

Simona felicitari pt apartament!sa-l stapaniti sanatosi

Onitza probl cu prietena mea japoneza e ca ea nu are copiii si nici nu prea ii plac.asa ca bunicii sunt in Romania si abia asteapta sa-si vada nepotul/nepoata on-line pe net.

Madachan ar fi bine sa te duci la doctor,stii si tu ca paza buna trece primejdia rea.sanatate!

octy 30 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

SIMONA, sa dea Dumnezeu sa fie al vostru apartamentul. Felicitari, draga noastra!!!. Ai grija sa te si odihnesti, da?
Lasa-l pe sot sa umble mai mult ca e mai rezistent fizic! Ma bucur mult pentru tine! Noi si acum suntem in zugraveala si am inceput sa disper cand vad lucrurile aiurea prin casa si parca nu se mai termina. Dintr-o data mi se pare casa mare de tot! Nu am ce sa-i reprosez sotului, dar, e dificil sa lucrezi si la serviciu, si apoi si la casa. Hai ca in loc sa-i multumesc lui Dumnezeu ca avem un apartamnet, am inceput sa ma plang ca o bleaga. Sorry.
ROSERB, ce face printesa mica azi? Te supara?
IEPURAS, cum o mai duci azi?

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput