Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

`neata!!!

Si eu tot doua soacre am...cu amundoua ma inteleg excelent .Daca am locui impreuna sigur s-ar schimba lucrurile.
Fetelor, de vreo doua zile am burtika mai tot timpul tare ,tare. Mie nu mi-a dat dr. pastile ,ceva.Nu ma doare ,dar parca prea tare e.Ce-o fii?
Bits,deja ai intrat in 30 sapt.? La mai multe inainte,inca putin si vine bebelusul!

in 27 saptamani ,DPN 21 Nov, http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca.gabriela spune:

Ma trezesc si eu la spartul targului cu soacrele...

La mine e mai speciala situatia, Florin nu are tata, in schimb are un frate mai mare pe post de tata. Pe post prost... Asa ca la mine problema nu e soacra ci cumnatul, care de mic a fost investit de catre mama cu rolul de "barbat in casa" si cu drepturi ce nu prea ii reveneau, asta numai pt ca seamana leit cu raposatul ei sot (un fel de "nenicu", cele care stau in Oltenia sau in partea de sud a tarii stiu despre ce vorbesc). Ca atare, baiatul doar pocneste din degete si asteapta ca noi sa ne executam. Exemplu: el era nas in Alexandria, unde sta, eu eram insarcinata in 8 saptamani si abia ma tineam pe picioare de greturi si ne-a impus practic sa venim la acea nunta "ca asa se obisnuieste" si sa dam un dar pe masura, de invitati ai nasilor, desi tocmai incepeam renovarile la casa...

Ce ma seaca la soacra e ca, la fel ca si la roserb, isi da sufletul pt cumnat, in schimb Florin... totul e sa aiba ce manca si unde dormi. La inceput era groaznica, acum imi e si mila de ea, sta mai mult singura... Ea pare ca ma chiar iubeste, cel putin in comparatie cu cealalta nora care mai are un pic si ii face un vant pe scari.

Fetelor, nu va mai bucurati ca sunteti lasate in pace de catre soacre! Uneori e necesar sa vezi ceva preocupare si interes din partea lor. S-ar putea sa va doara ca va fi indiferenta de exemplu cu copilul vostru...

sa cresteti mari! :-)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/tataruraluca
DPN 22 decembrie, Spitalul Cantacuzino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bits spune:

"Uneori e necesar sa vezi ceva preocupare si interes din partea lor. S-ar putea sa va doara ca va fi indiferenta de exemplu cu copilul vostru..." Ralu aici cred ca tine si de firea fiecareia.eu sunt o persoana fff indiferenta(ca sa nu spun nesimtita) asa ca nu ma\r deranja daca nu s-ar interesa de copilul meu.ar fi chiar fff bine.

octy 30 sapt DPN:29oct

http://photos.yahoo.com/octyb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olga_stan spune:

neata gravidutelor! sa aveti parte de o zi asa cum va doriti!

m-am interesat ce contine trusoul bebelusului, cel pe care il ridicam de la primarie: un costumas cu bluzita, pantalonasi, caciulita, un scutec, o paturica, 2 biberoane, o jucarie - zornaitoare si cam atat.
am fost la doctor ieri si mi-a explicat ca durerea soldului o am pentru ca se lateste bazinul si sarcina imi apasa pe un nerv. preventiv mi-a dat pentru 10 zile calciu lactic. am luat in sfarsit carnetul gravidei.
olga 30 ani si bebe 25 saptamani de la u.m.
64kg/50kg inainte, doc. mihaila de la sp. jud. arges
d.p.n. sf. lunii noemb.

Mergi la inceput

Olga am postat si eu sapt trecuta despre probl asta cu durerea soldurilor dar nu vad care-i legatura cu calciu lactic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata! De azi am intrat in saptaman 28!! Si probabil am "implinit" 70Kg.Multe inainte sa-mi spuneti numai la saptamani, nu si la kg....
Olga, tu esti buna pe post de informator.Nu stiu cum faci, dar le afli pe toate.Si eu am luat calciu(1 tub) dar tot am carcei noaptea si tot ma doare spatele.Sper la tine sa aiba efect.
Multumesc fetelor ptr. informatiile legate de pompita.O sa-mi iau preventiv si eu una, desi sper sa nu fiu nevoita sa o caut.Maine la ora asta mai am putin si intru la Iosup.Abia astept sa vad ce face BB.
In alta ordine de idei spuneati ca de la fier voi v-ati constipat.Pe mine...m-a deranjat.Sunt eu pe invers? Sau depinde de ce alte"variabile"?
Aseara am fost la croitoreasa sa-mi fac ceva de imbracat ca in Septembrie am 3 nunti!Voi cu ce va mai imbracati?Pe mine pantalonii pe care i-am facut la inceputul sarcinii nu-mi mai vin.Pantalonii pe care i-am purtat prietena mea pana aproape sa nasca nu-mi mai vin! Mai am doar o salopeta de blugi(ptr. vreme mai rece), dar nu-mi plac deloc salopetele alea imense ptr. gravide.Off!!!!!

Hai ca vorbim mai tarziu.sa aveti o zi buna!
Andreea 28 saptamani+BBica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olga_stan spune:

bits, nu prea am o explicatie ce legatura are calciul cu oasele, dar adevarul este ca nu am consumat lactate in timpul sarcinii, foarte rar cand imi mai aduceam aminte si ma mustra constiinta ca nu ii dau suficient calciu lui bebe. i-am povestit doctorii ca nu consum lactate si mi-a dat pentru 10 zile calciu lactic. nu prea ma impac eu cu laptele.

andreap, sa auzim numai de bine de la ecograf. apropo de haine, si eu mai am doar cateva in care incap, musai trebuie sa reinoiesc garderoba.

fetelor eu am un strat de grasime pe burta considerabil. daca nu as avea atata grasime pe burta, burtica mea ar fi fff mica. bebe al meu este micut, dar am o burta cat toate zilele, nici lichid nu am in exces, este in limite normale, dar mi-a zis doc. ca stratul de grasime de pe burtica il protejeaza pe bebe de frig, de accidente nedorite at. cand ma lovesc sau cad. asa ca, pentru cele care au luat in greutate, are si suncuta rolul ei de protectie!!! imi aduc aminte acum de un incident placut la mare...ne-a prins furtuna pe plaja, hainele si toate cele erau ude, frig de ne dardaiau dintii in gura si imi aduc aminte ca stateam ghemuita ca sa ii fie cald lui bebe. imi era teama ca o sa racim. a doua zi eram in forma, nici cel mai mic semn de raceala! asa ca traiasca suncutele de pe burtica si solduri!

olga 30 ani si bebe 24 saptamani de la u.m.
64kg/50kg inainte, doc. mihaila de la sp. jud. arges
d.p.n. sf. lunii noemb.

Mergi la inceput

ok Olga am inteles,in cazul tau calciul ti-a fost recomandat pt ca tu nu prea ai consumat produse lactate,deci nu ar fi un remediu impotriva durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Bits, copilul tau are deja o "bunicuta" moderna, si anume prietena ta,nu? Cea de 40 de ani, spuneai ca te intelegi bine cu o japonezoaica! Super, pai atunci n-o sa-ti lipseasca foarte tare bunica naturala.
Olga, mersi pentru informatia cu trusou, chiar ma interesa ce contine; sa stii ca si eu am observat grasime pe burtica, care ma face imensa...sau asa ma vad eu!
Ioana, maine intri in concediu! Super! Sa nu uiti ca mine sa-ti iei ramas bun!

Onitza
DPN - 8 decembrie
Municipal, dr. Corina Grigoriu
http://community.webshots.com/user/fix_indiferent

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Buna,fetelor!
Ce mai faceti astazi,cum va simtiti?
Eu sunt bine,dar ma simt foarte obosita,mi-e somn. Si sunt atat de scarbita de serviciu .
In legatura cu hainele, cred ca toate avem aceeasi problema,incep sa nu ne mai incapa. Pe mine nu ma mai incap decat salopetele care le-am luat (nu sunt de graviduta, sunt salopete normale,dar luata marimea mai mare) si rochitele.Si mai am pantalonii de in cu talie joasa in care ma simt super,dar care sunt albi si se murdaresc fffff des. Oh,si normal,ma incape treningul,dar asta nu se pune, ca il imbrac decat cand este momentul.
In concluzie,trebuie sa imi reinoiesc garderoba cand se mai racoreste vremea, ca nu voi mai putea purta rochitele mele dragi.

Claudia 25 sapt
DPN 5 dec- Dr. Conteanu, Maternitatea Bucur

Mergi la inceput