Mamici de septembrie-octombrie 2004(27)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Andreea si Doru, felicitari pt. bebeLINA!!!! Sa va traiasca si sa fie frumoasa si sanatoasa. Numai bine!

- DPN Sep. 28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Bun venit Liana, sarcina usoara in continuare si un bebe sanatos si frumos!

In legatura cu epilatul, eu am renuntat de mult la ceara, chiar si pe picioare, ca ma stresam prea tare si m-a fost frica sa nu se supere bebelina pe mine. Asa ca am trecut la aparatul de ras. Si cred ca prea mult timp nu o sa mai ma pot face singura, asa ca o sa cer ajutorul lui tati. Deja l-am pus in tema...

Andreea, asteptam sa ne spui ce este bebe!

Monica (frosa), sa speram ca bebe nu e grabit si mai sta putin in burtica, ca sa mai creasca! Iti tinem pumnii!

Mirela (Crismir), cred ca eu o sa ma fac cheala de tot, e mai sigur asa. Cine stie, daca nu le convine si ma mai fac din nou si la spital...

si noapte buna!

Eliana si Elena, DPN 28 octombrie
Dr. Ciulcu Alexandru, Spitalul Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/elianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Andreea, sa aveti o FETITA sanatoasa si frumoasa!
Probabil a mers mai greu la mine internetul, si pana am trimis eu mesajul, tu ne anuntasesi deja ce este bebe!

Eliana si Elena, DPN 28 octombrie
Dr. Ciulcu Alexandru, Spitalul Cantacuzino

http://community.webshots.com/user/elianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Mercic mult pt raspuns Corina,stiu ca e distractiv ce discutam,dar chiar ma intrebam de chestia asta,si uite ca fetele au pus intrebarea inaintea mea...asa parca stiam si eu,ca aici nu trebuie sa fi coafata de tot,dar cred ca e mai bine sa fi, cum zici si tu.
ANDREEA,felicitari pt bebelina!...sa fie sanatoasa si frumoasa!
Va pup pe toate si sa ne auzim cu bine maine!
Mirela si bebele,31 sapt,Robert Cristian

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

LiaT, bine ai venit si sarcina usoara in continuare! Daca vei sta cumintica nu o sa fie nici o problema. Nu e prea placut dar trebuie sa faci tot ce e mai bine pt bebe. Apropo, stii ce e bebe?

Andreea, felicitari pt bebelina! Chiar daca ai tai nu au fost la fel de incantati ca tine cand au aflat ca va fi fetita (totusi se bucura) cu siguranta cand or s-o vada vor fi topiti dupa ea!

Referitor la problema cu "coafatul" eu pe picioare ma fac numai cu epilatorul, dar pe doamna pasarea o coafez numai cu lama caci nu suport durerea acolo desi nu-mi place ca apoi ma inteapa (mananca). Cand va fi momentul sa nastem, dupa ce se rupe apa contractiile nu incep imediat foarte dureros asa ca avem timp sa ne coafam si sa facem un dus. In cazul in care nu reusim acasa, va trebui sa luam in bagajul de spital si un BIC si ne vor face asistentele de acolo. Recunosc ca eu sunt destul de pudica si nu-mi va fi usor sa ma "cracanez" pe acolo. Oricum, daca nu e epilatul atunci va fi clisma care se face obligatoriu...deci tot nu scapam asa usor.

Noapte buna fetelor!

Mihaela si puiul mic de 34 saptamani si 5 zile
Dr Ciulcu, Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

fetelor.
Lit T vun venit ,multa sanatate tie si bebelusului .
Andreea felicitari multe pentru bebelina

Daca veni vorba de epilat -eu ma fac cu lama ,si ca sa nu am mincarimi ma fac mai des.Am apelat la sot dar ii este foarte frica sa nu ma taie cumva .Eu am preferat sa fiu cheala decit sa ma faca aia la spital.Am vazut pe un site american o nastere naturala si doamna nu era rasa ....asa ca nu stiu ce cer spitalele pe aici .

Azi am fost la medic si mi-a luat analiza la grupul streptococ B -sper sa fie ok .Si m-a mai trimis sa fac inca o ecografie luni sa vada cei cu placenta mea .Dupa ecogr. trecuta ea zice ca ar fi joasa si ca daca asa e imi va face cezariana :-(.Vreau sa va intreb daca mai e cineva in situatia mea ? si daca placenta joasa = placenta previa?
In rest totul este ok .Bebelina este foarte activa .
Corina G cum suni in Rom numai cu 7 centi ,ca noi platim 70 pe min ?
Va doresc o zi buna la toate ,nu va ginditi la problemele dupa nastere ca va stresati si nu e bine ...mai bine ginditi-va la clipele frumoase pe care le veti petrece cu bebeii :-)
+ bb(dpn 18 sept.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Davina, si eu am nascut acum o luna aici in state si nu am fost "tunsa si frezata " jos, nici nu s-a pus problema.
Eu sun din Chicago cu mai putin de 7 centi pe minut, caci vorbesc cu o cartela telefonica de 4 dolari, in jur de o ora , o ora si jumate. Dar sunt si companii de long distance care iti dau minutul cu 7-8 sau mai multi centi. Cauta si la tine in zona cartele sau companii de long distance.
Liliana
Nastere usoara tuturor fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa spune:

Buna dimineata dragi mamici,
dupa cum vedeti insomnii la greu, si asta nu din cauza lui bebelache, ci pentru faptul ca nu mai pot dormi de emotii.
LiaT[/b, bine ai venit, sarcina usoara, bebe cuminte si frumos.
[b]Andreea
, felicitari pentru bebelina, te invidiez ce mamica tinara vei fi.
Legat de coafat.... eu am demarat pasul 1, la contractiile de saptamina trecuta, cand m-am panicat suficient incat sa astept ca la proba de stafeta. Acum este groaznic si trebuie sa rezolvam cazul din nou. Vreau sa va spun ca am testat pe propria-mi piele iritata produsele Sanosan ale lui bebe,(cu ocazia rasului) si corespund.
Si acum sa va spun ca am fost la doctora. Am abordat problema cu nascutul, nici eu nu am fost prea categorica cu cezariana, nici ea. S-a stabilit: stau acasa si astept sa se intimple ceva, apoi o sun (sper sa vina), ne vedem la spital, evaluam situatia si procedam in consecinta. Vrea sa se declanseze nasterea natural chiar daca vreau cezariana. Cred ca nu vrea sa-i dea ea ascendentul lui bebe. Fetelor, mi-e o frica de MOOOOOR.Ne-a controlat si verdictul a fost: colul scurtat considerabil si intredeschis nu stiu ce orificiu. Concluzia: aproximativ 1 saptamina, sau un pic mai mult in functie de cat de cuminte stau eu. Am luat in primire listuta de fiole cu care tre sa ma dotez, ca asta mai lipsea din bagaj, si gata...
In rest, nervi, nervi, ca parca nu-mi ajungea stresul cu nascutul, ca al meu sot s-a gandit el sa faca o achizitie pe sestache, cca 3 mil, pe niste memorii pentru calculator. Cred ca este nebun, noi ne consultam si cand voia sa schimbe tastatura, dar acum a tacut milc. Imi venea sa-l pocnesc rau de tot cu gabaritul meu , era KO imediat. Era asa de fericit sa isi monteze memoriile ca a si uitat de noi, sa ne intrebe ce am facut la doctora.
Voi la ce pedeapsa v-ati gandi pentru inculpat? Astept sugestii...

De Anne care mai stiti ceva, ca de-abia o astept.

si Rares - 100 m (garduri - cred) 38 we

Mergi la inceput

RAISA,chiar ca mai ai un picut...sa stai cat mai cuminte si sa speram ca totul va fi bine...ce fain ca imediat il ti pe bebe in brate!
Cat despre sotul,,bataita merita!...dar sunt sigura ca i-a parut rau dupa incident ca a uitat de voi,de fapt era prea excitat cu calculatorul,ce sa-i faci,barbatii astia!
Te pup,si sa auzim de bine!
Mirela si ,31 sapt

DPN 27 oct.

Mergi la inceput

Ce aiurita sunt!...tot am uitat ceva...DAVINA, eu sun acasa,in Rom,cu cartela de 5$ si vorbesc 1 ora,dar in Brasov,daca ar trebui sa vorbesc la Bucuresti mi-ar da mai multe minute..deci depinde si de orasul unde suni.
Va pup,pe maine!...Mirela

DPN 27 oct.

Mergi la inceput