Mamici de septembrie-octombrie 2004(27)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali02 spune:

Buna dimineata fetelor,
bebelina mea e matinala de vreo ora isi face gimnastica si da cu sutul in stomacul si ficatul meu.
Mel G, sanatate si refacere usoara pentru baietelul tau, ce mai face? De astfel de accidente mi-e si mie tare frica, mai ales ca am o fata baietoasa si neastamparata (deja are amandoi genunchii juliti, desi o pazeste bunica-sa cat poate).
Andreea, felicitari pentru fetita, cred ca ai avut tu un presentiment ca fetita va fi atunci cand ne spuneai ca iti place cum suna cuvantul "bebelina". Important e ca tu si tati sunteti fericiti, nu conteaza ce ar fi vrut altii, oricum o vor iubi.
Frosa si Raisa, curaj si nastere usoara, se pare ca voi urmati. Frica e mai mare acum decat in momentul nasterii, atunci sigur ve-ti fi coplesite de emotia iminentei intalniri.
Mari, am incercat pozitia de epilare folosita de tine, dar tot mai nimic nu vad, si oglinda pare asa departe. Nu pot si gata, va trebui sa ma las pe mana asistentelor din spital. Cu al meu sot nu am nici o sansa - cica nu pune el lama pe mine, sa-si strice "jucaria" singur. E bine ca poti naste natural, eu de multe ori am un regret ca nu voi cunoaste acest tip de nastere, dar nu am de ales.
Roandre, pe langa bic e bine sa-ti cumperi si o lama clasica, pentru ca sunt asistente care nu voe sa foloseasca bic-ul (nu inteleg de ce, dar si eu am patit-o la prima nastere si m-a ras cu o lama tocita rau). De rusinea de a te "cracana" ai sa scapi atunci, cand vei avea lucruri mai importante la care sa te gandesti. Si oricum, gandeste-te ca ele fac asta in fiecare zi.
Fetelor, nu va speriati de lehuzie, unele trec foarte usor de aceasta perioada. Eu am avut sangerare doar 3 sapt., a 4-a sapt. doar lohii albe si gata. Va recomand pentru primele zile sa puneti un tampon din acela mai lung (recomandate pentru noapte) ca sa protejeze chilotul cat de cat si deasupra vata multa. Referitor la CM, el revine de cele mai multe ori dupa 3 luni, dar daca alaptati poate dura si un an (eu m-am trezit ca sunt insarcinata la 10 luni de la nastere,fara sa fi avut CM). Revenirea la viata sexuala depinde de fiecare - eu cu greu am asteptat 5 sapt., ca-mi tropaiau hormonii. Apropo de asta, nu stiu pe ce imi apasa bb pe acolo jos, ca-mi stimuleaza niste terminatii nervoase de am numai vise erotice, cum n-am avut niciodata...cred ca in curand imi voi exila sotul pe canapea, ca avem interdictie clara de la dr.
Si pe mine ma doare spatele, sub coaste, sub burtica...dar intru pe forum si vad ca nu sunt singura si ma resemnez...mult a fost, putin mai este.
Vali, DPN=11 oct.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici pe burtici.

Fetele, ce harnice ati fost la scris...

Andreea, felicitari pentru fetita. Nu te supara ca ceilalti nu au fost asa incantati, cunosc situatia... si la noi in familie sunt aproape numai fete... dar s-ar parea ca eu dau startul la baieti.

Raisa, Doamne, te cred ca ti-e frica... Suntem alaturi de tine si ne vom gandi la tine in acea perioada.

Ce ti-e cu barbatii astia... Si eu m-am enervat de dimineata tot a propos de o cheltuiala bine tainuita pana acum... numai ca eu nu stau sa nasc... Intr-adevar e nasoala faza, dar cum spunea si Mirela, cand e vorba de calculatoare nu ai ce sa le mai faci...

Vad ca abordati mai multe metode de "tuns si frezat"... eu inca nu m-am hotarat, dar trebuie sa actionez intr-un fel ca nu se stie niciodata...

Mari, tare faza cu prietena ta...

Eu am dormit cam prost azi-noapte. Bebe s-a miscat continuu... Am incercat sa ignor si parca nu-l mai simteam, dar cum ma duceam la baie si ma prindea trezita incepea iar cu piciorusele... Mi-e drag tare cand face asa, dar si noaptea?! Sunt asa chiauna... Plus ca ma doar spatele asa tare cand stau pe spate (cu 2 pernoaie in spate, nu culcata) de innebunesc. Sunt ca anchilozata. Am mai patit asta prin luna a 4-a... dar de atunci uitasem cum e.

Gata, m-am plans si eu pe ziua de azi...

Pupici.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

P.S. Am uitat, Vali, am auzit si eu ca in ultimul trimestru e posibil ca apetitul sa revina... Nasol ca nu-l poti pune in practica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Andreea sa-ti traiasca bebelina!

Fetelor, ca tot s-a vorbit de clisma, eu nu cred ca e obigatorie. La mine, cand am nascut-o pe Ioana (cezariana) nu a fost necesar. Mi-a spus dr. ca, cu o zi inainte, sa mananc bine dimineata, la pranz supa sau ceva usor iar dupa amiaza sa-i dau cu fructe iar in dimineata operatiei daca nu am scaun sa pun un supozitor cu glicerina. Asa am si facut , pana la glicerina pt. ca nu a fost cazul si a fost OK.

Geo DPN 06 oct.
Spitalul Municipal Dr. Valeriu Horhoianu

http://photos.yahoo.com/giorgios72

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Neata dragelor!

In noaptea asta n-am putut sa dorm mai deloc. De mult n-am mai avut o noapte alba. M-a durut destul de tare spatele si burta, bebelina s-a tot agitat si ma duceam la baie din ora in ora incat credeam ca avenit monetul. Am inteles ca un semn ce prevesteste nasterea este dusul la toaleta foarte des. Eu pana aseara ma duceam din 2 in 2 ore, dar acum pauzele "de somn" erau mult mai mici. Picioarele le am umflate ca niste butuci...la fel si mainile.
Nu mai am pofta de mancare mai deloc, pur si simplu nu-mi vine sa mananc. M-am urcat iar pe cantar in dimineata asta si stagnez tot la 11 kg in plus la 35 sapt.

Raisa, curaj iubita! O sa fie bine totul! Iti dorim toate sa nasti cat mai repede iar travaliul sa fie cat mai scurt!

Vali02, cu visele erotice te inteleg....Am avut in timpul sarcinii niste vise, incat daca le-ar sti cineva ar zice ca sunt tare perversa....lol. Hormonii astia sunt de ina cred si mai ales faptul ca de la 16 sapt am interdictie la asa ceva. Si cand ma gandesc ca mai am si dupa nastere de asteptat inca 6 sapt....hehehe, cred ca pana atunci ma multumesc cu visele.

Davina, eu stiu ca placenta joasa = placenta previa. Parca mai erau fete pe aici cu asa ceva. In cazul asta va trebui sa nasti sigur prin cezariana.

O zi buna va doresc!

Mihaela si puiul mic de 34 saptamani si 6 zile
Dr Ciulcu, Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Liana, bine ai venit printre noi

Andrea, felicitari pentru micuta printesa din burtica

Referitor la problema cu "pasarelul" (imi place cum suna ), am apelat la ajutorul lui tati si la aparatul de ras.

Am facut vaccinul antitetanos (la 7,5 luni); mai urmeaza o doza la 8 luni parca.

Fetelor, voi nu mai ? V-a interzis medicul? Mie mi-a spus ca nu e nici un pericol pana la 33-34 saptamani. Noi inca mai profitam, cu masura ce-i drept!

Marlen - DPN 5 oct.
http://f2.pg.photos.yahoo.com/marlen_hg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Fetele,la ora asta Anne il cauta pe doctor cu lumanarea caci e ocupat rau,dar din cauza ca in Deva sunt multe gravidute pe "baricade",adica gata de nascare,doctorii trimit acasa pe veteranele care au bebei de 3-4 zile sau mai multe ca sa faca loc pt cele nou-venite.Prin urmare si asa deci,ieri i-a spus doc sora-mi ca le trimite azi acasa,sambata urmand sa mearga doar ea la doctor pt scoaterea firelor.Iar eu dupa cum vedeti la ora 5am la mine am insomni si emotii, nu vreau sa pierd evenimentul si stau conectata la internet si cu camera pregatita sa-mi vad familionu .Raisa scumpa multa bafta.Salutari tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucule spune:

Mda, vad ca tot v-ati amuzat pe seama pasarelului meu

A noastra masina de tuns tunde si chel, asa ca m-am scos, acuma nu stiu de mi-or cere aia la spital cheala sau nu, dar dupa capul meu asa ar fi bine, ca doar ma tai ei om vedea

ANDREEOOOOOOOOOO BRAVO PT FETITA, uite avem burtile la fel si tu faci fata eu baiat... felicitari copilul

Davina si eu stiu ca daca iti zice ca e placenta jos inserata atunci e placenta praevia si musai cezariana. Nu vrei cezariana? Nu simti nimic, ma rog acum fiecare cum vrea si gandeste. Eu urluu aici de la inceputul sarcinii ca vreau cezariana, ca nu ma incumet la nastere normala, dar eu sunt eu ....

Nici eu nu am putut dormi si cand atipesc si eu dimineata au inceput clopotele de la biserica sa bata ca nebunele, au batut juma de ora asa ca nu mi=a ma trebuit nimic, m-am enervat si am inceput sa spal pe jos in toata casa de nervi
Cu toaleta si eu la fel ca ROANDRE, ma duc din 5 in 5 minute, de mancat mananc normal ca si pana acuma, picioarele s-au mau desumflat dar mainile la fel nu le simt.... De nasc acu, e parca prea devreme.... hmmmmmmmmmmm
RAISA HAI CA SCAPI si apoi te napadeste fericirea, SA VINA COPILUL PE TOPOGAN

NU cred ca ajung la Pris ca fac 4 ore pana acolo, daca ma duc la Bruselles ajung in 2 ore si am niste nebuni de amice acolo, mie mi-a placut Basilicum-ul ala, adevarat Blue77 ca e cam aiurea capitala, dar asa e toata Belgia... Dar tot ajung eu la Paris, cand am fost acum 2 ani m-am dat cu taxiul ca incurcasem metroul si aveam tren de la gara de nord, trebuia sa ajung la aia de este in 35 de minute si habar nu aveam.... M-a agatat un frantuz de nu mai scapam de el s-a urcat cu mine in taxi, a platit el, normal ca am pierdut trenul si a trebuit sa stau cu ala pe cap inca 1 ora jumate, macar nu am fost singura, si m-as fi plimbat eu prin paris, dar imi era frica ca iar pierd trenuri si nu mai ajung in veci in Toulone, oricum e frumos la Paris.

Bei fetelor nu stiu voi ce simtiti? Dar pe mine mai nou m-a luat un home-sick.... Asa vreau la Brasov.... Nu stiu ce am???? Or fi hormonii, o fi frica de nastere, care ma ia pe zi ce trece si Dim imi zice: hai bei fi atre, si asa dormi, iti da o injectie in vena ca si asa alea iti plac, la 30 minute te trezesti si copilul e colea, eu la fel, doar Nick va lipsi, dar o sa il vezi si pe ala.

I-am zis ieri ca eu nasc acasa cu el, Dim raspunde, pai eu cand vad putin din cap cad mort, cum sa mai tai cordoane s amai scot placente??????? Nu, NU mergem la spital acolo, ai vazut ce frumos este cu berze atarnate din tavan, cu poze cu bebelusi pe pereti, pe tine te taie, asa ca nu sunt nevoit sa asist, ca sa nu trebuiasca sa ma resusciteze si pe mine, si gata...

Asa ca fetelor acu aflu eu ce viteaz e Dim al meu, ditai omul de 1,96 ....

Sper sa trecem cu bine, mi-am impus ca trebuie sa rad si sa fac haz de necaz daca se poate spune asa, ca de ma gandesc si ma concentrez prea rau ati vazut ca ma apuca alea alea

Spr ca nu v-am plictisit din nou cu epistolele mele

pupici

ralucule
http://community.webshots.com/user/ralucule

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Ralucule, sunt in aceeasi oala cu tine. Si mie mi s-a facut un dor de casa... drept urmare de vreo un sfert de ora am terminat de vorbit cu ai mei... S-au speriat saracii ca ii sun in miezul saptamanii (de obicei o fac la 2 we)...

Am reusit sa vorbesc si cu nepotica mea de 2 ani jumatate, care vorbeste ca o nebuna; i-a luat telefonul mamei din mana si mi-a strigat: "Nasico, m-am TUNZAT"

Delia, multumim de vesti. Asteptam si noi vesti de la Anne si pitica ei. Si poze, desigur, ca n-a mai apucat sa-si faca albumul...

Va pupam.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Buna dragutelor
ultimele saptamani au fost un cosmar pt mine din toate punctele de vedere asa ca imi cer scuze pt ca nu am raspuns la intrebarile voastre dar sper sa ma revansez.
Dupa cum vad deja avem mamici asa ca felicitari [blue][/Andreea] pt bb.
Am reusit sa pun si eu ceva poze cu mine cam tarziu dar nu am avut timp. Contractii am in continuare si imi este un picut cam frica dar tot nu pot sa stau cuminte, mai merg la birou pt ca este nevoie de mine deocamdata.
Eu am inceput procedura cu epilarea totala mai din timp desi este cam dureroasa ma tine ceva. Cumnata mea mi-a recomndat sa ma epilez din timp, ea a nascut anul trecut si daca nu ar fi fost epilata cu ceara iar fi fost mai dificil dupa, a zis ca unele fete s-au iritat urat de tot.
Visati in continuare pt ca asta putem sa facem deocamdata dar si cand ne vom "trezi" ,bine fiecare acum se gandeste la ce vrea eu una mai fac prostioare dar mici ca sa nu suparam pe bb.

http:/pg.photos.yahoo.com/ph.daniela_ailincai/my.photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

http://community.webshots.com/user/danina120

Mergi la inceput