Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (31)
Raspunsuri - Pagina 2
Helen spune:
Maria Daria!
Diana, feliciari ptr. Mircea, e tare frumos si grasut! Si ce frumos cred ca merge de-a busilea...
Babee, da, cam asta spun toti ce-i plecati...si e greu sa traiesti tot timpul cu sentimentul ca esti tratat altfel... totusi cred ca e mai accentuata tendinta asta la voi, la germani, la francezi si la unguri unde chiar magiharii din Ro sunt tratati ca ,,romani''...asa am auzit si eu si banuiesc ca este adevarat!
Iar Philip chiar seamana cu tine... o fi semanand si cu Vio dar cu tine seamana f mult!
Helen siDan Cosmin (21 Ianuarie 2004)
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004
Helen spune:
Am pus poze noi cu Cosminel la 6 luni (mai era un pic si faceam 7 luni si nu aveam poizici...)
Helen siDan Cosmin (21 Ianuarie 2004)
Albumul nostru
Albumul comun cu bb-ii de ian-febr 2004
anda141 spune:
Babee, ce bine ca voi sunt reduceri la jucarii, ca eu nu am vazut asa ceva pe la noi . Si sunt si foarte scumpe. Mie mi se par exagerate preturile la jucariile de la Chicco, de ex. care sunt si bune, n-am ce zice, totusi nu se justifica. Pai un carusel simplu la ei e peste 1 500 000 lei. Pai da-o incolo de treaba ca eu l-am folosit pe al meu 2 luni max, acum nu mai prezinta interes. Da eu nu am luat de-asta de la ei. Stie copilul de unde l-am luat, da chiar daca stia nu-i luam! Intr-adevar in Romania, e foarte greu sa cresti un copil, in conditiile in care preturile sunt aliniate la standarde europene si chiar americane, iar salariile...nu mai discutam ca n-are rost! .Ma enervez degeaba.
Babee, pai tu ziceai de carucior 2 milioane, pai asta e cel mai ieftin posibil, de-ala chinezesc, cred de se rupe dupa 2 folosiri, de-ti cade copilul pe drum. Unul bun e peste 10-15 milioane ( ala cu landou, scaunel de masina ) . Pai din ce sa-si cumpere unul cu un salariu minim/mediu pe economie? Iar alocatie, mai mare rasul 210 000. Eu i-as intreba pe-astia de ce nu-i mai da? Sau sa ne zica ei ce putem cumpara cu ei ??? 3 kile de banane ???
Asta este, Babee, tu m-ai inspirat!!
Iar la noi, cand sunt reduceri la haine, nu prea mai gasesti mare lucru, ori sunt numere prea mari, ori n-ai ce alege. Mai gasesti, nu zic nu , dar rar. Chiar saptamana asta vreau sa ma duc si eu ca anul asta nu am fost deloc. Avem si o nunta in septembrie si sa vedem daca mai gasim ceva.
Ma duc ca am supica pe foc!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
http://community.webshots.com/user/monica1816
ad_risnov spune:
Monica, am luat albumul "Apolodor" din Carrefour. Din pacate nu mai aveau CD-uri, asa ca am luat caseta, dar oricum o ascultam de la cap la coada. Cred ca-l gasesti in oras, la magazinele cu muzica, fara probleme.
Ioana, este diferenta intre cele doua versiuni, prima si a doua? Eu am luat-o pe a doua.
Helen, ce mare si frumos e Cosmin!!! Mi se pare sau seamana numai cu tati? Deja merge cu premergatorul?
Adriana - mamica lui bb Rares (13feb.2004)
Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004
A_Iulia spune:
Babee, dar ce vorbareata esti! Bravo, mai!
Lasa, ca incetul cu incetul va faceti voi casuta! Da, ai dreptate, casele sunt mai scumpe acolo decat aici (aici gasesti ceva bun pe la 100.000-150.000 de euro, la voi am vazut ca sunt vreo 300.000). In schimb, cu 1000 de euro salariu aici, nu cred ca traiesti cu mult mai bine decat in Austria. Cum zicea si Monica, la noi n-ai sa vezi reduceri la Zara, sau poate de la 55 euro la minim 30euro. N-ai sa vezi reduceri consistente la mai nimic. Din punctul asta de vedere e mult mai bine sa-ti faci astfel de cumparaturi "afara". Nici mancarea nu e ieftina aici (probabil ca preturile sunt comparabile). Multi cand aud de salariu de 1000euro considera ca esti a naibii de bogat, dar de fapt nu traiesti decat la nivelul unui occidental obisnuit (adica da, poti sa-ti cumperi ce vrei de mancare, haine, mai scapi cate un concediu afara, etc, dar visezi cu greu la o casa adevarata...). Pari un varf doar in comparatie cu cei din jurul tau, dar nu cu ceea ce inseamna de fapt "nivel ridicat de trai".
Si asta doar din cauza ca nu suntem o societate de consum, iar pe leganutul pe care barbatu-meu l-a vazut in America cu 46 de usd noi am dat "la oferta" 4.5 mil (aidca vreo 130 usd) si acum il gasesti cu 6.3 mil (adica 185 usd)...cam astia suntem.
Da, e grea viata oriunde...
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
saphir spune:
Daria, sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa!
Ioana pupam Arturicii vedete
Babee, curios cum nu merge la tine linkul..ca la mine se deschide direct... Mai incearca odata.
http://www.babyshop.co.il/products.asp?catid=9
Referitor la preturi, nici aici nu e foarte ieftin, dar oricum sunt produse care sunt mai ieftine decat in tara.
De ex, daca am vazut ca servetelele umede ajung si pana la 170.000 lei, ceea ce inseamna ~ 5USD, aici sunt maxim 2USD. Si exemplele pot continua. Eu de multe ori ma gandeam de ce salariu e nevoie sa ai, sa poti creste un copilas, nu vb de mai multi, in Romania.
De aceea va ziceam fetelor, daca aveti nevoie de ceva, imi spuneti, eu ma uit pe net sa vad cat costa, va arat si voua si daca va convine pretul, eu va trimit de aici.
Aici salariul minim pe economie este de ~ 700 USD, dar sigur ca pt un trai decent nu este de ajuns.
Si apropos de ce spunea Babee, aici romanii sunt foarte bine vazuti, deoarece sunt muncitori buni si nu au facut probleme in tara, dimpotriva...dar eu nu am sa ma pot adapta niciodata.
Asa ca noi, avem de gand sa revenim definitiv cat de curand acasa. Decat sa dau aici 150.000 USD pentru un apartament in Tel-Aviv, intr-o zona rezonabila sau 300.000 USD pentru o casa cu curte - pentru ca astea sunt preturile si aici - mai bine cu banii astia, ne ducem si ne facem o casuta frumoasa in Romania si avem alaturi si familia. Daca in prima faza, al meu sot zicea ca el nu se intoarce in .ro, acum vede altfel lucrurile, cu toate ca el s-a adaptat foarte bine, slujba buna are, dar... sunt multe care nu sunt ca acasa
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
DARAEL spune:
Profitam de o noua conectare ca sa spunem cele cuvenite:
LA MULTI ANI ANDREEA SI MARIA DARIA !!!
Multumim tuturor pentru cuvintele si gandurile voastre frumoase.
,
DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)
http://community.webshots.com/user/darael100
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
saphir spune:
Helen, un scump Cosminelu`
M-am uitat si la Mateisi Rares, asa de frumosi sunt!!!!
Sa va traiasca, mamici, comorile!
De Phillip nici nu comentam, ca e o mandrete de baiat...si da, seamana cu mami
Va si va dorim o saptamana buna.
Saphir si Amos Daniel (26.02.04)
Bebelusi de ianuarie - februarie 2004
...si pozele noastre
anda141 spune:
O intrebare : cat pepene galben le dati la bebei? Am auzit ca e cam greu pentru ficat, dar lui Albert ii place tare mult! Si pepene rosu cum le dati? Suc stors de baut cu canita?
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
http://community.webshots.com/user/monica1816
buli spune:
buna ziua, buna ziua
acu am picat de la tara si inainte de a despacheta ma dau un pic pe net ca tare mi-a lipsit
a fost super, Matei s-a ingrasat vizibil si s-a bronzat. l-am tinut vreo doua zile pe o saltea pusa pe iarba in curte. nu va spun ce fericire era pe el. de citeva ori l-am dezbracat si la pielea goala, nudistu' lu' mama.
sa vedem cum va fi caci a fost superalintat (bunicii, vreo doua matusi, un var ... toti i-au suflat in coarne .... si eu cel mai tare).
am vrut sa dorm cu el in pat, dar nu s-a putut caci ma gasea noapte si ii venea chef de joaca. asa ca baiatul a dormit in patul dublu si eu pe un fotoliu pat
pe curind
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
Bebei de ianuarie - februarie 2004
si gasca MAO