Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (31)
Raspunsuri - Pagina 3
buli spune:
Ioana, acum am vazut mesajul tau cu familia care ar avea nevoie de ceva hainute. eu am multe de la Matei si chisra as vrea sa dau din ele. daca vii miercuri in Iasi poate ne vedem cinci minute sa ti le dau. ce zici?
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
Bebei de ianuarie - februarie 2004
si gasca MAO
Emilly spune:
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI! sa fiti sanatoase si frumoase.
fetelor si eu sunt curioasa cu pepene rosu cum il papa bb-ii vostri.La cel galben am avut multe gaze si am zis ca-l mai iertam.
Sa va zic si de la noi??la noi e binisor, cu statutul de rezident permenent inca de la inceput si apoi cu posibilitatea de ati lua cetatenia esti ok.Romanii sunt tare bine vazuti in comparatie cu alte natii de emigranti.Cu o rata buna pe ora poti cistiga binisor, chiar si 3000 $cad pe luna.Chiriile in functie de ce confort iti doresti, poti plati si 550 dar si 850$.
Mincarea in schim e ieftina, nu streseaza pe nimeni subiectul, la fel si hainele daca nu ai pretentii foarte mari.Aici ce te streseaza e locul de munca.Ai servici ai de toate.
De preturile din Ro ce sa mai comentam, tin minte ca pe vremea in care inca lucram in Ro aveam o colega cu 3 copii si pentru mine era un mister cum se descurca cu salariile mici pe care amindoi parintii le aveau.Dar asa e te intinzi cit iti este plapuma.Sper ca in anii urmatori sa se intimple ceva bun si pentru romani sa le fie mai bine.
Albumul de care vorbiti Apolodor, are si o pagina de net??ce cinta?
Emilly & Ilinca (26 ian.2004)
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/InMerrionPark.jpg
http://img.photobucket.com/albums/v97/Lepricon/Emilly/Rosmere6net.jpg
buli spune:
eu am venit cu chef de vorba si vad ca nu prea e lume pe aici.
salut, Emily
Matei doarme deja de doua ore. pe drum a dormit o jumatate de ora dupa care achiuit de ne-a spart urechile si m-a lins pe mina. gusturi si gusturi, ce sa-i faci?
gogoasa ride, gingureste, dar nu zice nimic inteligibil, face si el bruuuu cu mincarea in gura, se distreaza copios cind face cineva hapciu
nu i-a iesit inca nici un dinte, dar nu ma agit ca parca nu-mi amintesc sa fi vazut copil fara dinti.
se rostogoleste, sta in fund, se ridica singur daca are de ce se sprijini, e prietenos, pot sa-l plasez in brate la oricine ca nu zice nici pis, dimpotriva ride cu gura pina la urechi. toata treaba e sa nu lipsesc mai mult de jumatate de ora-o ora ca e cam jale mare.
am avut emotii ca ai mei au un schnautzer si la Paste a reactionat cam ciudat - de fapt cred ca era curioasa doar. acum a fost super ascultatoare, ba chiar noaptea a dormit numai linga carutul lui Matei care a stat pe terasa.
mai avem doi ciini maidanezi, unul mare mare si unul pui - n-am avut treaba nici cu ei. destepti si cuminti cateii.
si o pisica neagra cu doi pisoi mici si jucausi, unul negru, unul gri. norocul nostru ca au descoperit carutul abia in ziua plecarii ca tare s-au mai catarat pe el. altfel ar fi trebuit sa facem inca doua carututri pt. pisici.
era ca la menajerie, dar foarte distractiv. plus pasarile de curte de rigoare, plus doi sticleti care se cuibarisera intr-un mar in fata casei.
duminica afost ziua mamei - Maria - si am papat tort bun-bun si altele.
ne-am rasfatat cu toate fructele si cu porumb copt in jar - eu sint innebunita dupa el.
iata s-a trezit si Matei. il imbrac si mergem la serviciu la tata ca nu ne-a vazut si sigur moare de dorul nostru.
cind vine acasa cred ca se sperie. e ca la balamuc. sint lazi cu fructe si cu legume insirate peste tot, iar bagajele cu haine nu-s desfcaute.
eu am avut treaba. m-am dat pe net
insa am apucat sa citesc pe diagonala tot ce ati scris.
va dorim o dupa-amiaza placuta si
La multi ani tuturor sarbatoritilor!
si gasca MAO
Ioana77 spune:
Anca,
Eu as avea chef de vorba dar nu am pic de timp..., sunt la birou...
Ajung miercuri la pranz in Iasi dar plec seara.
Am vorbit si cu Elena, poate va intelegeti sa ne vedem la un suc 5 min toate 3?
Ea are mobilul meu si eu pe-al ei.
Ti-am dat PM cu nr meu.
Vorbim!
Ioana,
YANN & PHILIP
28.01.2004_
buli spune:
super, Ioana
ne intilnim sigur
ti-am trimis si nr, meu si vorbim miercuri.
btw, eu stiu ca este avion cu care sa vii la Iasi si sa te intorci la Bucuresti in aceeasi zi.
am fost eu.
in afara de Tarom mai fac curse si unii de la o companie mica Angel Airlines. sint cam mici avioanele, dar zboara.
decoleaza si aterizeaza pe Baneasa.
si gasca MAO
Andruska spune:
si de la noi !!!
Din pacate nu prea am mai avut timp sa intru pe net insa am citit tot ce ati scris .
tuturor sarbatoritilor si de Sf Maria si de zile de nastere
Noi suntem bine, dupa cum bine v-a informat Adriana. Am scapat fara febra si fara nodul la piciorus dupa vaccinul de 6 luni si ... crestem.
Ref la noutati, dna Angela mi-a spus ca pot sa ii dau absolut toate legumele (in ce combinatie imi trece prin cap ) exceptand fasole uscata, varza si mazare. Asa ca la de dupa amiaza am sa trec prin piata sa ii iau conopida si maine facem piure in care punem si un buchetel de conopida.
Emilly- eu ii dau o felie sau 2 de pepene galben si i l-am pus si in piureul de fructe si in suc. Din cel rosu i-am dat 'cocosul' ca este dulce si bun .
Babee- super dragutz este Bubu si seamana parca mai mult cu Vio. Sper sa nu te superi pe mine, da?
Helen- ce scump este Cosmin - mai ales in poza in care rade
Mergem sa papam iaurtul si afara cu noi...ca la iarna o sa plangem dupa vremea asta .
Pupici la toata lumea
Andra lui Andrei Teodor (18 septembrie 1999) si Matei Daniel (6 februarie 2004)
http://community.webshots.com/user/andruska30
http://community.webshots.com/user/bbianfebr2004
NIHIL SINE DEO !!!
Andruska spune:
Nu este nimeni ?
Vorba Ancai, eu am chef de vb si vad ca scriu singurica .
Matei a fost la plimbarica cu mamaia ca eu am venit acasa sa gatesc ptr noi (ca maine dim ies afara si nu mai am cand) si am si calcat si uite asa a trecut timpul super repede.
Matei este cam marait si cred ca mai sta putin si va face nani si eu o data cu el.
Va pupam pe toti si noapte buna .
PS De saptamana viitoare Andrei va merge la gradinita . Sper sa ii placa si sa fie bine !!!
NIHIL SINE DEO !!!
anda141 spune:
CE LINISTEEEEE!!!!!!!!!!!
Unde sunteti fetelor?? Va uitati la olimpiada?
Eu am fost la Carrefour la cumparaturi i-am luat, printr altele, cereale de la HIPP cu fructe de padure, bineinteles ca nu-i plac, s-a strambat de ziceai ca e altceva. Nici mie nu-mi plac, ce fructe de padure, ca nici macar aroma nu au?? I le-am amestecat eu cu piersica si asa l-am mai pacalit.Cele de la Milupa nu-i mai plac nici acelea. I-am luat de data asta si pentru prima data scutece Huggies, dupa ce m-am contrazis cu sotul meu care nu e de acord .El vrea doar Pampers , cica astea sunt proaste. Dar am mai avut odata primite de la cineva si nu mi s-au parut proaste.Erau la oferta , de-aia i-am luat , 6980/buc. Nu e mare lucru la pret, dar...
Va pup, ma duc sa-i fac baita!!
Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
http://community.webshots.com/user/monica1816
Andruska spune:
Matei s-a culcat deja iar noi ne uitam la olimpiada .
Monica- ce bine sta Albert in fundutz si ce mult seamana cu sotul tau .
NIHIL SINE DEO !!!
DARAEL spune:
In virtutea bunului meu obicei, astazi am sa incerc sa scriu mai multe, mai ales ca am ramas „corigenta” cu niste raspunsuri:
anda141 – sa nu te ingrijorezi cu statul noaptea. Daria in mod curent se culca pe la ora 23, poate si cum am invatat-o in perioada asta cu calduri foarte mari cand ieseam cu ea afara doar dupa ora 18.30 – 19, asa ca la noi baita de la ora 22 era ceva normal. Acum am incercat sa schimbam orarul, dar este asa de frumos afara incat nu putem sa nu venim inapoi inainte de ora 20.30, asa ca...
Referitor la pepene, de unde stii ca e greu la ficat ? Noi ii dam lui Daria in pireul de fructe, cam o treime si ii placeeeeee... Lubenita (pepenele rosu) ii dam partea din mijloc, cea foarte dulce, mixata cu blenderul, desi pana acum nu am abordat acest fruct decat de cateva ori.
Emilly – in nici un caz nu a vomitat de la ou. Cine stie, sunt un milion si una de cauze (la noi cea mai frecventa este masarea amigdalelor cu degetelele – va dati seama ce haioasa e tehnica !!!), asa ca nu renunta la ou. Mai incearca o data, de doua ori si daca vezi ca reactioneaza la fel...
ad_risnov – si noi ne alaturam celor spuse de tine: „ Babee, ce preturi sunt la voi !!! „ Cand ma gandesc si fac comparatie, ma gandesc ca nu am gresit cand am pus actele pentru LOTERIA VIZELOR. Si anul acesta o sa mai punem o data si tot asa. Odata si odata, o sa rasara soarele si pentru noi. Si, pe cuvant, nu ne gandim la lucruri extraordinare, ci doar la ceva simplu: cate un job decent, o casuta, trei lei pentru o iesire la iarba verde sau intr-un concediu dragut.
Da, cateodata ne mai apuca si pe noi hotararea de a sta aici pana la adanci batraneti, sa ne crestem gaza si sa asteptam nepotii... dar, si acum apare acest DAR: dar asa cum se intampla de multe ori, Viata, acest maestru desavarsit, cel mai bun Invatator care poate exista, ne arata de ce am pus actele: pentru o viata in care sa nu te gandesti daca ai suficienti bani nu pentru o casa, nu pentru o masina, nu pentru excursii extravagante sau (si aici nu pot sa nu adaug asta), un amarat de cabinet medical pentru jumatatea mea, ci pentru cele uzuale: daca ai bani pentru pampers, daca o sa poti sa cumperi copilului cartile necesare, daca... daca... stiti si voi.
Dar sa revin: cand am citit chestia cu impartasitul, m-am crucit, dar, dupa ce am respirat de cateva ori, nu am putut decat sa spun: „Iarta-l Doamne, ca nu stie ce face !”. Ce ar mai fi de spus aici ? In zilele noastre, din pacate, unii preoti au uitat de misiunea lor si au inceput sa se comporte ca niste slujbasi. Asta e. Daca acesta este nivelul lor spiritual, asta e, dar nu putem sa-i acuzam. E usor sa acuzi pe cineva, dar in aceste momente, ar trebui sa ne smerim mai mult, amintindu-ne de cei multi si necunoscuti care sunt cu mult deasupra /inaintea noastra din punct de vedere al evolutiei spirituale si care se uita la noi asa cum ne uitam si noi la parintele respectiv. Si ne iarta si ne zambesc, si ne ajuta sa mergem mai departe !
Sa nu uit: am preluat cantecelul si l-am cantat lui Daria la 22.40 cand au fost exact 6 luni. Si i-a placuuuuuuttttttttt... asa ca o sa-l cantam si luna viitoare
Ioana77 – noi nu avem cactusi prin casa, ca i-am dat. Totusi, nu am rezistat si am pastrat unul simpatuc cu o gramada de puiuti pe balcon, unde Daria nu va ajunge prea repede prin rostogolire !!! de la Daria pentru cele doua staruri Arturici. La mai mare !!!
Babee – si am ajuns si la tine, fata frumoasa. Pai, cum puteam noi sa nu scriem si pentru tine ceva ? Si nu orice, ci ceva esential: ginerica seamana cu amandoi, in mod sigur ! Cu tine la cap si gat (adica frumos, mandru si destept) si cu Vio de la gat in jos !!! Si daca nu te crede cineva, poti sa le explici care e diferenta !!!
Cum sunt la etapa de povesti, nu pot sa nu comentez chestia cu austriecii: nu cred ca au ceva special cu tine sau cu alti romani. Pur si simplu asa sunt locuitorii pamantului in anul de gratie 2004: inculti, rai, indoctrinati. Voua va spun auslanderi (sper ca am scris corect), dar asta arata ca sunteti diferiti. Dar diferiti sunt si cei nevienezi de vienezi si exemplele pot continua. De fapt, ii sperie ce este diferit si nu pot intelege, caci nu sunteti conform canoanelor lor.
In Romania e la fel: daca nu-ti place cineva, e tigan sau oltean, sau moldovean, sau provincial (asta zic „capitalistii”, cum le zic lor provincialii), si tot asa.
Si in mod sigur vom gasi exemple si in Franta, si in Israel, si in Canada si peste tot deoarece nu se pune intrebarea corect: „PERSOANA DIN FATA MEA ESTE OM SAU NU ?”
Andruska – ne era dor de de la tine, sa stii !
Gata, ca s-a terminat si concursul pe echipe la gimnastica baieti si am luat bronzul si coronitele din ramuri de maslin !
Bravo baieti !
E super, mai ales ca este prima medalie la echipa de baieti. Aur: Japonia si argint: USA
Pentru astazi, gata !
,
DARAEL & Maria-Daria (16.02.2004)
http://community.webshots.com/user/darael100
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT