Fetele din USA poftiti la o birfa !(25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

salutare hop si noi pe aici...acum aflaram ca avem interviul in 7 oct....in tara deci ne preparam de un mers/vazut/pupat/intors ca numai asta e timpul de care dispunem ..o saptamana...
, uite aici niste agentii ...
Lutetia travel 1800 283 1248
Dream Tours 1818 956 8397
Kaven Travel 1800 503 5924
Mihaela 1 888 234 5184
astea le am eu notate de la discutiile recente pe forum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

Laura_T, noi ne impacam foarte bine cu Titi Travel (e in queens) 718-956-6050.

I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Multumesc fetelor, am notat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ocebine frumoasa familie!
Da' nu prea ai dat aparatul ala din mina sa te vedem si pe tine mai des...
Imi plac alea cind "gemenii" dorm de-o parte si de alta a mamei.
Si am si eu intrebare acu care ma macina, ce a cumparat domne' sotzu in pachetul ala lunguietz de-l care dupa el peste tot?

Iubi eu tot n-am inteles daca greierele asteapta toamna la tine in odai sau v-a parasit?

A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Iubi eu tot n-am inteles daca greierele asteapta toamna la tine in odai sau v-a parasit?

A

nu stiu ce asteapta, insa clar nu ne-a parasit. si daca tot s-a hotarat sa stea, si daca tot e cu noroc, mi-am zis sa-l "crestinez" (AC Bonifaciu - AC pen' ca e in instalatia de aer conditionat, iar Bonifaciu pen' ca mi se pare potrivit pt. un asemenea greier :))

I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

lol iubi!!
ma gindeam ca parca ai prins drag de el...
Doamne, ce ne facem cu tine cind te-o parasi!!
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Andrada...hai ca m-ai facut sa dau cafeaua pe nas.....Cu pachetul ala luguiet e poveste lunga. Am fost la un tirg de artisti locali si acolo erau si un gen de hamace de o sigura persoana, mai mult ca un fotoliu suspendat. Alex l-a vazut si a inceput o urlatoare feroce sa cumparam unul. Bun....l-am luat pe primul si apoi s-a pus pe urlete si Nick - asta doar din cauza ca Alex i-a spus ipotetic ca nu-l va lasa si pe el sa se dea in hamacul lui. Si a doua zi ne-am dus din nou la tirg si ghici ca nu mai era tirg

Am cautat to San Juanul pina a mai gasit la un magazin, bineinteles la pret dublu acuma...da' ce sa faci daca ai copii mofturosi!

PS - Nu vreau sa spun cit de incintati au fost cei de la security la aeroport cind m-am presentat cu ce arata a doua bite camuflate!!! Am primit bulina pe boarding pass si am fost puricata temeinic peste tot inclusiv tot bagajaul, cosmetice, portofel (mi-au scos tot din el ca nu mai nimeream sa le pun la loc)...tot ce sa mai zic......

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizi spune:

Salut,

Imi poate da si mie cineva mai multe informatii despre Gaithesburg,MD?
Am primit AOS de la cineva de acolo si....

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Salut gagicele, io n-am mai avut timp de scris, da v-am citit ce pot sa zic e ca eu tzin cu greierele pt ca fratii lui imi folosesc mie de somnifer nu daaaaaaaaaaaaa ! :-)
Lizi mama, eu am ceva prieteni in Gaithersburg si ma mai duc pe acolo; orisicat nu e ca si cum iei soseaua, ajungi in Buzau, iesi din Buzau, iei iar soseaua, ajungi la Ramnicu Sarat etc; de ex e o strada perpendiculara pe drumu Maryland 355 care strada se numeste Shady Grove, pana la ea e Rockville, dincolo de ea e Gaithersburg. In Gaithersburg se termina metrou', Shady Grove ultima statie pe red line, ideea de baza fiind ca daca nu vei lucra in DC acest subekt s-ar putea sa nu te intereseze...

Mergi la inceput