Fetele din USA poftiti la o birfa !(25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lexi spune:

Iubilelu', iti dau de la mine o furnica, ce zici? Am colectie, asa ca e pe alese...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Uite si partea doua (si ultima-va promit ca nu va mai plictisesc)de la pozicile noastre

Puerto Rico Part 2

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cherie spune:

Anamaria, ba mai plictiseste-ne ca tare faine-s pozele. In alta ordine de idei, o sa lucrez in SoHo sambata (am fost si ieri) dar banuiesc ca tu nu lucrezi sambata...

Bubi, mai traieste greierasul?

Ina, n-am vazut site de horoscop mai negativ ca al acvariei, cred ca e facut pentru prapastiosi.

Eu va citesc dar printre 2 respiratii, sunt foarte ocupata zilele astea - abia am timp sa dorm, niciodata suficient. Trece.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Buna fetelor
Am si eu o intrebare... poate ca cele shtiutoare ma vor ajuta si pe mine.
Care sunt cele mai bune marci de farduri aici in USA, nu conteaza bani, daca sunt scumpe sau nu, vreau ceva de calitate... Avetzi vreo parere buna despre: REVLON, PHYSICIANS FORMULA, MAYBELLINE NEW YORK...
Multa sanatate si fericire la toata lumea.

Gabbriela & Julian web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Oooooooo ce bine ca ne-ai plictisit!Superbe pozici!Mai vrem!

Irina,veve & croko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Gabriela cre' ca e numa' pe incercatelea si vezi care-ti place. Imi place de exemplu L'Oreal, Lancome si Max Factor ca alea mi-au placut si in Romania, Revlon si Maybelline nu-mi plac ca nu mi-au placut nici in Romania..ce criterii aiurea de ales cosmetice

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Anamaria, faine poze! Multumim.

Iubi, tu draga, greieru' tau are un frate la noi in sunroom. Dijeaba a strigat barbatu-mio la el aseara ca tot nu tacea. A si fluierat pe un ton cu el, si nik, ii dadea inainte in nesimtire.

Noi am avut odihna activa uichendul asta. Taiat iarba, pomi, robinetul din gradina (se pierduse printre balarii), curatat casa.

Gabriela, mie imi plac Lancome si Prescriptives, asta din urma il folosesc acuma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Ocebine am vazut si eu pozele, sunt superbe.
Laura Takacs, Oana_B multzumesc pt raspuns, o sa caut acele marci ... multzumesc inca data

Gabbriela & Julian web

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

quote:
Originally posted by Cherie

Bubi, mai traieste greierasul?

greierasul?!? care greieras, mon cherie? :)))) aaaaa! vorbesti de AC Bonifaciu?

Anamaria, ocebine te-ai distrat acolosha :) sunt invidioasa :)

Lexi, ce tre' sa dau la schimb? :)

Laura_T, nu mai vreti unu'? :)

Gabriela, eu folosesc Lancome. imi place si-s tare multumita!

I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Stiu ca s-a "frecat" subectul asta, o data chiar de mine, dar mai acu' cateva luni. Unde gasesc belete de avion Bucuresti- incoace? Adica agentii romanesti pe aici. Am incercat Abaco si mi-au zis un pret de m-au terminat $727 pana in New York (in octombrie).

Mergi la inceput