Fetele din USA poftiti la o birfa !(25)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

Lasa-i Oana in pace, stii cum trebuie sa privim lucrurile ? Tot noi suntem mai buni, gindeste-te ca ei sunt 300 de milioane si romanii doar 22 de milioane - deci ar fi putut mai mult de atit raporat la nr. de locuitori, nu-i asa?

Buna Mirela, bine ai venit! Eu stau in NY.

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calina73 spune:

Io nu am vazut faza asta cu cazutul peste masa arbitrilor.Povestiti-mi si mie ...mai mare rasul.iar pentru rom. BRAVO sa le scoata astora gimnastica din cap.

Mergi la inceput

Pai ala care a luat aurul la baieti a cazut la sarituri si s-a dus tiris pina la masa arbitrilor, mai sa se suie pe ei. Si dupa asta cistiga aurul, iti vine sa crezi?

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Adivio si eu to in NY sint

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg

Mergi la inceput

hei, bravo, ma bucur Ocebine, pe unde stati voi? Noi stam in Astoria dar vrem sa ne mutam in Long Island.

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by adivio

Pai ala care a luat aurul la baieti a cazut la sarituri si s-a dus tiris pina la masa arbitrilor, mai sa se suie pe ei. Si dupa asta cistiga aurul, iti vine sa crezi?

Adivio&Ioana-nazdravana

Pai vorba lui Xenocid, o fi facut-o intentionat sa le bage in buzunar ceva la arbitri,
A

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Hahahahahahaha! Nu'sh ce ai Andrada, dar de la o vreme esti mortala rau! Looool

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

HAHAHHAA ,fetelor sunteti simpatice toate!
Da,nu ma asteptam nici eu sa ia ala medalie dupa ce s-a tarat pe jos,dar ce sa-i faci,"daca-i american"
Iar la inot,cu medalia din vestiar,heheheh,chiar ma gandeam ca la a noastra fata acum 4 ani i-au luat-o repede,acum era un circ daca i-o luau lui asta,de mama-mama!
Si am mai vazut la scrima unde albitrul ala m-a enervat de am crezut ca sparg tv,a noatra concura cu o americanca si evident ca de fiecare data cand erau puncte simultan i le dadea doar aleia,ca de, e "america"!...si uite asa am pierdut si acolo o medalie!
Hai ca m-am ambalat,hehehe...
Va pup si va doresc weekend placut!
Mirela si

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Parerea mea este ca de-a lungul timpului au fost favorizate marile puteri economice ale lumii. Nu stiu cate isi amintesc la cat de atoase erau rusoaicele din URSS. Pai nu mai incapea nimeni de ele, si acum sunt dar nu le mai baga nimeni in seama. Au lasat locul americanilor.
Sa vedem ce o sa mai fie pe aparate la gimnastica feminina. Eu nu am inteles de ce a concurat din echipa noastra doar Daniela Sofronie?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

mey dragelor... io am creierul tocanita de vreo saptamana incoa' - mi-a intrat un greier in casa si nu-l gasesc! canta al dreq zi si noapte de numa' cri-cri-cri aud mereu :) sper sa nu fie cineva de la protectia animalelor p-aci' (ca greierele e un animal, sa stiti, va spui io :)), da' zau ca de-abia astept sa moara de foame :) "sotamiu" zice ca-i in instalatia de aer conditionat, cica de acolo se aude, da' io pot sa jur ca-i peste tot in casa... o fi dintr-ala cu personalitati multiple... sau poate ca io oi fi dintr-aia...

I.&www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi" target="_blank">Andrei

Mergi la inceput