Fetele din USA poftiti la o birfa !(25)
Raspunsuri - Pagina 4
Laura Takacs spune:
Ma, ce de fun aveti fara mine! La mine la serviciu se fac ca nu stiu, dar le amintesc io de romance. Na, ca v-au luat-o inainte. Apropos, de geografie. Noi am trimis o scrisoare in Ro si a ajuns via Kuweit. Macar de puneau si aia ceva bani in plic pt intarziere. Statement-ul alor mei de la banca s-a oprit in Franta. Om fii fost noi francofoni, dar nici chiar asa. Americanii astia sunt "bata" la geografie. Amandoua plicurile au fost trimise din Flemington, deci s-ar putea ca prin partile astea ora de geografie sa fie optionala.
In alta ordine de idei, fetele de prin NY si NJ, care ascultati PLJ (99.5FM), azi dimineata pe la 8:10 am auzit imnul Ro la postul asta de radio. Foarte emotionata am crezut ca-i "dau" ceva pe tema olimpicelor, si despre romani. Cand colo aveau treaba cu guvernatorul McGreevy, imnul a fost urmat de o sceneta despre el. Io cred ca ei nici nu au realizat ce muzica pun pe unde. Ma gandesc sa le dau un e-mail si sa-i intreb, ce ziceti? Va jur ca nu m-am "sonat", era Desteapta-te Romane.
ocebine spune:
Semnez condica de cum m-am intors. Am venit inapoi din scurta calatorie la Puerto Rico. As mai fi stat ceva lungita pe plaja calda dar a trebuit sa revin la jungla de beton.
Avuram o peripetie mica si urita la inceput dar pe urma s-au calmat lucrurile. Am facut rezervari la un Bed & Breakfast pe internet si arata superb in poze. Zicea ca e la plaja, curat, mic dejun dimineata, balcon cu vedere la ocean. Cind am ajuns (pe la 2 noaptea) am intrat intr-un holisor dragut mobilat si curat, un domn politicos ne-a ihatat cartea de credit, ne-a facut toate formele, platim pentru 5 zile si cind sa urcam in camere ne zice: "Pai stiti, hotelul e cam o strada mai incolo, nu aici". Bun. Iesim si cind intram la camere....jaaaaaleeeeee, mama! Gindaci voiosi si sprinteni din toate colturile cind am aprins lumina, tapetul jupuit, praf cam de trei degete, baia infecta cu un strat de jeg serios, usa catre balcon batuta in cuie cu niste scinduri de-a latul, in fine cred ca va faceti o idee. Ies in marsarir afara catre domnul politicos care dintr-o data a schimbat placa: "Cum adica e murdar? Unde ati vazut gindaci? Visezi cucoana". Pun mina pe telefon sa gasesc alt loc, nimic pina a doua zi dimineata! In fine, ii infasor pe copii in prosoapele aduse de acasa si stau cu oki pe voiosii gindaci pina dimineata cind ne-am mutat la Marriott. Timpita am fost ca nu m-am dus acolo de la inceput, ce mi-a trebuit "intimate & cozy"?
De aici incolo a fost superb, Old San Juan este un orasel de aproape 500 de ani, facut in stilul spaniol, stradute mici pietruite, case cu curti interioare, parculete, fortarete de mai bine de 450 de ani cu ziduri groase de 6m. Aici sint doua cele mai vechi biserici din Lumea Noua (una a fost inchisa pentru renovari) facute in stilul strict romano catolic spaniol. Atentie la cumparaturi cind vasele de cruise sint in port, totul devine de 2 ori mai scump si e o inghesuiala nebuna pe stradutele mici de te calci pe picioare.
M-au impresionat foarte mult strzile pietruite cu o piatra bleu-albastra aproape ca o ceramica. Am ramas complet uluita cind mi s-a spus ca toate pietrele au fost aduse din Spania acum 200 de ani. Rar daca lipsea vreuna, toate erau ca puse ieri. Ma gindeam cum ar fii fost asa la Romanika unde tot omul ar fi luat citeva pentru curticica proprie.
In fiecare dimineata de pe balconul hotelului am vazut rasaritul soarelui (eu nu prea pot dormi in vacante si stau huhurez cu oki cascati).
Alatur si ceva pozici (mai am o parte pe care nu m-am invrednicit sa le pun pentru sint pe alt memory card).
Pozici
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg
Andrada spune:
uelcamback Anamaria!
Cel mai mult mi-a placut aia"rain" cind se scutura ca doi catzelushi!
Ce e aia sentry box?
N-ai pierdut decit finala pe echipe la gimnastica.
Azi e intilnire pe chat pentru finala p aparate,
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele
ocebine spune:
Andrada, in coltul fiecarui castel era aceasta sentry box. Un spatiu pentru santinela, cu niste despartituri mici pentru a vedea de departe cind vine inamicul. 300 de ani s-au batut pentru Puerto Rico spanioli, olandezii si englezi (pina le-au suflat-o americanii).
Sentry Box este acum un simbol al lor.
Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg
Sanca spune:
Frumoasa vacanta ai avut mai Ocebine. Mai ne arati poze, ca vreau sa vad si eu strazile pavate in ceramica albastra ca m-ai facut curioasa.
Imi place poza cu rain. Ce faceau neastamparatii se scuturau de apa?
Ce au facut aia de la BB ti-au dat banii inapoi? Am speranta ca ai scris un mic review on line sa stie si altii de cotetul lor.
Mai vrem poze!!
adivio spune:
mai da frumoasa vacanta, cu exceptia inceputului.
Apropo de Puerto Rico, americanii le-au suflat-o englezilor pentru ca asa au vrut portoricanii, le-au vindut tara americanilor ca avea guvernul lor datorii mari, n-au facut o afacere proasta de altfel.
Adivio&Ioana-nazdravana
petra spune:
quote:
Originally posted by Laura Takacs
....In alta ordine de idei, fetele de prin NY si NJ, care ascultati PLJ (99.5FM), azi dimineata pe la 8:10 am auzit imnul Ro la postul asta de radio. Foarte emotionata am crezut ca-i "dau" ceva pe tema olimpicelor, si despre romani. Cand colo aveau treaba cu guvernatorul McGreevy, imnul a fost urmat de o sceneta despre el. Io cred ca ei nici nu au realizat ce muzica pun pe unde. Ma gandesc sa le dau un e-mail si sa-i intreb, ce ziceti? Va jur ca nu m-am "sonat", era Desteapta-te Romane.
Da Laura, da-le un e-mail, macar pe viitor sa nu puna imnul Romaniei la reclama pentru mancare pentru pisici! sau mai stiu eu ce altceva!
CRISMIR spune:
Buna fetelor!
Ma primiti si pe mine?...sa ma prezint,ma numesc Mirela si locuiesc in Hallandale(Miami),Florida.
Azi din pacate fetele noastre la gimnastica nu au luat nimic...dar oricum sunt cele mai bune...hehhe....imi place de voi ca sunteti tari pe pozitii,am crezut ca numai mie mi s-a parut ca ,comentatorii au fost cam nesimtiti la unele faze,dar vad ca am dreptate,si imaginile ,fara comentarii...azi le-a iesit campioana a lor,asta e,parca a fost ceva mai buna ca celelalte,trebuie sa recunoastem.
Va pup si ne auzim maine!
Mirela si ,31 sapt
http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.
Oana_B spune:
Bine ai venit Mirela.
Nici nu m-am uitat aseara la teveu, mi-a lasat un gust amar toata tarasenia asta, olimpiada asta este politica? Au ceva in special cu romanii sau daca era orice alta natie in locul nostru la fel procedau? Arbitri aia au fost platiti, cred si nu numai la gimnastica ca doar am mai avut si alte discipline. Ala cade peste masa arbitrilor si ia aur, alalalt la vestiare ia medalia, da-mi medalia. Si asta poate numa' ce-am auzit noi, cate or mai fi fost. O totala bataie de joc.
Oana_B