Fetele din USA poftiti la o birfa !(25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samila spune:

Hi si bine ai venit Syracuse!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancuta spune:

Iuliana, noi ne-am luat package-ul pt Hawaii prin Costco, f ieftin si am avut conditii excelente.
Ancuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

ah syracuse, unde erai cind stateam si eu in Atlanta? ca si de Cleomax (tot din Atlanta) am dat doar cind eram pe picior de plecare spre Canada...

by za way: Cleomax nu mai serveste forum? ce stiti de ea? dar de Conchita? ca vad ca inca un uragan se indreapta spre Florida, uof!

_
People say I have a multiple personality, but we don't agree with that.
_
http://community.webshots.com/user/atomskin3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

fetelor!
Bun venit SYRACUSE SI SCUMPIC!
Eu am cam tras chiulul la scris,dar v-am citit tot timpul!
Da mai fetelor,iar e uragan pe aici...si eu tocmai acolo stau unde se pare ca bate asta de data asta...la 20 de minute de Miami(Hallandale,se numeste oraselul)...si acum ne cam stresam,ca nu stim daca se ne mutam din loc,sau sa stam in casa cuminti si sa speram ca nu va fi foarte grav....noi stam la bloc si deci se pare ca constructia e solida si nu ar fi probleme...hmmmmmm,dar eu nu stiu la ce sa ma astept,si exact asta imi mai lipsea acuma,dupa ce ca burtoiul meu creste si normal mai imi face si figuri cateodata....dar ce sa facem,speram ca totul sa fie bine...sa ne tineti pumnii,sa nu trebuiasac sa plecam ca nu am nici un chef!
Faza este ca nici astia nu stiu exact care va fi traiectoria exacta a uraganului!
SCUMPIC,si eu sunt cam tot ca tine(in situatia ta),dar numai ca eu am 3 ani aici,si de lucru gasesti pana la urma,numai ca fara acte viata prea frumoasa nu te asteapta....scuze,nu vreau sa te dezamagesc sau sa te speriu, dar asta e adevarul,din pacate...noi inca ne chinuim cu actele si nimic...si astia nu mai dau legea aia o data,luau-ar naiba!
Hai ca v-am plictisit destul!
Va pup si ne mai auzim!
Sa ne tineti pumnii sa fie bine cu hurricanul!
Mirela si bebele din burtica,32 sapt.

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

AIDA_O,daca nu sunt prea indiscreta,spune-mi cum ai plecat tu in Canada de aici?...ma interseaza daca aveai acte aici,sau ti-ai facut doar de Canada?....multumesc anticipat!

Mirela

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpic spune:

Multumesc la toate pt. urarile de bun venit.

Chrismir..daca te referi la legea pt. emigranti sa le dea drept de munca...sa stii ca si eu tot la aia am sperat cand am venit aici dar dupa ce am stat de vb. cu mai multe persoane mi-am cam pierdut speranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adivio spune:

Scumpic, Crismir, in legatura cu statutul de fara acte, pentru a putea beneficia de legea care va veni va recomand sa va faceti ITN number. Acesta este un fel de SSN dar numai pentru taxe nu da drept de munca. Legea , care o fi ea de la democrati sau de la republicani cere sa fii platitor de taxe in US. Pentru mai multe detalii intrebati-ma ce vreti sa stiti.

Adivio&Ioana-nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syracuse spune:

Multumesc la toata lumea pt. urarile de bun venit.
Imi pare rau ca nu am descoperit forumul asta mai demult;...pana aucm numai pe forumuri americane am stat :-)
aida_0, sunt in Atlanta de 6 ani!

Julie (Japonia) mi-a dat instructiuni sa re-postez aici un post pe care l-am pus in "Calatoriile Sufletelor".
Asa ca o sa fac lucrul asta mai jos. Poate cine stie...primesc vreo sugestie concreta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syracuse spune:

Salutari tuturora, in special fetelor din Statele Unite!

In momentul de fata, am si eu un foc pe lumea asta: cum sa fac sa o aduc pe sora mea aici in State, unde locuiesc eu? As fi recunoscatoare pt. orice idee, sfat, "tip", etc.

Sunt in Statele Unite de 6 ani (am 31 de ani) si sunt casatorita cu un American. Am venit aici prin scoala (program de doctorat).
Toate bune si frumoase cu exceptia faptului ca as da orice sa o am si pe sora mea aici. Imi este nu numai ruda dar si cea mai buna prietena; si desi am un sot extraordinar, parca viata mea nu este 100% implinita daca nu o am si pe ea aproape.

Problema este ca ea nu a reusit sa apuce aceeasi carare pe care am apucat-o eu (ca sa vina prin studii inalte, etc). Iar acum este fparte greu sa puna la cale asa ceva; lucreaza deja si nu are timp nici sa respire. Este cu 4 ani mai mica decat mine, a terminat ASE-ul, si acum lucreaza ca contabila in Buc.

Aplica de cativa ani incoace la loteria vizelor si nimic. Tocmai am citit aici pe forum ca cineva primise scrisoare de la loteria vizelor din Kentucky si desigur, primul meu gand a fost " de ce nu si sora-mea!!!!!?" De ce aplica de cativa ani incoace (de 4 ani) si nici o urma de noroc pana acum?!"

Ea isi doreste f. mult sa vina - dar nici ea nici eu nu stim ce sa facem.

Aveti vreo idee? Care credeti ca ar fi cea mai buna metoda ca sa o aduc si pe ea aici?
Desigur, exista anumite cai mai mult sau mai putin ortodoxe dar tare as vrea sa nu fie ceva de genul asta.
Ea a fost aici odata in vizita ca turist, a obtinut viza fara nici o problema (desi este f. tanara)...insa noi (si ea si eu) dorim sa vina in conditii legale, cu permis de munca, ca sa poata sa se apuce de ceva.

In mod normal asa ceva nu se obtine decat fie prin scoala "graduate" (f. greu-o stiu pe "propria-mi piele"), fie printr-o companie care sa vrea "rau de tot" sa o angajeze...atat de "rau" incat sa fie disponibila sa ii aplice pt. viza de munca (si mai greu), fie...prin casatorie.

Ultima varianta poate fi:
- "reala" (dar cum sa cunosti pe cineva la modul "real" de la distanta?).
-"business" - care este si periculoasa, si ilegala, si fara etica si pe deasupra si foarte scumpa.

Spuneti-mi, cum sa fac?
Voi ce ati face?

Multe multumiri,
syracuse

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Fetelor azi scriu si eu ca se pare ca uraganul vine spre noi...sunt speriata de bombe dar trebuie sa ma calmez ca il am pe bebe mic si trebuie sa il protejez.Daca nu mai apar pe forum citeva zile inseamna ca ...

CRISMIR , noi locuim in Fort Luderdale si se pare ca in aceasta zona va veni uraganul dar o sa stam acasa ,ne acoperim geamurile si ne rugam la Dumnezeu sa treaca totul cu bine.(la noi nu se anunta evacuarea ca nu suntem linga ocean)
VA dorim multa putere sa treceti cu bine peste aceste forte ale naturii.

Tuturor va dorim nmulta sanatate si multi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-

8 Luni

Mergi la inceput