Fetele din USA poftiti la o birfa !(25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Buna la toata lumea.

Sa tinem pumnii la toate fetele din Florida. Sa speram ca Frances trece fara mari ravagii.

Anamaria mama la Nick (6)& Alex (3)
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Nick+Dulce.jpg
http://mywebpage.netscape.com/Ocebine/Alex+telefon.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samila spune:

Buna,
Sa treaca fetele din Florida cu bine si peste acest hop. Doamne ajuta! Ne gandim la voi si va strangem pumnii. Sa ne dati vesti dupa ce trece uraganul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

salutik din nou tuturor . am intrat sa le incurajez pe fetele de pe coasta (Elenalove, Mir si Crismir) si sa-mi tin pumnii si mie, ca uraganul asta se anunta de 3 ori mai puternic decat Andrew. sunt speriata in ciomege, daca urmeaza traiectoria anuntata, atunci "ochiul" stimabilului trece pe deasupra casei noastre exact, precis si la fix. de dus in alta parte n-avem, stam si jucam table in baie, alta idee nu am, plus rugaciunile si mataniile de rigoare. culmea e ca nici telefon, nici televizor, nici conectie la internet nu avem inca, doar un celular si un radio, vecinii nostri se cara in alt stat, numai de evacuari aud in jur, la scoala e ceva mai normal, mdeh, tineretul nu cunoaste frica :)) daca ati vedea cum arata zona asta acuma, e de jale. nici nu e curatata inca dupa ultimul uragan, sunt gramezi de copaci taiati de-a lungul strazilor, ma gandesc ca trunchiurile astea vor fi ca niste proiectile tintite drept in geamurile si acoperisurile caselor, valeu. cozi la benzina, apa si gheata deja, trafic la greu bara la bara, ca sunt mii care evacueaza si cam atata de pe frontul de est. io va dau raportul de la scoala, ca va zisei, nu am inca internet acasa. martea viitoare o sa va dau de veste ce si cum, tot de la scoala, daca nu, atunci o sa va telepatizez din paradis :)) tin pumnii celorlalte fete din Florida si le rog sa dea un semn dupa, sa stim ca e totul in regula cu ele.

gasca de la miezul noptii, va umbesc si va pup, muah

--------------
noi nu suntem normali, noi suntem trimbulinzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

conchita, va asteptam aici mey, 75N dirept in sus ca o sageata si in cinci ore ajungeti, unde mai pui ca avem si we lung.

bun venit celor noi, scumpic si syracuse

aida, aici am fost, doar fara chef sa scriu. ma bucur ca ati ajuns bine in canada si ca va place

si de la mine pupici pentru fetele de la miezul noptii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

quote:
Originally posted by CRISMIR

AIDA_O,daca nu sunt prea indiscreta,spune-mi cum ai plecat tu in Canada de aici?...ma interseaza daca aveai acte aici,sau ti-ai facut doar de Canada?....multumesc anticipat!

CRISMIR,

eu si sotul meu am avut norocul sa ne aflam in SUA cu viza de lucru. SUA, pentru noi, a fost un fel de "teren neutru": acolo ne-am cunoscut, eu fiind venita, in 2001, la o specializare in IT - destinul! - exact la firma la care el avea un contract temporar de munca. ne-am casatorit tot in SUA, si am asteptat tot acolo si actele mele de rezidenta pt Canada, pt ca m-a sponsorizat el (sa nu uit: cind ne-am cunoscut, el era deja rezident in Canada). cam imbriligat, huh? uite-asa a vrut Doamne-Doamne: eu, bucuresteanca aflata in SUA, sa-l cunosc pe el - clujean, rezident in Canada, aflat cu un contract de munca in SUA.

am avut noroc, pentru ca alte cupluri stau mult despartite, pina ies actele celui (celei) ramas(e) in Romania.

_
People say I have a multiple personality, but we don't agree with that.
_
http://community.webshots.com/user/atomskin3

Mergi la inceput

fetele din Florida,
CRISMIR, Elenalove, mir1301, conchi,

va tin pumnii, dragelor! sa stati bine baricadate, si sa nu fiti curioase sa va uitati pe geam, ca n-aveti ce vedea interesant, ok? sa stati departe de geam!

muah! sa fiti cuminti si sa intrati aici cit mai curind, sa facem misto si de uraganul asta!

_
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Nu sunt din State,desi tare mi-as dori.
Vreau doar sa incurajez fetele din Florida,la care ma cam gindesc de cind am fost in concediu in iulie.Mi-a placut enorm si ne tot gindeam cum sa facem sa ajungem acolo.

Ceva locuri imi sunt cunoscute ca West Palm Beach,unde am citit de dimineata in ziar ca se evacueaza.Nu am ajuns sa vedem Miami,noi am stat in Merrit Island.

Sunt alaturi de voi,si sa dea domnul sa nu fie asa rau.
Asteptam vesti dupa ce trece Frances.

Numai bine.

Dana si gemenii
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Podeanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomax spune:

quote:
Originally posted by syracuse

In momentul de fata, am si eu un foc pe lumea asta: cum sa fac sa o aduc pe sora mea aici in State, unde locuiesc eu? As fi recunoscatoare pt. orice idee, sfat, "tip", etc.

draga syracuse,
dac-ai sti cum te inteleg! in '91 am vrut sa-mi aduc si eu sora, dar ne-a dezamagit timpul de asteptare, 10 ani pentru rude de grad doi, asa ca am renuntat. din pacate nu ne-am dat seama ca timpul va trece oricum si acum ar fi fost aici de doi ani.
au incercat ei sa obtina rezidenta, fellowship, orice(ea si sotul tocmai trerminasera atunci medicina, deci timpul era perfect), insa n-a fost sa fie.
asa cum vad eu situatia, sora ta are cateva sanse:
1. ii gasesti tu un prieten aici, se inteleg prin email, casatoria poate fi reala sau de convenienta.
2. o chemi in vizita, iar aici fiind, il gaseste ea.
3. gasesti o companie dispusa sa-i faca contract de munca. acesta se poate prelungi; la co. unde lucreaza sotul meu aduc mereu angajati din germania, unii stau cateva luni, altii cer gc dupa doi ani.
4. se poate inscrie la un MBA.

din pacate, alte cai legale nu stiu, sper sa rezolvi pana la urma.

Mergi la inceput

syracuse,

daca sora ta are deja o viza de SUA primita, asta inseamna ca are un bun history la ambasada din Ro, daca atunci cind a fost in SUA a respectat termenul de sedere (ca e evident ca, de intors in tara, s-a intors). are sanse sa primeasca din nou viza de turist, si sa urmeze apoi unul dintre pasii descrisi de Cleomax.

bafta multa!

_
_

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by CRISMIR

noi stam la bloc si deci se pare ca constructia e solida si nu ar fi probleme...

CRISMIR,
aveti mare grija, Frances este mult mai puternic decit Charley (cel putin asa am vazut scris peste tot). mai mult, evacuarile nu trebuie sa se faca doar in functie de unde va lovi "ochiul" uraganului, pentru ca si in afara ochiului, Frances se pare ca e foarte puternic... asa ca, daca aveti unde sa va evacuati, nu mai stati in casa! am inteles ca nu trebuie subestimata puterea uraganului Frances

gata, acum promit sa stau cuminte si sa astept vesti de la voi toate, musai sa veniti aici la raport doar cu vesti bune, da?

_
_

Mergi la inceput