Mamici de iulie-august 2004 (97)+ 55 bbi

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Sal'tare si de la noi!

Dupa 2 zile de chin pana ne-am acomodat la bunici acu' papam ca haplea... si dormim pe sponci... Ca deh, ne-a adus mami la aer de munte si nu e ca la Bucuresti...

Lia, s-ar putea ca puiul tau sa aiba colici. Al meu face la fel cand incepe sa-i cante burtica si se chinuie sa partaie... Si da drumul la sirena asa de brusc ca te si sperii... De ragait io il iau in brate, ii lipesc burtica de burta mea si il frec usor pe spate. In unele cazuri efectul e instantaneu, alteori dureaza cateva minute!

Eli, sa-ti traiasca fecioru si sa fiti sanatosi! Refacere rapida, lapte mult si colici delok!

O zi buna!

Dana si Victor Mihai (10.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Papadie, ati scapat de stafilococ?! Ca noi suntem acum la unguente, saraca buburuza ii bag chestii in nas de o saptamana...ih!
Dar am vazut ca poate duce la complicatii chestia asta mica din nas!

Domnisoara Botosel face podu'...Vrea sa faca gimnastica de performanta....Cred ca isi intinde oasele...:))

Monica si bebelusa (02.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Lia, Galactogilul se gaseste mai greu, intr-adevar.Incearca la Help Net.
Apa o poti pastra in termos,sigur,cu conditia ca el sa fie nou si sterilizat innainte.
Buricutzul ne-a cazut si noua alaltaieri.Si al ei mai supureaza putzin.Curata-l cu un betisor de urchi inmuiat in alcool sanitar, si dupa da-i cu Baneocin.In 2-3 zile, nu mai ai treaba.

Bei, Roxi, am incercat, mama, cu toate impunsaturile si hatanelile si gadilaturile posibile.Cand adoarme,tai lemne pe ea, nene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rain spune:

Galactogil , sunt tati Alex.

>Dorsilia
>fetelor la noi am cautat de-am capiat Galactogil si nu am gasit pe >nicaieri, nici la farmacii, nici la magazinele naturiste.

Si Nicole m-a trimis dupa Galactogil, eu l-am gasit foarte usor la SensiBlue, va duceti la http://www.sensiblu.com/ si exista un motor de cautare in stocurile din farmacii si o sa va spuna exact la ce magazin SensiBlue exista galactogil, erau trei in bucuresti cind a nascut Nicole. Eu am cumparat de la Nitu Vasile (S4), dar mai erau inca doua magazine in Bucuresti, prin sectorul 3 daca imi amintesc exact.
A doua varianta este sa intrati intr-un SensiBlue si sa o rugati pe o tanti de acolo "sa se uite pe intranet"(asa spun ei), face exact ce am povestit eu mai sus. Mai mult poate suna sa verifice daca chiar mai e pe stoc in momentul ala.

Alex,

PS: pe Nicoleta a adormit-o aia mica.

Nicole & Andreea Alexandra (fomista)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

"Ca sa nu ramana repetent si anu' asta..."
Pen' ca domnisoara Botosel ne tzine de vorba pana la 1 noaptea si dupa amiaza nu doarme decat la mine pa burta, ma pusei in mijlocul patului (sa nu caza cupilu de pe burta) si trasei un pui de somn de juma de ora...hehehe

Dorsilie, mie omu' mi-a luat Galactogil de la farmacia Doina din spate de la Unirea.
Productia a crescut, nu cat sa nu mai folosim completare dar a mers...Si ceaiul de anason si de fenicul e bun...baga cat poti...:)

Na ca plange (i-a fugit salteaua sa se dea pa net...hahaha)

Monica si bebelusa (02.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

salutare la toata lumea!
noi suntem bine si cu fusul oras jumi-juma...cateodata pe ora romaniei cateodata pe ora US...se decide el candva... mie insa aseara mi-a fost tare rau...m-a durut spatele ingrozitor ..ochii de asemenea...brrrr!
Papadie, poti mey,sa ii dai glicerina cu stamicin (ca e igiena locala) sau nistatin..dar mai intai sa fii convinsa ca are aftele respective....(atunci cand cureti limba cu apa cu putin bicarbonat in ea si observi ca limba are leziuni pe ea(ca o carne vie),dai apoi cu nistatin...nu e prea mica ptr asa ceva...da-i ca trece!

Lui Lucas al meu pana sa vina mama nu i-am curatat nici limba, nu i-am facut nici masaj dupa baie...a venit ea cu ideile ei si acus am declarat-o sef de baie...il invarte pe Lucas zici ca are o jucarie in mana...nici nu mai apuca bietu sa cracneasca...

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Mai copilul meu a dormit azi O ORA de azi dimineata de la sase. Vechiul algoritm: ne punem la san, adormim dupa vreo 3-4 minute de supt, scoatem "alimentarea" (ca sa folosesc o expresie de pe aici), si dormim vreo 10 minute un sfert de ora si dupa aia ii punem lu' mami nerfii pe moate.

Cristalina tu cum ii dai completare, la fiecare masa o pui la san si apoi ii dai si lapte praf? Si vrea completarea de fiecare data?

Cum faceti voi masaj la bebei dupa baie ca al meu urla de mama focului?

Azi am mai invatat ceva. Mi-am adormit de trei ori copilul cu foenul. Pacat ca n-a dormit decat foarte putin...

Si am mai observat ceva. Ca cel mai adesea se scoala pentru ca ii vine laptele inapoi si se ineaca. Asta pentru ca doarme aproape numai pe spate. Si doarme numai pe spate pentru ca nu am un sistem bun sa-i proptesc spatele, ca sa nu se mai intoarca. Ii tot pun perne, prosop, da atata se fataie pana se intoarce tot pe spate. Voi ce le puneti ca sa doarma intr-o parte?

Dorsilia, si eu pastrez apa in termos, pe care in prealabil l-am sterilizat. Si si bebeul meu se incordeaza ca un arc, ori de colici, ori de nervi, incat mi-e si greu sa-l mai tin in brate.

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anapharm spune:

Neata si de la noi si Seara buna peste ocean!

Vreau sa felicit intai mamicile si puiutii lor, sa va traiasca, sa fie sanatosi si tot cei mai bun din lume!!!

La multi ani tuturor celor care au avut onomastica ieri!
Venim si noi cu amanunte proaspete, suntem bine amandoua. Saptamana trecuta am fost la doctor: a mai castigat in greutate jumatate kg si a mai crescut cu un cm (in 2 saptamani jumate).
Am inceput sa ma acomodez cu noua viata, care imi pare fantastic de frumoasa! Mami si-a facut pana la urma program de nani, noaptea 4-5 ore adunate si ziua inca 1-2. In rest crestem si suntem mai frumoasa si dulce pe zi ce trece. Nu avem nici o problema pana in prezent, multumim lui Dumnezeu! Avem si fundita rosie la manuta sa nu ne deoache lumea! Am adunat si mai multe poze, in curand vi le aratam!

Ce mai face surioara mea Roxi??? Cum te descurci cu voinicelul? Sa stii ca te am in lista de contact messenger yahoo, daca ai timp putem vorbi.
Laura pupicim scumpicul si bunica!! Ce fericita trebuie sa fi acum ca e si mami tau cu voi!!! Eu ii fac masaj Ralucai in fiecare zi si insist mai mult dupa fiecare baita.

Acum va pup, merg sa mai trebaluiesc prin bucatarie pana imi da gagalicea apelul.

DPN 5 August - Fetita Raluca Andreea - Dr. James Moruzzi
"Cand iti ploua in suflet, fa-ti umbrela dintr-o bucurie".
Ana Burtch
http://community.webshots.com/user/anapharm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BLUE ANGEL spune:

hop si io o burtica pe ultima suta de metri !
am zis io ca raman ultima ... nu-i asa ca ma asteptati si pe mine ca sa treceti la bebelusi de iulie -august 2004 ?
felicitari Eli ! multa sanatate tie si bebicului tau !
vroiam sa va intreb si eu ceva ... ca sa zic asa din experienta voastra ... putem sa-l scoatem pe pitic din spital in "scoica" de masina... mai precis , de la ce varsta se poate aseza in scoica ....stiti voi , aceea de la caruciorul tri combi si nu mai stiu cum ... mie mi se pare ca ar sta destul de bine acolo ... dar ce stiu io ? sau mai bine in landoul de la carutz?
vedeti ce face omu' cand nu mai are ce face pe ultima suta de metri ? am ajuns deja la planul "iesit din spital "
mai este vreo burtica pe aici ?
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Blue,
Sigur ca poti sa-l scoti in scoica...Ce faci?Cum te simti?

Mergi la inceput