Mamici de iulie-august 2004 (97)+ 55 bbi

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am intrat sa va salut...nu am mai scris dar v-am citi zilnic.
Noutati nu am,bb creste dar nu da semne ca r vrea sa iasa. Mia avem 2 saptamini pina la due date
Felicitari Eli si celorlalte fete , sa va traiasca copliasii....

Pupici.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello again.
azi am fost ff cuminti....ne-am plimbarit vreo 2 ore, am venit acasa, am papat, apoi am plecat din nou cu mami si cu tati care aveau ceva de sarbatorit la restaurant....ei au mincat si eu am facut nani la aer curat. dupa aia am avut musafiri..inclusiv o fetita de 4 luni care a fost cuminte (la fel ca si mine). acum in schimb suntem tare maraiti si ne doare burtica...o sa mergem sa facem baita poate ne mai trece.
Papa, ! dar tu esti sigura ca pitika are candida in gurita? ce zice doctorita?
Simona, poti pune copilul in scaunul de masina, in majoritatea tarilor civilizate este chiar obligatoriu sa o faci - altfel nu te lasa sa pleci din spital.
Ana, soro..cind om avea noi timp sa stam din nou la taclale pe ym???

gata, fugim la baita.
va pupam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mitzura, doctorul a zis 10 minute un san, 10 celalalt san pe urma ii dau biberon completare ca oricum ei mananca numai cat le trebuie...(daca mananca mai mult dau afara). A zis ca daca e mai mult sa bag pompa in functiune.
Dar eu ii dau completare dupa ureche..:)
Daca mie mi se pare ca s-a saturat de la san nu ii mai dau completare, cere ea dupa aia daca ii mai e foame...De aia si dureaza mesele la noi atat de mult...:)
Daca mi se pare ca sanul e plin o las mai mult...si tot asa...
Adoarme cu tzitzele in gura, trage un sfert de ora de somn si pe urma o apuca urlarea ca am culcat-o nemancata!...hehehe

De obicei noaptea avem program de skandal...Un fel de masa continua intre 10 si 1 noaptea.
Asta pentru ca fie adoarme cu tzitzica fie se lupta cu biberonul...daca nu ii dau sa mananca o apuca nerfii de foame, daca ii dau biberonul se lupta...:)

Trebuie sa se hotarasca ea ce si cum cu mesele astea...zic eu, sper eu...hehehe
Oricum incerc sa o tin cat mai mult la san si din cauza asta dureaza asa mult mesele, daca ar fi dupa doctor in juma de ora ar fi satula...Teoretic! :)))

Am decis insa ca e mai normal sa ma traga cupilu' de tzitze daca tot e de tras de ele...hehehe

Blue angel, nu pateste copilul nimic!

Hai ca am scris roman...:)...O seara linistita sa avem!

Monica si bebelusa (02.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Am gasit ceai de anason la farmacie, deocamdata am baut juma de litru si cam atat, mai beau maine ca grozav nu e deloc.

Azi puiu meu a avut program de stors nervi, n-a dormit de dimineata decat pe reprize scurte timp in care abia ajungeam sa spal 2 hainute si sa fac un pis. De facut mancare mai va, de mancat nici atat. Am mancat si eu acum cat pentru 3 mese da nu e chiar ok. Am ajuns la 60 de kg, de la 70.

Voi le dati puilor suzeta? Eu nu i-am dat inca si ma intreb daca e cazul sa incep. Mi-e asa mila de el cand plange asa isteric, i se increteste nasucul si apoi dupa ce-l iau in brate suspina juma de ora de ma face sa ma simt bestie umana., pentru cele 5 minute cat l-am lasat sa urle fara sa intervin.

Azi am observat ca are muculeti in nas, uscati, cred ca trebuie sa intru cu batul cu ser si pe acolo, nu?

BANEOCINUL e pudra sau crema ? se da pe buric pur si simplu? Eu il tot curat ca si inainte de 2-3 ori pe zi cu spirt cu betisorul insa a doua zi dimineata iar are dungulita aia rosie de sange inchegat. Vreau sa incerc baneocin numai ca nu mai tin minte daca e pudra sau crema.

Mai nou facem un kk tare lipicios, abia il curat de pe buculite si pentru el ne inghesam si ne scremem pana ne inrosim ca raculetii. In plus nu facem decat o data pe zi ceea ce e putin zic eu avand in vedere ca suntem asa mici. Dar n-avem ce face ....asa e cu laptele praf imbunatatit cu fier, nu?

Multumim pt informatii...o sa caut la sensiblu Galactogil, ca la helpnet si-au sucit alea limba sa pronunte cu greu, ce sa mai si aiba, de auzit nici atat n-au auzit la cum cascau ochii.

lia si baietelul cu mot blond

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Cristalina, si nu te enervezi cand vezi ca doarme cate un sfert de ora si apoi cere din nou? Ca pe mine azi numai asa m-a tinut, de azi dimineata de la sase si sunt franta, nu mai pot...Si in plus eu am tot auzit din diverse surse chestia aia ca nu e bine sa ii dai sa manance mai des de doua ore, si de aia ma chinui sa il tin cat de cat...

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

Blue, nici sa nu te gandesti ca ramai ultima:)) ieri am fost la control si BB nu da semne ca ar vrea afara. Sunt foarte necajita ca sapt asta musai tre' sa-si faca aparitia, ca altfel pe 23 merg la inducere. si tare nu vreeeeau, dar temenul e termen. si apoi pleaca si dok in concediu (ca m-asteapta sa nasc de-o luna, heheheh) si eu cu cin' mai nasc???

cum te simti? eu ... bine. ceva greturi de fiecare zi, dar fara rezultate. deja e obisnuinta. contractii una la 3 zile. in ritmul asta vine toamna si BB tot acolo e:)))

pupici

Maria, 29+ /fecioara
DPN 24-26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Buna!

Abia vad de somn. Sunt rupta de oboseala, sunt singura acasa cu micutul de azi.

Vreau sa va intreb...voi ii scoateti afara pe pui? Inteleg ca Roxi tu l-ai scos rapid pe Filip la plimbare...dar mie pediatra mi-a zis sa nu-l scot vreo 3 sapt, pana isi face imunitate ceva cica. Cum e mai bine? Voi cum mai procedati?

Fetelor, care ati mai nascut cu epiziotomie spuneti-mi si mie cum e cu nenorocitele de ate? Le mai aveti, le mai simtiti? Cum e? Eu incerc de 2 zile sa aflu daca e normal sa le mai vad acolo in zona, cata vreme mi s-a spus ca se resorb si nu trebuie scoase. Ma dau cu Betadona, cu Oximed, ma spal cu dusul de cateva ori pe zi, dar atele alea insista sa ramana pe pozitii.Ma intriga deja.

Nu stiu daca sa regret sau nu ca am nascut natural, oricum nu ar mai conta acum, ca vad ca si cele ce ati nascut cu cezariana va simtiti bine de tot,. poate chiar mai bine decat mine, mergeti la plimbare, va miscati lejer, si nici nu aveti probleme cu atele.

Faza de expulzie propriu zisa a durat la mine 15 minute, iar travaliul vreo 4 ore, dar mi s-au pus perfuzii de stimulare ca sa se grabeasca dilatarea si .... de ce nu, sa creasca durerea.

Daca m-ar intreba cineva de un sfat in privinta nasterii ...pro sau contra nasterii naturale, zau ca nu as sti inca ce sa-i spun.

Oricum, astept parerile voastre despre ceea ce am intrebat, am mare nevoie de ele.

Numa bine

lia si bebicul de 17 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Neatza,

Lia, de scos afara,potzi sa-l scotzi linistita.Mie mi-a zis ca dupa o saptamana putem iesi linistitzi.

Despre atze, zau ca nu stiu ce sa-tzi zic.Mai bine mergi la un control si lamureste-te.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns azumi spune:

Hehe gagici...ne inscriem si noi pe lista de scandalagii.Ieri am fost cuminti pe zi , da noaptea ...neam.De la 9 pana la 2 a supt in reprize mici de cateva minuti ( 4,5), dormea oleaka la mine pe umar , il puneam jos si iar se trezea....Si tot asa pana la 2.Azi vaz io ca ne continuam obiceiu de azi noapte.......da asta e.
Ii pusei laptic in ochisor si astept sa vaz dacatrece au ba.

Lia, io am nascut cu crapare de pasarea ( ca nu ma taiara ei ca cica sa nasc naturelle), asa ca ma cusura si inauntru si afara de numa numa.Ma crapai ceva ca tot cosea aia la mine si nu mai termena.La mine o folosit ate de se topesc, da am stat in fund din ziua aia ( e adevarat ca pe perna colac si cam p-o parte....da am stat ca trebea sa dau tzatza cumva).Bine bine..am putut sa ma asez dupa fro 5 zile, deci cand am ajuns acasa n-am mai avut nika ( io am avut 6 zile spitalizare ca asa e la noi).N-am folosit nici o crema si nici un medicament pentru cusatoreala, dar nici nu am spalat cu sapun normal zona aia fro-saptamana ( mi-au dat un sapun mai usor....mai pt bacterii si fara parfum .acu am o luna si o saptamana de can am nascut da nu le simt si nu le vazui niciodata pana acu, desi am cercetat atent zona cu oglinda( hihihi).O senzatie putin naspa am doar cand tre sa ma duc la buda....mai ales ca tot nu scapai de constipatie, adica e o chestie mai mult de cerebelus, ca mi-e frica sa mai iasa ceva d-acolo sa nu doara, d-aia ma tin la si-atunci se intinde putin pielea acolo si simt o tensiune oleak.Atat.Scuzoaie ca dadui prea multe detalii despre operatiunea pasarea (hihhi).

In alta ordine de idei, continui sa-i pun laptik in oki la pui, da nu-mi spuserati cum e cu alunitele.Cand apar? Mai apar?Ca mi-ar fi ciuda sa n-aiba si el nici una....

ana 23 ani/berbec

http://community.webshots.com/user/natzumi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

lia io l-am scos la o sapt direct la carciuma

Mey da in scoica aia e bine de tinut mai mult timp? Io am un cui ca-l tin destul de mult pt ca pot sa-l legan si el se simte bine. Tiu ca zice de la 0 kg da deh Toma necredinciosu'

Mergi la inceput