Prietenii omului
Raspunsuri - Pagina 2
Tango spune:
Si noi avem un terier nazdravan si capos si afectuos. Am venit cu el din Ro...n-as fi putut pleca fara el. De cand avem bb e mai greu ca nu mai avem atata timp pentru el si ar avea mai multa nevoie de miscare. Puiuta este indragostita de el iar catoiu sta cu labele in sus ca sa-l smotoceasca soru-sa. Saracu' catoi de multe ori este si paratraznetul nostru, da il iubim de numa ca doar este primul nostru copil.
victoria si minunea mea Daria
http://pg.photos.yahoo.com/ph/victoriaciolacu/my_photos
emoison spune:
Pucku, mitza deocamdata se impaca bine cu hamsterul, in sensul ca el e in cusca lui, se mai urca ea pe cusca, da nu s-a intimplat nimic grav pina acum.Cind iese din cusca, are o "bula" speciala (ca sa nu-l calci sau sa se ascunda si sa nu-l pierzi prin casa), si cind is copiii la noi, se urla la copii sa nu i-l arate pisicii si sa nu-l lase din mina.... Insa am emotii, mitzul e inca mic, da cind o mai creste...Oricum, de jucat se joaca mai mult cu ciinele, si de dormit, doarme cu noi in camera, nu cu hamsterul. Lilanda, am neste poze cu intilnirea dintre shih tzu si mitza,da's ascunse bine printre celelalte, ca n-am apucat inca sa le impart pe caprarii (vezi linkul de la semnatura).De aratat arata cam "deformat", ca fiind vara, il tund, altfel imi fac pulover din blana lui...Mie nu-mi placeau ciinii mici de nici o culoare, pina am da de Topaze
Tango, aia voiam si eu sa subliniez, animalele care au crescut cu copii sint mai "cool", ciinele atunci cind vin copiii uita de noi, adultii, si numai dupa ei se tine. In plus, avem niste prieteni de familie care au un copil anormal, si intilnirile dintre copilul ala si ciine sint chiar "fabuloase", il smotoceste ala de mai ca-l omoara, il trage de coada, il stringe de git...ciinelui numai ca nu-i dau lacrimile, da nici pis nu zice, nici nu pleaca de-acolo.Chestia asta ma uimeste la culme.Bine, nu i-am lasa singuri, pe baiat cu ciinele, dar uneori ramii traznit de cite poate indura un animalutz din partea copiilor...
Cu bine,
Elena
http://community.webshots.com/user/emarusceac
roxana1974 spune:
Dragele mele, va admir pentru dragostea voastra pentru animale si pentru exemplarele voastre. Si eu sunt o iubitoare de animale insa catelul meu Tony, un boxer extrem de dulce si jucaus a murit anul trecut si de atunci nu mi-am mai luat un alt animal desi tanjesc dupa unul. In fine...am vazut si pozicile voastre. Imi pare rau ca nu s-a deschis pozica cu Topaze, sunt extrem de curioasa. De asemenea nu stiu cum arata "chinchilla", cine poate sa-mi spuna?
Va pup si numai bine.
emoison spune:
Imi pare si mie rau ca nu reusesti sa ajungi la poza, ce mesaj iti da?
Uite si o chincilla:
http://www.moncton.org/search/english/CITYHALL/citydepartments/zoo/chincilla.htm
Cu bine,
Elena
http://community.webshots.com/user/emarusceac
lilanda spune:
Eu am reusit sa-l vad pe Topaz, care e o papusa de ciine :-) Da' io zic ca mitza o sa ajunga mai mareca el!!!
Da, si exact asa arata o chinchilla, roxana....
pozulici
pd spune:
Buna. Am si eu o mica menajerie: un catel Setter irlandez de 3 ani (Rocco)si un porcusor de Guineea (Sori). Catelul e tare curios in legatura cu piticutza noastra, dar deocamdata nu are voie la ea. Dar cand plange cea mica, catelul imediat se duce si se culca in fata usii de la camera fetitzei. Si afara de cate ori am iesit cu piticutza cu caruciorul, la care i se spune pitico-mobil catelul se invarte in jurul caruciorului si nu lasa alti catei sa se apropie de el. O sa pun si poza cu catelul nostru.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
emoison spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Eu am reusit sa-l vad pe Topaz, care e o papusa de ciine :-) Da' io zic ca mitza o sa ajunga mai mareca el!!!
Da, si exact asa arata o chinchilla, roxana....
pozulici
Multumim, Lilanda!El se considera mai degraba un fel de bibelou paros, ca-i place sa doarma pe masuta din fata canapelei
Cu bine,
Elena
Pozele noastre
emoison spune:
Toto eu, cu un apel disperat la posesoarele (posesorii) de pisici/ cum fac sa-l invat pe mitzache sa nu sara pe masa si sa se autoserveasca cu chestiile imbietoare care zac pe-acolo? Asta pentru ca nu vreau sa fac chec cu limbutza de pisica, daca tocmai se intimpla sa sune telefonul cind gatesc...
Mersi!
Cu bine,
Elena
Pozele noastre
lilanda spune:
Elena, la pisici nu ma pricep, in schimb stiu de o metoda de a dezvata ciinii de obiceiul de a "pune gura pe orice" in afara de mincarea lor din troaca...adica li se lasa la vedere si miros, delicatese irezistibile (felii de salam, de ex.) dar presarate cu boia...eu asa am fost sfatuita sa fac in cazul in care Ilie ar fi inhatat orice de pe jos sau de prin alte locuri nepermise, lucru care din fericire nu s-a intimplat. Ca urmare, metoda cu pricina a ramas, la mine, ne-experimentata. Cica le-ar fi de-ajuns o singura data, maxim doua, sa "guste" boia sau piper (in cantitati rezonabile, desigur) ca sa se lecuiasca de a testa si altceva in afara de mincarea lor sigura din farfuria personala
pozulici
emoison spune:
Merci mult, Lilanda, dar nu pot pune boia pe cozoacul copiilor! Asa ca, moarta-coapta, tre'sa-l invatz pe domnul mitz ca nu-i voie sa se autoserveasca. Ciini am mai avut, Topaze e al treilea, da'la "psihologie felina" nu ma pricep:(
Cu bine,
Elena
Pozele noastre