un sfat, va rog...
Raspunsuri - Pagina 4
Sabina spune:
Inca ceva, cand mi-am inceput relatia cu actualul meu sotior a trebuit sa plece 2 sapt. in Germania, si nu putea sa ma ia si pe mine, era imposibil.Am suferit de dor f. tare, de aia spun sa mergi.
Sabina & Sofia Galagia
Mihaela R spune:
Tora, eu nu am inteles totusi, foarte clar, care e pozitia prietenului tau. El INSISTA sa mergi cu ei in concediu, sau pur si simplu a venit discutia... Tu poti sa iti dai seama cel mai bine de treaba asta, dar daca simti o retinere cit de mica din partea lui..chiar daca nu ti-o spune, in cuvinte, poate e mai bine sa stai acasa.
Daca nu, eu as zice sa pleci cu ei, dar, cum au spus si fetele, poate poti face si tu un mic imprumut.
Nadia1976 spune:
Tora si eu sunt de parere ca ar trebui sa mergi; astfel, vei avea ocazia sa-i cunosti familia, le vei da lor ocazia sa te cunoasca; iar voi doi veti petrece un concediu placut impreuna. Eu m-am mutat in casa sotului meu la 2 luni dupa ce ne-am cunoscut; si unde mai pui ca el mai are si o fetita, ca parintii lui m-a cunoscut si i-am cunoscut DUPA ce m-am mutat la el si altele... Nu exista etape; exista doar iubire, respect si dorinta a doua pesroane de a fii impreuna. Si avem o relatie buna; ne iubim, ne respectam. Bafta si distractie placuta!
Nadia1976 spune:
Personal, nu sunt de acord cu "daca n-ai banii tai, nu te duce!" Cum am mai spus, m-am mutat in casa sotului meu la 2 luni dupa ce ne-am cunoscut; apoi, dupa o luna, am ramas fara servici (pe atunci lucram ca bar-tender si barul s-a inchis). Acu' ce era sa fac? Sa plec din casa lui, ca n-am bani? Sa nu credeti ca m-am simtit bine; am vrut, de fapt, sa ma intorc in ro., intr-un moment de mare... cum sa-i zic? I-am spus deschis ca nu ma simt bine ca el plateste toate cheltuielile, ca eu nu am bani; mi-a spus doar sa nu-mi fac griji din 2 motive: 1. Ca el oricum, ar trebui sa plateasca toate astea si daca eu n-as fi aici. si 2. Ma iubeste atat de mult, ca si-ar da tot salariul, fara sa-i para rau, doar ca sa ma aiba langa el. Si, sincer!!! daca el ar ramane fara servici, nu m-as gandi un minut. As plati totul si as fi doar fericita ca-l am langa mine.
iselin spune:
e morala chestia cu banii? ce morala? inima iti spune sa mergi cu el. el vrea sa mergi. du-te.
daca treebuie sa platesti, iti dai tu seama in timpul vacantei si platesti ulterior...
ankalaura spune:
DU-TE!
cand ar fi mai exact calatoria?
Eu m-as duce. Si noi ne-am cunoscut doar doua luni, ne-am mutat impreuna, am facut si un bebe repede, samd... si unii au zis ca nu a fost bine, altii ca da,... dar eu stiu numai ce am simtit: atat de bine ne-am inteles inca din prima zi, atat de mult ne iubim si atat de greu mi se parea ca trece timpul cand nu era langa mine, incat nu am ratat nici o ocazie de a ne petrece timpul impreuna.
Daca el insista sa mergeti, nu sta pe ganduri. Sigur, ar fi bine sa ai si tu ceva banuti, chiar daca o suma modica... Daca nu, nu-i bai! Important e sa nu iti pui "praf in cap" - dar n-as crede ca e cazul...
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
gianna_r spune:
Tora draga, nu ne mai dai nici "un semn de viata"?!
Mai ai vreun bagaj de facut?
Pupici dulci pt Thea!
gianina-alina spune:
salut!am citit ce ti-au raspuns fetele ......
daca vrei si parerea mea:
1. tu simti cel mai bine cum a venit intrebarea lui, in ce context , cu cit suflet a fost pusa !chestii din astea mici dar care pe noi "womenele" ne fac sa ne tot gindim
2.eu nu as merge fara niste bani ai mei ! dar aivi iarasi tot tu stii cum e cu cheltuielile comune, cu iesitul in general.
3.pe plan sentimental eu tot nu as merge (chiar daca m-as perpeliiiiiii)cred ca as pune o distanta in timp intre noi ....sa se limpezeasca sau nu apele!
4.pentru fetite (parerea mea) o apropierea prea brusca si prea ...deasa(n-am gasit alt cuvint) nu cred eu ca ar fi benefica!
si acum sfatul final:
DU-TE!!!!!
te pupacim Andreea si eu
ps.cred ca de fapt asta era scopul intrebarii tale: pareri pro si contra!sau ma insel?
ionela-roxana spune:
Fetelor eu eu cred ca e plecata in concediu!!!!
Altfel de ce nu ne raspunde?Sau o fi ocupata cu impachetatul?
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
liviujuristul spune:
CA BARBAT,UN SINGUR LUCRU TE INTREB:
EL CE SPUNE SAU CE CREZI CA AR VREA?
NUMAI TU POTI SA HOTARASTI.