un sfat, va rog...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Daca as fi in locul tau, M-AS DUCE!!! Daca te gandesti de doua ori, s-ar putea sa te razgandesti, asa ca apuca-te si impacheteaza si fa ce-ti spune inima!
Distractie placuta va urez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubbles spune:

Tora, si eu m-as duce, nici gind sa ramin acasa si el sa-ti duca dorul in concediu

Cum spun si fetele, discuta cu el si sigur o sa vezi ca va insista sa mergeti impreuna. Asa este normal. Sunteti o echipa acum, nu?!

Mergi la inceput

Ah, cit pe ce sa uit! Ignora problema etapizarii, noi ne-am cunoscut si casatorit atit de repede de toata lumea ne spunea ce auzi si tu... si uite de aceea suntem fericiti si mereu indragostiti, ne apropiem de un deceniu impreuna.

Pe de alta parte, cunosc 2 persoane care ani de zile au "vorbit cu baietii", apoi au fost "prieteni", a urmat perioada de logodna (petrecere cu tot familionul, cadouri, bijuterii), s-au casatorit cu mare tam - tam, dupa luni intregi de pregatiri, zeci de milioane cheltuite, pentru ca-ntr-un final sa divorteze dupa 4 luni de casatorie (si 6 luni in al doilea caz).

S-aveti mult noroc, dragostea e implicita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frantuzoaica spune:

Buna!
Subscriu si eu la ce au spus fetele!Ai in primul rand, ocazia sa-i cunosti familia mai bine si ei sa te cunoasca pe tine.Cred ca nici el nu s-ar simti prea bine,stiindu-te acasa iar el distrandu-se...mai ales ca EL a spus ca vrea ca tu si fetita ta sa veniti!Probleme si alte chichite se pot ivi la tot pasul,nu e neaparata prezenta ta!Duceti-va si simtiti-va bine iar tu revin-o si povesteste-ne cum a fost!
e si multa distractie impreuna!

Frantuzoaica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Pe de alta parte, avand in vedere ca va cunosteti doar de 2 luni, perioada de 2 saptamani in care sa nu va vedeti, poate ar fi o perioada de reflectie, ati avea timp sa va ganditi clar la relatie, inainte sa va mutati impreuna.

Mergi la inceput

Casandra, sunt de acord si cu ceea ce spui tu, dar depinde de la caz la caz. Eu as muri de dor si o zi, dar 2 saptamini!
Privesc totul ca pe o buna ocazie de a petrece mai mult timp impreuna, dar si cu sora lui, si astfel se cunoaste toata lumea cu toata lumea, intr-un climat relaxat. Sa nu mai zic de fericirea fetitelor, de a se juca non stop una cu cealalta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianna_r spune:

Nu mai sta pe gānduri! Cred ca pāna acum ti-ai facut deja bagajul, adica le-ai facut (si pe cel al lui Thea- cred ca am scris corect)
Nu inteleg de ce stai si te gandesti ce sa faci din moment ce EL te-a invitat, adica v-a invitat?! Si mai spui ca fetitele se inteleg de minune! Nu mai sta pe ganduri, gāndeste-te si la bucuria fetitelor de a se juca impreuna!

Concediu placut si multa sanatate tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slakje spune:

Eu zic ca daca el vrea sa va ia de ce nu, eu zic sa mergeti.Nu conteaza de cat timp va cunoasteti, nu va mai impiedicati in detalii, unii se cunosc de 10 ani si dupa ce se casatoresc divortzeaza dupa cateva luni, altzii se cunosc doar cateva zile, se casatoresc si raman impreuna si se iubesc o viatza!

Mergi cu el , e o ocazie sa va descoperitzi si mai bine!

Concediu placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Da! si eu m-as duce ,mai ales daca el este convins ca asta vrea!
e drept ca o sa fie si un mic "examen" pentru tine sa stai cu cineva din familia lui doua saptamini ! dar poate sa fie benefic ......acum s-au niciodata!
bafta si bucura-te de vacanta!

Aura&Luca,2 ani si 3luni!
"Daca dragoste nu e nimic nu e"
http://www.yamafoto.com/?ref=10692
http://www.yamafoto.com/?ref=6542

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dena spune:

Tora97 vad ca raspunsurile sunt ft variate. Eu o sa-ti spun nu neaparat ce as face eu, ci ce mi se pare mai sanatos de aici, de pe margine :)
Eu cred ca 2 saptamani nu te vor omori si e, de ce sa nu spunem, un test si pt astfel de situatii... cred ca e un ragaz si o oportunitate suficiente sa defineasca ft clar pt fiecare din voi ce simtaminte are si cat inseamna lipsa celuilalt.
Insa instinctul cred ca te va ghida pe calea cea buna ... fa ce iti da ghes inima.

Succees

Denisa si bebica din burtica - 25 sapt.
"Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici." G.Funakoshi

Mergi la inceput