Dr. Hodovanu Marilena - Giulesti-

Dr. Hodovanu Marilena - Giulesti- | Autor: ana_nicol

Link direct la acest mesaj

Buna ziua doamnelor, intrebarea mea este daca o cunoaste cineva pe Dr. HODOVANU MARILENA de la Giulesti, doctor in problemele de fertilitate, am probleme si vreau sa stiu daca este buna
Multumesc,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RO ANA spune:

Sora mea a fost tratata de ea, si are bb de trei saptamani.Eu tot la ea ma duc si sunt multumita: e draguta, are timp mai mult decat Marinescu de exemplu. Dar sunt abia la inceputul investigatiilor....

Mergi la inceput

Am uitat sa mentionez ca sora mea a ramas insarcinata prin inseminare la prima incercare.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Ana cine i-a facut inseminarea surorii tale? Si eu trebuie sa fac inseminare dar nu stiu cu cine sa fac? Imi poti spune si mie ?

Multumesc.
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Eu am fost pacienta dr.Hodovanu mai bine de un an. Este dragutza,are timp de pacient, sta de vorba..etc..

Daca esti un caz "usor" de sterilitate, poti incerca cu ea. Pentru ca iti va face HSG, te va chema la perfuzii, apoi te va monitoriza(ecografii pe care nu le face dna.dr, ci dr.nicluescu), eventual iti va da niste ovamit..si cam atat!

Nu i-as reprosa nimic, dar...am pierdut un an de zile, ca sa ajung apoi la dr. bogdan marinescu sa ma opereze pt ca aveam uter bicorn, ceea ce a vazut dna dr. pe HSG si m-a ametit un an ca este bine, case va dezvolta uterul o data cu sarcina.bla ba..abureala.

Am renuntat a mai merge la dna dr. in momentul cand m-am dus cu analiza de clamydia rezultat pozitiv si mi-a zis ca nu-mi da tratament ca, clamydia este doar cauza de infertilitatea, nu de sterilitatea. Adica..ramai tu gravida, ca poti pierde sarcina de la clamydia.

Nu-ti dau nici un sfat, ti-am spus doar experienta mea cu dna. dr.

Costina & bebe din burtica
DPN 23 martie
Dr.Puia, Giulesti

_
Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Sora mea cu dr Hodovanu a facut inseminarea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Multumesc Ana!!
Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_nicol spune:

Se pare ca nu eu sunt cauza, ci sotul meu care a urmat un tratament cu Proviron 5 luni si fara nici un rezultat, si acum o prietena mi-a spus sa merg la Giulesti la Dna Hodovan, sper inca
Multumesc pentru raspunsuri[/font=Andale Mono]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Ana,

daca sotul tau are probleme, atunci mergi la dr.cocei..sau dr.moisa.

succes

Costina & bebe din burtica
DPN 23 martie
Dr.Puia, Giulesti

_
Noroc tzie, mie...tuturor!!"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput