help, pasaport

help, pasaport | Autor: tora97

Link direct la acest mesaj

acu, na ca vin iar cu o problema... poate, poate cineva ma poate ajuta!!!
ovidiu (iubirea mea) urmeaza sa plece in cocnediu in turcia... ar vrea sa mergem si noi (eu si Thea) dar, desi impedimentul initial mi s a parut a fi seful meu, pe care nu l vedeam sa mi dea concediu in septembrie, dar care culmea a fost de acord sa nu vin 2 saptamini, acu a aparut un altul muuult mai serios: pasaportul meu este expirat, sa nu mai spun ca Thea nu este "introdusa" pe pasaport..
timpul a devenit fff scurt, plecarea urmind a fi pe 31 august. Stie cineva sigur in cit timp se elibereaza un pasaport? si daca nu ma incadrez, ma poate ajuta cineva cu o vorba buna sa intru in posesia lui cu 2,3 zile mai devreme?
stiu ca am tupeu, dar...

cu multumiri anticipate si pupici grasuni..

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
"Sunt doua feluri de a-ti trai viata...
Unul - de a crede ca nu exista miracole
Altul - de a crede ca totul este un miracol" Albert Einstein

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Eu am platit anul trecut o taxa de urgenta (am completat un formular ca sa explic pt ce-mi trebuie asa repede pasaportul) si am primit a doua zi! Suma era de cam 200.000 lei. Sper ca mai exista posibilitatea asta!!
Bafta!
C.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Nu stiu daca te ajuta informatia mea sau... te intristeaza. O prietena de-a mea si-a depus actele pentru pasaport acum o saptamana (dar nu la urgenta!!!), a costat-o 1.000.000 lei si i-au spus ca peste fix o luna este gata! Eu una te sfatuiesc sa mergi sa te interesezi cat dureaza daca depui actele in regim de urgenta!
BAFTA!!!

Roxxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebi spune:

Daca shefu' e atat de dragutz sa-ti dea o hartie ca pleci in interes de serviciu, dureaza mai puztin. Sora mea asa a facut si l-a obtinut in 2 saptamani. Trebuie sa te duci in audienta la comandant

Love is all around

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanaiascu spune:

Draga de tine, te intristez si eu, nu stiu cum e in restul tarii dar in Caras suna cam asa. Scoaterea pasaportului, dupa ce ai bagat actele dureaza in mod legal 21 de zile. Il poti face la urgenta, dar trebuie sa ai un motiv bine intemeiat si platesti taxa de urgenta

http://community.webshots.com/user/lisa_mica28
http://community.webshots.com/user/loredanaiascu83

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

In Iasi e si mai si...te duci, stai la coada si astepti sa-ti dea o cerere si sa te programeze pentru depunerea dosarului...si te programeaza peste 2 luni ...depui actele la data stabilita si mai dureaza o luna pana ai pasaportul in mana. In total, 3 LUNI!!!
Ca sa fii programata pentru depunerea actelor mult mai devreme si nu peste 2 luni , trebuie sa mergi in audienta la politie si sa dovedesti cu un document semnat si stampilat faptul ca trebuie sa pleci neaparat din tara (trebuie sa ai un motiv bun). Eliberarea pasaportului se poate face in maxim 48 de ore daca platesi o taxa de urgenta (la Iasi e 60.000 lei).
Mult succes si concediu placut!

Fiecare lucru are frumusetea lui, dar nu oricine o vede. (Confucius)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Sa-ti faci pasaport la urgenta este posibil, dureaza 1-3 zile. Dar, trebuie sa stai la coada la usa comandantului cateva zile, pentru ca nu prea se deranjeaza sa stea in birou, si trebuie sa ai un motiv foarte serios. Asa ca, dupa ce ai gasit motivul serios, pe care sa-l poti demonstra, succes la coada.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Tora incearca sa gasesti pe cineva serios care sa te ajute sa iti scoti pasaportul in regim de urgenta ca altfel e de jale. Eu acum astept sa treaca cele 20 de zile si poate, cu voia lui cel de sus pe la sf lui August o sa am si eu in mana noul pasaport. Tu esti din Buc , nu? Poate acolo o fi mai lejera treaba, dar in Iasi e asa cum a spus Adda. Eu mi-am depus dosarul pe data de 3 august si auzisem niste povesti horror despre felul in care se fac liste ca pe vremea lui Ceasca , de pe o zi pe alta, ca sa intri in audienta la comandant. Am inteles ca in principiu , daca ai reusit sa intri o sa iti aprobe si cererea de urgenta, dar problema mare e pana te vezi face to face cu comandantul. Aici audientele la comandant se tin doar in zilele de marti si joi cate 4-5 ore si atunci e jale. Cunosc pe cineva care a asteptat 2 saptamani ca sa reuseasca sa intre in audienta! Oricum eu am ramas socata de ce mi-am fost dat sa traiesc pt o poza si verificarea dosarului

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianna_r spune:

Imi pare sincer rau de vestea pe care trebuie sa ti-o dau!
Si in Pitesti, lucrurile stau cam asa: NU SE MAI FAC PASAPOARTE IN REGIM DE URGENTA- nu mai exista acea taxa-, decat cu aprobarea comandantului...care asa cum au spus si fetele, dureaza ceva timp (poate dura si o luna pana sa deschida comandantul usa) bineînteles depinde de NOROC!
O cunostinta si-a facut pasaportul in 5 zile (Timisoara), ducând act doveditor- chiar era urgenta!- îi expirase pasaportul si trebuia sa se intoarca repede la serviciu (bineînteles, cu ceva "atentii" s-a rezolvat), asa ca ar fi CEL MAI BINE sa faci rost de la serviciu de o "fituica" (îl rogi frumos pe sef- se pare ca este in TOANE BUNE sa-si continue fapta pe care tocmai a început-o (adica ti-a dat voie sa pleci în concediu) si sa-ti dea si o hârtie doveditoare- stie el cum e mai bine, pt a urgenta refacerea pasaportului. Sau poate are "cunostinte" la pasapoarte si atunci este si mai bine.

Sanatate si bafta multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tora97 spune:

am rezolvat jumatate din treaba:mie mi se face pasaport de serviciu
urmind ca, prevalindu ma de acesta sa intru in audienta la comandant si sa obtin in regim de urgenta pasaport pt Thea... la naiba.. daca audientele incep la 10, inainte cu cite ore ar tb sa fiu la usa comandantului? in Bucuresti vorbind

http://community.webshots.com/user/tora97

"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
"Sunt doua feluri de a-ti trai viata...
Unul - de a crede ca nu exista miracole
Altul - de a crede ca totul este un miracol" Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianna_r spune:

FELICITARI si CONCEDIU PLACUT!

Poate merge cu vreun telefon înainte, daca nu...ei zic sa te duci pe la ora 7:30.

Pupici multi si pt scumpetea de Thea!

Mergi la inceput