Diferenta de varsta... complexe?

Diferenta de varsta... complexe? | Autor: Yin

Link direct la acest mesaj

Hmm... nu e o diferenta prea mare de varsta... 7 ani... totusi se simte cand eu am 19 si el 26. Nu pot totusi sa nu ma intreb unde o sa ajunga relatia asta... Ma bucur de ea, ne iubim enorm desi suntem de putin timp impreuna, dar uneori imi zic ca poate isi va dori la un momentdat o femei in adevaratul sens al cuvantului. Ma gaseste minunata, iar eu il gasesc special si dulce... totusi exista un "dar" care sper sa nu strice totul. Mi-am zis ca orice ar fi voi lasa totul sa decurga de la sine. Voi nu v-ati gandit niciodata ca ati putea dezamagi, ca intr-o zi El se va trezi si va realiza ca isi doreste mai mult etc.? Sunt destul de matura, iar el e oarecum copil.. in cazul acesta cred ca eu am urcat, iar el a coborat si am ajuns sa ne intelegem excelent. El e genul de barbat fidel, dispus sa faca totul pentru o femeie, iar eu sunt genul care stie sa aprecieze... Problema e ca m-am obisnuit ca ori de cate ori ma deschid in fata cuiva, sa mi se intoarca spatele... el nu a facut asa si sunt oarecum bulversata de asta... se bucura ca m-am implicat, se bucura ca ne iubim, dar eu... ca obsedata ma gandesc ca poate intr-o zi se va satura sa fie asa dragut (mai ales ca suntem de putin timp impreuna) si va ajunge in acea situatie pe care o urasc - indiferenta. Ce ar trebui sa fac sa nu ma simt complexata? In plus... eu sunt la inceputul drumului, facultate si altele, iar el e deja om stapan pe viata sa, director etc... in loc sa ma simt protejata si fericita, ma simt complexata, ma simt inferioara... nu e vina lui, e vina mea... Daca incerc deschid subiectul imi spune ca ma gandesc doar la prostii si ca ar trebui sa fiu optimista, imi zambeste si ma saruta... Poate are dreptate...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucoantza spune:

salutare!
la noi diferenta e de 8. ne iubim, avem o relatie minunata cu sare, piper, tot ce-i trebuie si nu l-as schimba cu nimeni!
si nu te mai lega tu la cap fara sa te doara! lasa relatia sa curga, bucurati-va de ea si lasa problemele, ca vin ele cand si daca au de venit! si vedeti voi atunci "ce" si "cum"!

ralucoantza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

la noi diferenta e de zece ani si patru luni; eu fac 28 in dec., el face 38 peste 2 saptamani. Si ne intelegem... ma rog, cu micile dispute normale. Eu sunt mai rea de gura, el e mai matur, ma lasa sa spun ce am de spus si cand ma calmez, vorbim. Si multumesc lui Dumnezeu in fiecare zi pentru ca mi l-a scos in cale. Nu-ti mai amari sufletul cu ce nu este cazul, ia fiecare zi asa cum e, bucura-te de ea si totul va fi bine. BAFTA, DRAGOSTE MULTA SI RESPECT RECIPROC VA DORESC DIN INIMA.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Riscul ca el se va trezi intr-o zi si isi va dori mai mult poate apare oricand, si cauza nu trebuie sa fie diferenta de varsta!!! Asta poate sa fie doar o scuza...sau ceva...dar nu un motiv cu adevarat.
Si barbatii au cred o latura imatura si copilaroasa care nu se schimba o data cu anii acumulati.
In loc sa te temi ca se va ajunge in situatia pe care tu o urasti asa mult "indiferenta" mai bine te pui pe treaba si incerci sa eviti asta, prin mici "surprize"...
Eu mereu am crezut ca atunci cand o relatie se destrama este vina amandoura in aceiasi masura...
In ceea ce priveste "complexul" si "inferioritatea", nu inteleg. Te simti inferioara ca faci o facultate...sau de ce?
Sinzi si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Cred ca te afli in fata unei false probleme, el are doar 26 de ani, si el are viata inainte si e la inceput de drum, chiar daca e director. Cine e matur la 26 de ani ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaA spune:

Hmmm, eu aveam aproape 19, el 27. El drector pe undeva, eu ma pregateam pt facultate. Se intampa acum 9 ani. Intre timp, ne-am casatorit si avem 2 copii.

Lasa lucrurile sa decurga de la sine si nu cauta nod in papura.

Dana, mamica de 2 baieti--Andrei si Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikita spune:

La noi diferenta este de 12 ani si suntem impreuna de 16 ani si este super OK pentru ca avem o casnicie binecuvantata de Dumnezeu cu doua fete minunate. Nu a fost asa tot timpul, au fost dispute si mai sunt "dispute domestice" dar niciodata nu au fost cauzata de difereta de varsta.Si apoi, este o mandrie pentru un barbat matur sa mearga alaturi de o sotie tanara dar inteleapta si ascultatoare, sexy dar fidela si iubitoare. Ce barbat ar cauta "o alta??" Si mai este chiar un avantaj cel putin la noi asa se petrece. Fostii lui colegi care s-au insurat in facultate acum au ...ma rog doamne "adevarate" cu "ghiocei' si "pernute adevarate"ba chiar si "perine" pe ici pe colo. Asa stand lucrurile ..... e o treaba buna.
Dar una peste alta important este ca intre voi sa existe dragoste, respect, admiratie reciproca si atunci totul va fi OK garantat 100%.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yin spune:

Da... aveti toate dreptate si va felicit pt anii de casatorie si va urez multi si frumosi in continuare. Cred ca intr-adevar imi fac probleme degeaba si asta pt ca inca nu-mi vine sa cred ca am dat peste cineva care ma doreste cu adevarat si care ma respecta... El lucreaza oarecum in domeniul pe care vreau si eu sa il urmez si complexul vine in momentul in care vad ca eu sunt o "nestiutoare" si el deja si-a implinit visul... acel vis de care eu inca sunt departe. Poate nu am destula rabdare cu mine insami si cand am unele discutii cu el despre business imi dau seama cat il admir si cat il respect ca a ajuns acolo unde imi doresc sa ajung si eu intr-o buna zi.
Voi lasa totul sa decurga de la sine si voi face din orice zi o sarbatoare pentru ca meritam amandoi asta. Voi cum v-ati impacat cu compromisurile? Pe mine ma amuza ca sforaie. Acum nu dormim des impreuna si daca ar trebui sa vina o zi in care sa ne mutam impreuna nu imi doresc decat sa adorm inaintea lui sa nu-l aud caci s-ar putea sa devina enervant la un moment dat. Alteori il surprind privindu-ma insistent si ma blochez... ma simt urmarita si mi se pare tare ciudat... mi-as dori sa stiu ce gandeste si el imi zice mereu ca face asta doar pt ca vrea sa ma descopere... Il las caci are ce descoperi! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Yin, toti au inceput de undeva. Nici el nu s-a nascut atoatestiutor. Asa ca ai un fals complex.
Iar pentru sforait...exista solutii diverse...trebuie doar sa le aplici.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Cred ca intr-adevar imi fac probleme degeaba si asta pt ca inca nu-mi vine sa cred ca am dat peste cineva care ma doreste cu adevarat si care ma respecta...

Bravo, Yin. Poate peste cativa ani o sa spui "Ce copii eram amandoi la inceput!" Iti doresc sa ajungeti si voi la multi ani frumosi in continuare!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivian spune:

yin,
uite, intre mine si el, sunt 11 ani diferentza.
sa stii ca te inteleg intr un singur aspect , acela ca esti...oarecum blocata ca in sfarsit cineva care te iubeste cu adevarat.
pt ca dupa ce ai deceptii e greu sa crezi...ca un alt partener se poate darui..cu adevarat.
dar nu inteleg ce te preocupa de fapt.
io cred ca diferentza de varsta nu poate influientza cu nimic.buna desfasurare a unei relatii-
si mai cred, ca un barbat matur, are intelepciune si puterea de a te accepta si tolera asa cum esti tu...
vivi.

Mergi la inceput