Mamici de iulie-august 2004 (96) +49bbi

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Buna dimineata!...:)

Gabriela, sa va traiasca flacaul!
Sa fie sanatos, mancacios si ferit de colici!

Eli, mancare io nu mai fac, il las numai pe omu' meu, iar dusurile dupa amiaza si seara...hehehe
O las singura pe buburuza dar in asa fel incat sa o aud daca o apuca smiorcaiala.
Sa vezi ce distractie maxima atunci cand incepe sa chiraie cand esti in baie...respectiv pe buda!
Te constipi instantaneu!...(scuzati deshtele prea slobode...)

Anca, noi suzeta o molfaim numai cand suntem calme si satule...ca alfel ii da niste "palmi" de sare cat colo.
Cu suzeta e pe incercate...acum o vrea, al'dat' nu...depinde de toane!

Mitzura, colicii sunt aia rai care nu ne lasa copchii in pace sa manance, aprob pozitiv!
Io in lipsa de idei cand se face prea tarziu in noapte bag scaunelul vibrator in fonctiune...:)))...Si atunci se vede cam cat de rai au fost colicii, ca incerc din cand in cand sa il opresc. Si daca nu e adormita bine maraie...:)...Si ii zgaltzaie creierii si cate 2 ore cateodata pana sa se opreasca din maraiala!

Ayumi, mai au si ei zile din astea maraton, nu se culca decat in reprize mici si maraie tot timpul...Sa va traiasca flacaul!

Noi acum avem alt obicei...dupa ce am invatzat sa ne tragem de falcutze, de par (!) de caciulite si sa ne dam palme...ne bagam degetele in oki! Problema e ca sunt deschisi!
Stau cu inima mica mica sa nu isi scoata singura okii!
Si am invatzat sa facem podul! hahaha
Se sprijina in piciorul meu cu piciorusele si se arcuieste (evident cu tzatza in gura, de o intinde ca pe guma!) pana face podul!

Hai ca maraie, mai povestim!

Monica si bebelusa (02.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana 1000 spune:

Salut la toate mamicile si bebelusi care sau nascut in aceasta perioada , in curand voi intra si eu in randul vostru mai exact pe 18 aug . voi naste prin cezariana pt.ca am uter diform ,iar bebelusa mea este un pic mai maricica , deci voi naste mai devreme cu 10 zile decat termenul, acum nu ma simt prea bine ma doare mijlocul dar innauntu parca ar fi rinichiul drept , am avut niste dureri si jos , ca in perioada in care imi venea menstruatia odurere"surda " daca intelegeti credeti ca e normal mai ales ca mai am putin si nasc, si azinoapte ma durut jos dar pt. putin timp , sper sa nu fie si autosugestia stiu eu sunt atat de nerabdatoare sa nasc si sa-mi tin copilul in brate mai ales ca ieri am vazut un bb. abia nasct cred avea manutele de papusa sa rozali si dormea doamne ce frumos , abia astept sa vina ingersul meu

georgiana 37 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Buna dimineata tuturor mamicilor si burticilor.
Felicitari mamicilor care au nascut(nu am mai intrat de pe 26),deci sint ceva mamici de felicitat.Sa va traiasca bebeii sa fie sanatosi si mincaciosi,iar voua laptici in titici.
Am intrat sa va anunt ca pe data de 28 iulie la ora 11.05 s-a nascut LUCA ANDREI puiul meu.S-a nascut prin cezariana deoarece prezentatia era transversala.A avut la nastere 3.280,52,2 cm si scor Apgar 9.
Sa ma treceti si pe mine pe listuta.
Eli esti o scumpa ca de obicei.

Ancutza cu bebe Luca Andrei.
27 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

felicitari mamicilor si bebelusilor lor care tocmai ce au venit pe lume!
tuturor burticilor - mai e putin si ne strangem si noi puiutii in brate!
noi suntem bine, bebelina parca e mai jos in burtica. am inceput sa am contractii in fiecare zi, noroc ca dureaza foarte putin, am timp sa ma obisnuiesc cu ele pana la ziua cea mare! joi mergem din nou la control, sa vedem ce mai face colul...
dragele mele, pana la ce greutate a bebelusului se poate naste natural fara probleme? ca eu tare mult imi doresc sa nasc natural, dar bebelusa avea vineri 3,6 kg, iar dpn-ul e 28 august.
va pup,

marcela si alexandra din burtica - DPN 28 aug/3 sept - dr. nayel cfr2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaella spune:

Rox, pai deja am inceput sa ma mulg dupa ce papa...Sper sa nu se intample "neintamplata".

Cristalule, zi-mi si mie niste amanunte despre "scaunul electric"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

http://www.epinions.com/kifm-review-2ACA-1378C731-38B73059-bd1

Aici am gasit o pozica, e super extra scaunelul...ii zgaltzaie creierii in cap asa ca incerc sa nu il folosesc prea des, dar cand te lasa genunchii de la mers cu buburuza pe umar merge la fix...:)))
Noi l-am primit cadou de la o prietena din canada...

Asa, sa va mai spun impresii (domnisoara Botosel doarme ...:))
Chestia cu programul noua nu ne iese de nici o culoare! Cert e ca de cand s-a nascut n-a mancat in doua zile consecutive la aceleasi ore...si numarul de mese variaza la greu...
Daca nu ii dau sa manance cand cere si incerc cu suzeta ne aude tot blocul de cat scandal face...:)
Nici cu baia si nici cu plimbarea nu ne iese schema.
Sper sa nu stricam copilu'...

Monica si bebelusa (02.07.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

LA MULTI ANI pentru toti bebicii nou nascuti, sa creasca mari si sanatosi si voinici, sa fie cumintzei si mincaciosi !!
Miha, cu moralul inca bine, cel putin azi.... mai intreaba-ma si miine !!!! Ma bucur ca s-a prezentat lapticul la apel si nu mai ai probleme !!!Pupici multi !!!
Uite asa da omul foc la casa, mi-am pus niste apa la fiert sa imi fac niscaiva ceai si am uitat de ea ... si nu intelegeam ce naiba miroase asa nashpa prin casa ... Io vaz ca i-am luat locul Liei !!!
Alice

35 de ani/pesti
DPN 12 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

Multa sanatate, sa cresteti mari, frumosi si destepti, sa ii faceti pe parinti mandri, dragi puiuti!
Keyto - azumi
Eva - corianai
Victor Mihai - Roller025

Felicitari jojonel si anka77. Bun venit puiutilor, sa fie sanatosi, mancaciosi, somnorosi si fara de colici!

Noi azi iar am dormit ca purcelusii.
Multumesc tuturor pentru raspunsuri! Ma intreb daca acum sunt asa de zapacita si de speriata, oare cum voi fi dupa ce va veni bebe? Cred ca o sa ma panichez pt orice chestie.

Maine mergem la medic, sa vedem ce mai e nou. Inca nu mi-a facut control vaginal, poate maine.

Ce mai stiti de mamicutele care nu au mai dat pe aici, roller025, corianai...?

O zi frumoasa va doresc!

"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 37 saptamani cu o scumpete de baietel

Mergi la inceput

Eli, bafta la medic miine !!!!!
Alice

35 de ani/pesti
DPN 12 august

Mergi la inceput

Si acushi vazui ... felicitari senioarea Mihaella !!!!! La mai mare !!!!
Alice

35 de ani/pesti
DPN 12 august

Mergi la inceput