Mamici de iulie-august 2004 (96) +49bbi

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli spune:

alice, multmumesc! eu sper sa-mi zica si cand nasc (si sa fie cat mai repede)

"Daca stai sa ii judeci pe oameni, nu mai ai timp sa ii iubesti."
Eliza, in 37 saptamani cu o scumpete de baietel

Mergi la inceput

Mihaela, felicitari pt laptic!

alice, tinem pumnii pt maine! Asteptam vesti! Nastere usoara si recuperare rapida.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Eli, e poimiine - pe 12 !!! Ca ma speriashi ca am uitat data in care sintem azi ...
Alice

35 de ani/pesti
DPN 12 august

Mergi la inceput

alice, te rog sa ma ierti (neuronul asta..se vede ca m-am dus rau cu capul). m-am gandit la data de 12, dar uite ca am scris "maine". Imi pare rau ca te-am speriat. eu vroiam sa te incurajez acum pe ultimii metri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maaria spune:

sunt si eu azi aici:)

alice...ne parasesti? te duci la mamici? sa ai parte de nastere usoara, bebe frumos, mancacios, somnoros si sanatos, iar tu s ate refaci repede....ca cineva tre' sa ne dea vesti pe forum, nu?

pupicei

Maria, 29+ /fecioara
DPN 24-26 august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Cristalina, norocul tau cu scaunul vibrator, ca noi nu avem, asa ca atunci cand am incercat toate metodele si nu mai stim ce sa facem ca sa taca sau sa doarma, o luam de la capat. Drept e ca dupa multe ore de plans, incepe mami sa tremure de nervi si de oboseala, asa ca pentru bebe poate e ca un fel de scaun vibrator....

mitzura cu bebe Tudor Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doamna Bibi spune:

Buna ,
iata ca dupa o absenta (nemotivata de altfel....) mai apar si eu.

Ce sa va spun, sunt emotionata, mai am putin si ma intalnesc cu bebe...joi sau vinerea viitoare GATA!Asta daca nu vrea bebe mai repede (sper ca nu ca asa cu niste emotii ce stau de numai...).

Ca intrebati de Corina, a avut botezul fetitei Eva duminica,a fost o scumpa, nu a plans deloc, chiar i-a placut in apa.O scumpa, e asa de cuminte, ce noroc pe ea.

Deja simt ca nu mai pot, bebe apasa rau pe toate alea, mi-a coborat si burta destul de mult, ma dor oasele, am niste dureri ascutite in partea inferioara (DAR nu sunt insotite de contractii, care culmea, s-au rarit in ultyima vreme fata de ce eram eu obisnuita).La control doctora mi-a zis ca si colul s-a mai scurtat, s-a inmuiat, s-a indreptat sdar totusdi este inchis. Nu va spun ca zilele trecute cred ca am eliminat cate o bucatica din dop, o chestie gelationasa galben maronie, cred ca din dop era ca altceva nu stiu ce ar putea fi. Clar se apropie momentul.

Monique si bebe mic 35/36 sapt.
cezariana, 20 august

Mergi la inceput

Vrabiuta,
intrebai de greutatea la care poti sa nasti normal, asta nu-ti poate spune nimeni, depinde de dilatatia din momentul nasterii. Iti spun sincer ca eu am ales varianta cezariana din acelasi motiv, bebe e cam maricel,are si cordonul in jurul gatului, nici eu nu sunt micuta, dar mi-e frica sa stii. Doctora mi-a spus ca exista o metoda prin care se verifica deschiderea bazinului dar a zis ca este foarte dureroasa si poate provoca contractii nasoale.Plus ca mi-a zis ca indiferent cat de flexibila esti la un bebe mare urmarile sunt pe masura, daca intelegi...Asa ca am ales varianta cezariana. Plus ca sa stii (doctorita mea mi-a confirmat) este adevarata faza cu mostenirea de la mama.Daca mama ta a nascut copii mari (eu am avut 4 kg, sora mea vreo 3,8kg) usor este probabil ca si tu sa nasti usor.In cazul meu mama a stat 2 zile in travaliu cu dilatatie f. mica si abia apoi au bagat-o la operatie.Sora ei geamana la fel a patit, deci...Plus ca daca avea probleme si la ciclu si astea se pun (dureri mari etc).
Dar daca esti mai curajoasa poti sa incerci si daca nu se poate sa discuti dinainte si varianta de cezariana.
Oricum, nastere usoara si bebe sanatos.

Monique si bebe mic 35/36 sapt.
cezariana, 20 august

Mergi la inceput

Hai ca am ramas in urma cu saptamanile...

Felicitari noilor mamici si felcelor care stau deja cu bebeii in brate. De asemenea, nastere usoara si copii sanataosi viitoarelor mamici.

Monique si bebe mic 37sapt.
cezariana, 20 august

Mergi la inceput

Am mai ramas atat de putine mamici in august,noroc ca avem de la cine sa primim sfaturi.Eu abia astept sa ma vad cu puiutul in brate sa-l iubesc mult,mult.
Daca nu ne mai auzim pana la nastere va doresc numai bine,nastere usoara si refacere usoara si bebe sanatosi!
Pupici

Monique si bebe mic 37sapt.
cezariana, 20 august

Mergi la inceput