Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (10)
Raspunsuri - Pagina 3
Claudelu spune:
Ioana, bine ai revenit printre noi!!! Mare s-a facut Katia ta, sa-ti traiasca!!
Veve, ne-ai salvat! Ca daca tot veni Bea cu ideea unui jurnal, hop si eu, ca de cand sunt gravida imi tot propun sa-mi fac un jurnal si nu apuc...sper doar sa fii scris destule pe forum, ca sa am ce culege
Adina nu o mai stresa pe Lavi ca altfel de la noi!!!
Lavi, pai si la ine priritare sunt hainitele lui Raul si cum el are fffff multe, nu ma mai stresez nici cu el si uite asa am rezolvat problema...cred ca Raul are mai multe haine ca si noi doi la un loc
Elenoooo, hai odata acasa, ca mi-e dor de tineeeeeeeeee!!
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Poze noi 31.07.2004
Nedda spune:
CLAU, am inteles cum ii faci masaj lui Raul. Ii fac si eu Larei tot asa si sa speram ca nu mai avem probleme. De fapt, eu m-am isterizat prea tare si azi am fost iar la doctorita sa o mai bat la cap pe aceeasi tema. Mi-a zis sa stau linistita ca Lara n-are nici-o problema dar sa ii mai fac masaj incetisor, asa cum zici si tu, macar cateva zile.
INAIOANA, bine ai revenit. Chiar ca nu te-am ami vazut de un car de vreme pe aici. Cred ca ai asteptat sa-i dea dintisorii Katjiei!:))
MIRI, concediu placut. Sa stii ca n-am fost in zona de care zici tu dar suna tare bine si sper sa aveti vreme frumoasa si sa va odihniti cum trebuie.
LAVI, nu te ingrijora referitor la greutatea Hannei. Eu am incetat s-o mai compar pe Lara mea cu ceilalti bebelusi. Fiecare creste in ritmul sau si nu trebuie sa ne ingrijoram daca copiii sunt sanatosi.
Daniela si papusa Lara
cipstyle spune:
Revin si eu, dupa 3 zile de foc!
Lavi, bine ai venit !
Claudelu, Elena, Ioana, Beatrice, bine ati revenit !
Scuze daca am uitat pe cineva.
La Multi Ani David, multa sanatate, bucurie, credinta si iubire sa-ti dea Bunul DUMNEZEU, in Numele DOMNULUI SFANT IISUS!
Fetelor, facuram si noi botezul. A fost frumos, desi super mare agitatia...partea buna e ca am slabit un kil , pe care sper sa nu-l mai pun la loc. Botezul l-am facut la Salzburg, la o biserica romaneasca, cu preot roman. Nasi - fratele si cumnata mea; nasa mica - papushica lor Rebeca, de un an si 2 luni. Anelisa a fost foarte cuminte, a mai si plans insa, cred ca de foame, spre final. I-a dat mami papica si a fost ok, a dormit tun apoi, toata vremea cat noi am mai colindat prin Salzburg. I-am mai dat inca o data sa pape la plecare si a fost totul in regula. De fapt toate cele 3 zile cat au stat nasii la noi Anelisa a fost un monument de cumintenie, s-au minunat si ei. Manca si dormea, manca si dormea (numai in patutul ei), adormind chiar singurica de foarte multe ori. M-am minunat si eu. De luni insa si-a revenit, a cuprins-o iar agitatia. Duminica am dat o masa la un restaurant din castel, vremea a fost buna, peisajul frumos, era si o campie pe care s-au putut juca copiii. Verisoara Anelisei, Rebeca, era dulcica foc, vioaie ce n-am vazut. A mers singurica pentru prima oara (chiar vineri, cand au venit), in rest mergea de manuta. Am filmat totul (mai ales fratele meu), botez, plimbari, intalnirea dintre fete (care se uitau mirate una la alta )....Sambata seara am fost in orasul vechi, la sarbatoarea podului ce leaga Germania de Austria (noi suntem chiar la granita) si ne-am intosr acasa pe la 23.30, fetele dormind tun. De-acum incolo vreau s-o scot mai des si mai mult pe Anelisa la aer, se pare ca-i prieste.
Ce voiam sa va inteb, puii vostri cum stau in carucior, ca pe Anelisa tot la orizontala o tin? I-ati pus deja pe o treapta mai sus? Rebecuta era invatata in brate, practic o tineau asa mai tot timpul, nu stiu cum de rezistau, mie si dupa 5 min. mi se pare ca Anelisa imi va rupe mainile . Asa ca aveti grija, mai tarziu e mult mai greu sa-i dezvatati. Sper sa pun cat mai curand poze pe net, sa le vedeti si voi. Azi am dus filmele la developat, sper sa le iau in 2 zile.
Apropos de diversificare, noi tot pe laptic de la mami suntem, si tare bun mai e ..... Ma gandeam totusi sa incep si eu mai devreme, cumnata mea ma sfatuieste sa incep chiar de acum, caci Rebeca, alaptata exclusiv pana la 6 luni, n-a mai prea acceptat mancarea, le-a fost f. greu sa-i diversifice, de fapt si acum au probleme mari-mari cu mancatul. DOAMNE-ajuta! Ea inca mai si suge, dar din cate am citit, asta e un lucru bun, se intareste rezistenta la boli prin anticorpii mamei, si mamei ii scade cu mult riscul de a face vreodata cancer (DOAMNE-fereste!). S-o fi vazut ce dulce era cand ii ridica bluza cumnatei mele si se autoservea, era tare dragalasa . Dar sa revin la diversificare, nici nu prea stiu cu ce voi incepe, aici mi se recomanda doar alaptat exclusiv pana la 6 luni. Fetele din Romania, pe-acolo se gasesc borcanele Hipp? Am fost sfatuita sa imi iau de aici cand merg in tara, caci acolo nu prea se gasesc deloc. Noi cred ca vom merge in sept., iar eu si tzontzonica vrem sa ramanem mai mult timp.
Pupici mai ales la prichindei si toate cele bune, DOAMNE-ajuta!
Cristina si Anelisa Elena (04.04.04)
http://community.webshots.com/user/cipstyle
A_Iulia spune:
Da' ce-am zis eu mai Lavi, de incep fetele sa dea cu biciu-n mine? Sa mor eu daca mai tin minte. Cine stie ce prostii mai scriu si voi ma luati in serios. Zau asa.
Noi suntem acum la capitolul sucuri. Cateodata vrem, cateodata nu. O mai las luna asta doar cu fructe, apoi cand face 6 luni om baga si supe, carnite, alea-alea. Cel putin asa e planul...
PS: Atentionati-ma de-acum inainte cand mai scriu prostii. Ca-s uituca si batrana si nici multa minte n-am.
Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre
mirinda spune:
La Multi Ani, David!
Lavi, Claudelu, sic-sic noi avem jurnal!
Cristina, ce-o sa mai plingem noi dupa vremurile astea, cind bagam tzitzi in gura piticilor si gata masa! Felicitari pentru botez! asteptam poze eu pe Ana o ridic din cind in cind, afara, cite 15-20 minute, pe treapta urmatoare, cam la 45 de grade, ii place tare mult ca poate sa vada mai bine dar n-ao las mai mult, ca sta cam cocosata si aluneca pe o parte, mi-e teama sa nu oboseasca. In schimb, daca o ridic in picioare, se incordeaza si ar sta asa non-stop! Parerea mea e sa nu iei borcanele de la hipp, mai bine incepi cu morcovel, pentru ca au termenul de garantie foarte mare si asta inseamna ca au si conservanti. si Maluba spunea ca piticul ei a vomitat in jet toata noaptea! nu neaparat sa se intimple si la tine, dar mai bine eviti mincare artificiala. Si daca tot stai mai mult in Ro, cauta un pediatru aici, sa ai pe cine sa suni la nevoie si intreaba-l si ce e bine pentru puiul tau.
Deci Elena e plecata pe coclauri, de-aia nu "raspunde la sms"! Apropos, ati vazut ca astia de la O-zone fac reclama la limba romana? hitul lor cu dragostea din tei a ajuns prin toate tarile! bravo lor!
Eu incerc sa n-o invat in brate pe Ana, chiar am mai lasat-o sa plinga, mi-a mai iesit pina acum, dar are si momente cind efectiv n-am ce sa-i fac, trebuie sa o iau, ca urla de zici ca o omoara cineva.
Inaioana, bine ai revenit! 7 kg, vorba lui Lavi, si Ana mea abia a ajuns la 6 si jumatate, e foarte bine! n-am inteles de ce te chinui, sa-i dai biberon sau mincarica completare la san?
Claudelu spune:
quote:
Originally posted by Adina Iulia
Da' ce-am zis eu mai Lavi, de incep fetele sa dea cu biciu-n mine? Sa mor eu daca mai tin minte. Cine stie ce prostii mai scriu si voi ma luati in serios. Zau asa.
Noi suntem acum la capitolul sucuri. Cateodata vrem, cateodata nu. O mai las luna asta doar cu fructe, apoi cand face 6 luni om baga si supe, carnite, alea-alea. Cel putin asa e planul...
PS: Atentionati-ma de-acum inainte cand mai scriu prostii. Ca-s uituca si batrana si nici multa minte n-am.
pozele noastre
Hai ca esti draguta foc!!! Draga mea, nu tu erai avizata ca , ci AdynaB...Doar nu credeai ca vrem sa te , ca ne esti draga tare
Claudia si Raul(01.04.2004)
Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Poze noi 31.07.2004
A_Iulia spune:
Hehe, m-am mai linistit...
Merci Claudelu!
pozele noastre
mandita spune:
Fetelor eu nu prea scriu pe forum, dar citesc cu multa constiinciozitate mesajele voastre.
Eu am o fetita Claudia, care la nastere a avut 2 kg iar acum la 5 luni are 7,5 kg. Vreau sa stiu daca vi se pare normal. Eu o vad chiar grasunica. are vreo una dintre voi probleme cu introducerea biberonului, ca eu nu reusesc deloc. De 2 zile am inceput sa ii dau cu lingurita lapte cu gris puiut (cu laptele meu) cate 50 g /zi. In rest ma limitez la cate o lingurita de mar cu biscuit pe zi.
Claudelu mai vrei sa nasti acasa? Caci si eu vreau la urmatorul.
Va pup dulce.
www.freewebs.com/adrianaclaudia
inaioana spune:
Miri draga, ea papa bibe in completare de la 4 zile! Cu asta s-a facut de 7 kg. Dar mai nou nu mai vrea si pace! Problema e ca nu am lapte destul la san (nici daca hiperstimulez cu alaptat mult si pompa tot nu se face...) si nu se satura mititica. Sta la san si cate o ora...si degeaba. Bine, eu sunt de vina ca trebuia sa fiu mai "dura" si sa nu-i dau tzatze imediat ce refuza bibele dar... ce sa te faci , ca-i cresteau dintzisorii si mi-era mila de ea. M-am gandit ca tetina fiind mai tare o deranjeaza! Cert este ca dintr-o mancaciasa grupa mare (bibe, tzatze, supitza ...ce se nimereshte) a ajuns o sclifosita! Si nu stiu ce sa-i fac nici sa nu o fortzez ca i se strica apetitul for ever. Deocamdata am lasat-o asa dar... nici asta nu e viatza ca i s-a modificat tot programul de somn si mese...
Mandita, sa stii ca e foarte normal ca bebelushii care au avut greutate mica la nastere sa aiba tendintza sa recupereze repede. In general iau mai mult in greutate (proportional) decat bebelushii mai grasunei.
Cat despre bibe...tocmai ma plangeam si eu de cam acelasi lucru. Culmea e ca bebelusha mea era obisnuita cu bibele foarte bine cand a inceput sa-l refuze!
Fetelor, mersi de urari! Sa va traiasca si voua minunile mici si sa va bucurati de ei!
Ioana si Katja(30 martie 2004)
http://community.webshots.com/user/inaioana
mandita spune:
Draga Inaioana,
Asa am patit si eu. Pana la 3 luni i-am dat biberon (cu laptele meu stors)pe langa tzitzi, si manca fara nici o problema. De la 3 luni incolo mi-a fost lene sa ma mai storc, aveam lapte foarte mult si s-a dezobisnuit total. Acum roade tetina se joaca cu ea numai de supt nu-i arde. Cat despre lapte praf isi face o greata teribila (nici mie nu-mi place gustul). Vreau acuma sa cumpar de la reclamamascata o tetina fiziologica chicco pentru nounascuti poate merge. Asa sa ii dau 250 ml de lapte (cam atat ma storc la o masa) cu lingurita e o piatra de incercare.
Va pup
www.freewebs.com/adrianaclaudia