Bebelusi de Martie-Aprilie 2004 (10)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MALUBA spune:

hello hello

ma dispera netul asta prin romtelecomm....nu reusesc deloc sa ma loghez....in fine.....

va pupacim pe toate si mai ales pe mogaldetele mici si sa cresteti mari si sanatosi si voiosi....

eu sunt super ocupata cu nenorocita asta de licenta si numai am timp de nimic......de concediu nici vorba ..noroc ca apucasem sa mergem un picut la munte dupa ultima sesiune....

in rest toate bune , nu excelente.... DE CE ???
pai mi-a facut asta micul ROZALEEA INFANTUM --o afectiune virala care da 3 zile de febra (mai mica sau mai mare depinde de copil) si apoi 2-3 zile ii apar niste pete rosiatice pe corp care dispar de la sine.....tratament NU EXISTA in afara de antitermicele pt fbra....e o afectiune benigna.......
DARIUS a avut o forma usoara , dar mai mare a fost sperietura de febra desi a facut 38,6 maxim..nu a depasit.....in rest la fel de vioi a fost si cu febra....
ASA CA DACA plecati in concediu(si aveti pediatru la care sa ii duceti) si va face febra si apoi ii apar bubitele nu va speriati...

in rest e ditamai cavalerul : a implinit 5 lunisoaare si are 8,500kg si 71 cm....aviz domnisoarelor .....se dezvolta super, de fapt ca toate mogaldetele de pe aici....

aaaaaaaaaa!!!!!!!! tot vb de diversificare ....... o alta belea ce am avut...

desi ii dau numai tzatzi si dimineata intre mese piure de fructe (banane, pepene galben , piersici, portocale..in fine tot felul de cocktailuri)..hai sa-i dau supita de zarzavat....am incercat vreo 3 zile si isi facea greata de imi venea mie sa vars cum il vedeam cum se stramba...am renuntat deocamdata ..mai incerc peste vreo 2 sapt
hai sa-i dau fulgi de orez si porumb cu lapte de la MILUPA ...hmm ....cu chiu cu vai manca cate 2-3 lingurite seara.....ei bine in a 3 a seara i-am dat 1/2 borcanel (de la piureul de la HIPP) si vreau sa va zic ca toata noaptea mi-a vomat in jeturi (de 4 ori)...nici san nu i-a trebuit nici ceai nimic....a adormit pe la 5 dim si s-a trezit la 8 ...a papat san si iar a vomat.....abia spre dupa-amiaza i-am mai dat papa si i-a trecut........
ASA CA FETELOR (mai ales cele care alaptati exclusiv la san ) aveti mare grija cum incepeti diversificarea ca sunt mai sensibili la stomacel decat cei alaptati cu formula.......

cam astea sunt stirile de pe Malul Dunarii ...aveti grija de voi si de gandacei si sa auzim numai de bineeeeeeee.........
concediu placut la cele care pleaca sau au plecat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MALUBA spune:

HELLLLPPPPPPPPPP

vreau sa gasesc tot ce am postat pe bebelusi de martie-aprilie incepand cu (1) pana acum si nu reusesc.........cum sa fac?????
m-am apucat sa-i fac un jurnal lui DArius si am scris multe chestii pe forum care nu le mai tin minte..........
cine ma poate ajuta ??????
la cine apelez?????
merciii

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

Buna idee Maluba ,hai ca o fur si eu daca ma lasi.Sa imi spui daca afli .

Noi avem vesti bune cu prietena Salmonella :n-a mai venit in vizita,insa mai facem analize si saptaman viitoare ca am inteles ca mai apare dupa un timp .Asa ca suntem fericiti in privinta asta,alta problema a aparut,plange si urla dupa aamiaza ca la crizele alea "frumoase "de colici.Voi patiti as aceva?De la ce sa fie?

oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Bea, bine ai revenit! Ma bucur ca sunteti acum bine!! A crescut foarte mult Darius al tau!!!de la noi!!!

Miri, sa sti ca m-am rugat mult sa aveti vreme naspa

Daniela, eu ii fac masaj lui Raul asa(ser sa intelegi cum explic)...incep din spatele urechii pana la clavicula, cumva pe diagonala...dar trebuie sa simti muschiul si atunci te duci pe lungimea lui...mare grija, nu trebuie apasat tare, ca este foarte sensibilul muschiul acela pentru ca au fost cazuri de ruptura de muschi...

Fetelor, care sunteti singure, dati-mi si mie sfaturi ca nu stiu sa-mmi impart timpul, in asa fel inct sa pot sa ma ocup de tot...am ramas singuri si la curatenie, mancare si bebe ma descurc, nu-mi gasesc timp sa mai si spal, dar sa mai calc...ca mi s-au adunat o tona de haine si nu-mi gasesc timp sa le calc...plus ca al meu sotior vine tot seara acasa Si pe langa asta, de cateva zile parca sunt batuta, toate ma dor, nu am putere sa fac ceva, singurul lucru care l-as face ar fi sa dormCe greu e sa fii singura!!!

Sa vedeti ce am patit....ieri am fost cu sosiorul meu la Timi sa ne luam combina frigo si am fost la un hipermark, nu de mult deschis si care avea la promotie comb.frig. Whirpool cu 12.000.000...Ma credeti ca a trebuit sa dam spaga la seful de raion ca sa primim comb.???!!!!!!!Nu au vrut sa ne dea comb, cu toate ca aveam bani sa o luam atunci, tot mi-au trimis de la unu la altul , pana s-au enervat barbatii mei, adica Clau si un prieten si au mers sa vorbeasca cu safu, i-au dat ceva(nici nu stiu cat)si imediat au aparut cu o combinaNu-mi vine sa cred ca si intr-un hipermarket se procedeaza la fel...DEZGUSTATOR!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Poze noi 31.07.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirinda spune:

Oana, poate scapi de tot!
Clau, bun venit in clubul !!! iti spun reteta imediat: il pazesti cind doarme, si fuga la baie1 si cind ti-e lumea mai draga, se trezeste! eu astept dupa ce adoarme seara, la 9.30-10, sa ma vezi cum calc, ma spal si fac mincare pentru noi. Dar inca n-am inceput diversificarea, asa ca gindesc cu groaza. Cind e tati acasa, ne ajuta el, chiar seara. In rest, am renuntat de multe ori sa ies afara cu ea, sa am grija de mine, ca sa am timp sa fac cite ceva. Povestea cu combina m-a dat pe spate! Numai in romania se mai poate intimpla asa ceva, spaga la magazin!
Elena, si tu ai ramas singurica si n-ai timp de internet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Hei , fetelor, ne mai primiti si pe noi cu atatea absentze?

In sfarsit am rezolvat milionul de probleme cu contul , cu dial-up-ul , cu telefonul.... si am reusit sa ne intoarcem in gashca!

Grasunica mea a inceput diversificarea deja, mai ales ca avem si doi dintisori noi-noutzi. Biberonul insa e o problema... daca s-ar putea numai tzitzi ar fi cea mai fericita; si cum laptele meu e muuult prea putzin ...ne cam razboim (bineinteles, ea castiga intotdeauna, rasfatzica lu' mamica!) Apropo, cum au crescut bebelushii vostri? Katja avea 7 kg si 64 de cm (de la 48) la 4 luni fix! Mi se pare ok, nici prea-prea nici foarte-foarte! Nuuu?

Va pupam si o sa fim aici pe baricade ca inainte!

Ioana si Katja(30 martie 2004)

http://community.webshots.com/user/inaioana

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Lavi draga....io de cind tzi-am spus sa-i dai papica hannei....
pusilici si mai vb.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Multam fain fetelor de cele povestite referitor la diversificare. Gata m-am hotarat.Incep cand vin din concediu. O sa avem atunci exact 5 luni si cred ca e ok. In cazul in care nu ajunge pana atunci tzitzili incep cu morcovelul si gata.

Claudelu-legat de spalat - calcat, stai linistita ca in aceasi situatie sunt si eu insa nu-mi mai fac asa ganduri. Ce-i principal la capitolul asta sunt hainele micutzei sa fie spalte - calcate iar noi...golim dulapul de haine curate si cand nu mai avem, tre sa ma apuc de ele. Pe primul lor e cocolina mea si linistea mea, nu ma mai stresez ca nu ajung nici unde.

Si inca ceva: chiar a mea e ai mai mica?Cand va vad ca scrieti, 6kg, 7kg, ma furnica sirea spinari. Hanna mea are 5,450 kg la aproape 4 luni, insa nu-mi paare deloc slabuta.

Lavinia-mama si micutza Hanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaviB spune:

Adina, mama, pai vezi ca nu ai avut dreptate. Multe fete nu au inceput si nici nu au de gand , asa ca.....nu ma mai...

Lavinia-mama si micutza Hanna

Mergi la inceput