Mamici de ianuarie-februarie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 11

corneliaa spune:
Ingerasul si camita, da am luat si eu de la 2,5 luni pentru ca si la mine era o "mica decolare de placenta"(deci iminenta de avort) dar mi s-a parut absurd cand doctorul mi-a spus ca e bine sa continuam cu el pana la 8 luni!!!!!!!! Mai ales ca la eco morfologic de saptaman trecuta nu a vazut doctorita nimic, si eu am insistat sa se uite bine la placenta. Concluzia a fost ca nu exista nici o decolare de placenta!
Iau Utrogestan de 1,5 luni. Doctorul meu e nebun de mi-a zis sa iau pana la 8 luni???????? Apropo, dar de Buscopan ati auzit? Mi l-a dat si pe asta dar nu l-am luat caci era pentru prevenirea contractiilor sau mentinerea destinsa a uterului. NU l-am luat.
Corneliaa si bebe-strumf (16sapt.)

cam33 spune:
Ingerasu astept PM-ul. Sa inteleg ca ai avut si tu probl. cu sarcina la inceput? Acum tu cum te simti, esti OK ca eu mai tot timpul am dureri si junghiuri pe jos (sau contractii cum s-or numi). Ma cam sperii eu uneori. Azi o sa merg la dr. si nu-l mai las pana nu ma lamureste ce-i cu ele
. Parca vad ca o sa-mi spuna sa iau No-spa si nimic mai mult
.
Camitzu si 17+

corneliaa spune:
Nu-mi mai vine sa-l mai iau.....defapt cred ca nici n-o sa-l mai iau, dar vroiam si parerea voastra.

corneliaa spune:
Camita, si mie mi-a dat no-spa DOAR IN CAZ DE DURERI MARI! Dar eu nu am avut nici un fel de dureri. Deci l-am cumparat dar il tin in dulap.

ingerasu spune:
Camitzu nu am avut probleme deloc dar mi-a dat preventiv. Utrogestanul se da mai mult pt fixarea mai buna a sarcinii, pt iminenta de avort, deci cazuri mai grave, se dau injectiile Gravibinon. Eu si cu Utrogestan si fara mi-a fost foarte bine, de aceea l-am si intrerupt.
Iar No Spa se da cand mai te doare burtica, la contractii.
Corneliaa eu am o prietena care a avut o sarcina cu probleme si a trebuit sa ia multe luni Utrogestanul, deci sunt fete care au luat mult timp acest medicament.
"ingerasele" 19+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

cam33 spune:
Cornelus ce fericita poti fi daca nu te doare nimic. Dar tot n-am inteles, dr. ti-a recomandat utrogestanul sau vroiai tu sa-l iei? Daca ti-a dat dr. parerea mea e sa-l iei, poate a vazut el ceva in neregula.
Camitzu

cocolino spune:
Hello,
ce mai faceti fetelor? Eu sunt bine si astept cu disperare sa miste bebe..
Coca 16 saptamani - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

cam33 spune:
Ingeras alta fericita fara complicatii . Asa sa fiti pana la sfarsitul sarcinii.
Nu mai stiu, tu sau Amary mi-ati spus ca ptr eco 4D la Poiana sa nu depasesc 23sapt. Daca eu vreau s-o fac mai tarziu pe la 26sapt doar ca sa-l vad pe bebe, ce are?
Camitzu 17+

corneliaa spune:
camita,mi-a dat doctorul de la 2,5 luni si l-am tot luat pana acum adica 1,5 luni. Problema mea e ca mi-a zis ca ar fi bine sa-l luam pana la 8 luni ceea ce mie mi se pare absurd mai ales ca la eco morfologica(3D) doctorita mi-a spus ca nu e nici o decolare de placenta si chiar a insistat cu cautarile pe ea.Deci? De ce naiba sa-l mai iau mai ales ca nici nu am nici un simptom iar la eco 3D n-a vazut nimic? La 2,5 luni am inteles de ce trebuia, ca aveam o scurgere maronie (cateva picaturi minuscule vreo 4 zile). Dar acum?
Corneliaa si bebe- strumf (16 sapt.)

cocolino spune:
Fetelor eu sunt atit de obosita incit abia astept sa plec in concediu...Daca totul e ok saptamina viitoare plecam la munte o saptamina...ceea ce.. e minunat.Voi respira si eu aer curat si voi scapa de poluarea din Bucuresti...
Coca 16 saptamani - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131