Mamici de ianuarie-februarie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 12

cam33 spune:
Cornelus cam ai dreptate si tu. Intreaba-ti dr. totusi in ce sens ar fi mai bine, la ce s-a gandit el? Ce stii despre dr. e bun profesionist, prefera sa previna probl. decat sa trateze?
Coca si noi vrem sa plecam undeva sapt. viit. Inca nu ne-am hotarat din cauza vremii.
Camitzu

corneliaa spune:
bravo tie ca fugiti, si sa aveti parte de o vreme cat mai frumoasa. Eu am fost in concediu pe la 2,5 luni la mare si n-am inteles nimic din concediu pentru ca eram prea ocupata cu varsaturile....
Corneliaa si bebe-strumf (16sapt.)

corneliaa spune:
Era mesaj pentru COca, din viteza n-am scris numele

NataliaS spune:
Buna burticoaselor!
Ce faceti, cum va mai simtiti?
Cornelia mama, sa stii ca si mie mi s-a dat Duphaston pana la 12 sapt si apoi m-a trecut pe Alilestrenol pana in sapt 32. Eu am doua sarcini pierdute, nu m-am simtit deloc rau de data asta, iar aceste medicamente, care toate sunt progesteron cu diferite denumiri, se dau pentru a preintampina oscilatiile hormonale neasteptate, pentru a compensa o eventuala insuficienta placentara. Si eu am gandit la fel ca si tine - e absurd sa iau aceste medicamente pana in sapt 32 cand e totul in regula si eu ma simt bine si am vrut sa le intrerup, dar apoi de teama sa nu patesc ceva si sa-mi reprosez apoi, le iau in continuare si doar n-oi muri daca inghit 2 pastile/zi mai ales ca nu-mi dau nici o stare nasoala.
Daca totusi vrei sa le intrerupi, ATENTIE la modul cum o faci! De la 2pastile/zi treci la 1/zi pentru min 10 zile si apoi nu mai iei, dar sa nu intrerupi brusc administrarea.
Mai fetelor, eu cred ca sunt mai ignoranta asa, eu nu m-am mai cantarit deloc de vreo 2 luni, dar nici nu cred ca m-am mai ingrasat. Am luat vreo 2-3 Kg. Burtica mi se vede binisor, iar sotul meu s-ar astepta sa o vada crescand de la o zi la alta - aseara ma intreba daca e totul in regula cu bebeul ca burta nu mi-a mai crescut de vreo 2 sapt - i se pare doar ca atunci a explodat si acum mai stagneaza putin.
Voua va creste cate un pic sau ati observat salturi de dimensiune?
Natalia si gagalicea (15 + sapt)
Dr. Doru Diculescu - Stanca
http://community.webshots.com/user/natalias103

cocolino spune:
Cornelus adevarul e ca asteptam acest concediu...din primavara. Si culmea e ca in plan era sa plecam pe la inceputul lui Oct..insa a intervenit o portita si dupa ce nasim,saptamina viitoare,plecam si noi cu Mirii in "luna de miere"..
Coca 16 saptamani - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

corneliaa spune:
Nataliasaru'mana pentru sfat...de vreo 2 saptamani iau doar una pe zi, iar de saptamana asta m-am hotarat sa iau una la 2 zile....Doctorul meu vine abia la sfarsitul lunii din Franta. O sa-l intreb atunci. Pana atunci merg cu Utrogestanul mai rar. Merci!
Despre ingrasat ce sa-ti spun. Eu am luat 2 kg in primele 2 luni, apoi le-am dat jos din cauza de..... Acum am revenit la cele 2+ fata de inceput. Atat. Despre burta, la 2,5 luni toata lumea imi zicea ca ori am gemeni ori sarcina e mai mare. Se vedea burta binisor. (eram un pic burtoasa dinainte...dar doar un pic). Apoi, a inceput sa creasca lent, dar nu in fata, ci in sus, acum imi pleaca de sub sani. Si nu e mare doar ...vizibila prin haine.

tomasa spune:
Natalia si mie tot cate un pic imi creste. Doar ca acum se vede deja ca sunt graviduta si nu balonata sau burtoasa !
Irina, 17+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal
Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

ixxi spune:
Dragele mele,
Si eu am luat Utrogestan, doar pentru faptul ca in luna ianuarie mi-au fost scoase doua chisturi. Cu sarcina nu am avut probleme, dar am avut consemn la pat 5 saptamani si utrogestan 3 sapt. Mi-a fost tara rau de la ele, desi le administram vaginal, mai ales de la cele de dimineata, pe care nu le-am mai luat.
ixxi si piersicuta 13+
dr Calaras

NataliaS spune:
Si la mine se vede deja clar ca sunt graviduta si in ciuda faptului n-au incetat barbatii sa-si intoarca capul dupa mine pe strada, deci tot frumusica sunt, ba chiar si mai frumusica cu bidonasul in fata

NataliaS spune:
...si modesta pe deasupra, da-s mandra ca-s gravida