Mamici de ianuarie-februarie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Felicitari Elenutza! Nu-i asa ca nimic nu se compara cu senzatia asta de fericire? Si eu astept cu nerabdare urmatoarea eco!
Sa-ti traiasca copilasul cel vesel si miscaret!
Irina, 17+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Buna dimineata,
Eu am 13+ si nici un kg in plus. O fi bine? O fi rau? Oricum greturile au cam trecut, au mai ramas cele de seara (care probabil sunt de oboseala). In schimb am o pofta de mancare..... din doua in doua ore (dupa ceas) mi se face o foame....din aia cu dureri de burta" de-ti vine sa mananci si pietre!
Ieri in statia de autobuz mi s-a facut foame ci am mancat paine goala ca tocmai cumparasem. Parca eram copilul strazii cu "codrul de paine in mana".

ixxi si piersicuta 13+
dr Calaras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

ixxi, eu pana la 20 de saptamani nu am pus decat 1 kg. Iar doctorul m-a felicitat de fiecare data.
Acum am 25 de saptamani si am pus 4 kg.
Cele mai multe kg o sa le puneti in ultimul trimestru, asta nu e deloc motiv de ingrijorare ci bucura-te ca ai metabolismul bun!

Eliza - 25 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Saru'-mana pentru incurajari. Adevarul e ca mananc normal si ma umflu de salate si fructe. De carne nu-mi vine sa ma ating dar mai mananc fortat caci stiu ca trebuie...proteinele bata-le vina! In schimb beau apa(plata) peste 3 kg pe zi.Si mai am o "fixatie" pe Activia cu musli. Mi-am facut abonament la magazinul din colt. Rade vanzatoare de mine de cate ori ma vede caci stie....2 cutii zilnic. Nici nu trebuie sa-i mai cer.Deci e bine sa nu pun multe kg. Imi faceam probleme.Uite, de-asta va iubesc eu, daca nu erati voi cice stie in ce depresii ma zbateam 9 luni.
Elenutzafelicitari pentru eco de ieri...bucura-te ca e nazdravan acum cat are unde sa alerge, ca dupa ce creste nici loc nu mai are si nici asa de mult nu mai zburda. Deci e totul ok.

Cornelia si bebe-strumf (16 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenutza spune:

va multumesc din suflete fetelor.Am trait cele mai fericite momente din viata mea.

Elena & bebelul 10 sapt.+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Pt fetele care inca nu si-au simtit bebeii miscind nu fiti ingrijorate caci si eu abea de simbata am simtit ca niste gaze in burta si de atunci le simt mereu si sint in 19 saptamini dupa spusele moashei..Oricum e un sentiment tare ciudat si frumos.-am explicat la sotz cam cum simt ca si cum un copil m-ar impinge cu degetelele prin toata burta si i-am facut si lui sa simta si el.
Eu ieri am fost la control si sa-mi explice moasha ekografia..si a zis ca totul e normal si ca eu sint sanatoasa.I-am ascultat si inima si batea ca un galop de calutzi.De azi intr-o saptamina merg iar la eko sa vedem daca inima i se dezvolta normal.Abea astept sa-l vad iar pe bebe meu.
Din pacate aici fac doar 3-4 ekografe pe toata durata sarcinii asa ca..
Parca nu mai am rabdare pina sa-l tin in brate.

Florina si fulguletzul de 18+

adana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Si apropo de greutate si ingrasat.Eu de la 1 iunie cind m-a cintarit moasha nu m-am ingrasat si eu ma bucur caci sint destul de plinutza.Sper sa nu ma ingrash mai mult de 9 kg caci va fi jale.Oricum si eu maninc multe fructe, aproape 2 kg pe zi.
Si tensiunea mea e 110/60 cam mica dar moasha zice ca e foarte bine.Mi-a dat sa iau pina nasc Fier ca cica asa trebuie.Astea sint singurele tablete sau tratament pe care mi l-a dat.Eu nu am primit acid folic sau altceva cum am auzit la voi.

adana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Fetele, v-a recomandat la vreuna,vreun doctor Utrogestan? Ce stiti despre el?

Corneliaa si bebe-strumf (16sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Cam33 despre Herghelegiu iti scriu un PM.

Corneliaa eu am luat Utrogestan din sapt 8 pana in sapt 14 (inclusiv). Utrogestanul este un progesteron natural si se da pt fixarea sarcinii. Din cate stiu eu se da undeva mai pe la inceputul sarcinii. De ce intrebi, ti l-a recomandat acum?

"ingerasele" 19+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam33 spune:

Cornelus mie mi-a dat utrogestan in trim I cam 1,5luni ptr ca era sa "zboare" sarcina si am stat si 2sapt la pat. Tie ti-a recomandat dr. acum?
Se ia oral sau vaginal, iti da stari de somnolenta.

Mergi la inceput