Mamici de ianuarie-februarie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Irina stai linistita ca eu la Diagnosis am intrat doar cu 15 min mai tarziu pt ca au avut o pana de curent la un moment dat si au trebuit sa decaleze orele de intrare cu 15'. Dar sa stii ca si la CMU se intra cateodata cu intarziere. Oricum Pop este un doctor bun si parerea celui de-al doilea doctor nu strica. Oricum i-ati sotul cu tine si inregistrati cu camera, noi asa am facut.

"ingerasele" 19+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cam33 spune:

Amary & Ingeras multam de raspuns. Mai vreau si eu nr de tel si adresa axacta, sa nu-l mai caut pe forum. Au site?

Mergi la inceput

Ingeras in ce sens sa-l ocolim pe Hergheliu, felul cum vorbeste sau da diagnostice gresite?

Camitzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

cam33 este in constructie site-ul.
Adresa este Andrei Muresanu nr.1 (Pe linga piata dorobanti).
Nr de telefon: 021.2317791

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amary19 spune:

E cam liniste pe aici. Asa ca .... o sa plec acasa.

amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Amary multam de nr. O sa plec si io acasica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

BUNA SEARA FETELOR,
Deci sa inteleg ca nu e nimeni de prin Patra Neamt ? eu inca sper sa fie cineva care sa stie unde se fac eco. si cat costa.
Alina Elena , multumesc mult insa nu cred ca am sa trec prin Bucuresti caci nu cred ca avem timp, etc.
In rest am avut parte de prea multa caldura astazi asa ca acum am sa stau cuminte.
Eu sunt caci inca nu l-am simtit pe .

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corneliaa spune:

Buna dimineata burticute,

Alina Maria, stai linistita e posibil sa fi miscat si sa nu-ti fi dat tu seama, e ceva foarte vag la inceput cand e mic. In toate cartile de specialitate se spune ca la prima sarcina bebe se simte miscand abia pe la saptamanile 18-20. Iar dupa UM tau cred ca ai cel mult 17 saptamani. O sa te saturi de "suturi"si inot pana la 9 luni. Crede-ma! Am o colega care trebuie sa nasca la inceputul lui septembrie si e disperata de bombardamentele din burtica si de faptul ca se foieste mereu.Il simte si ziua in amiaza mare pe strada , ba pe sub coaste, ba pe la ficat....
Elenutzacum a fost la doctor?Am inteles ca ai fost ieri, nu?
Fetelor cochetelor, voi v-ati ingrasat? Mie mi-a crescut burtica, este vizibila bine de tot, dar la kilograme....nimic!Am tot atatea cat la 2 luni si jumatate.

Corneliaa + bebe-strumf (16 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenutza spune:

corneliaa
a fost super,mi-am vazut bebelul,i-am ascultat bataile inimioarei,imi venea sa sar in sus de bucurie.Ne-a facut chiar o demonstratie,era atat de vioi,isi misca manutele si piciorusele de ziceai ca se joaca.Am fost cea mai fericita,nu-mi venea sa cred.Mi-a zis dr.ca am 10 spre 11 sapt.si ca arata foarte bine pt.varsta lui,ca l-am vitaminizat cum trebuie(cu fructe ca altceva nu am luat).

Elena & bebelul 9 (s+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Cornelia ar trebui sa te bucuri. O sa ai tot timpul sa te ingrasi de acum incolo...De altfel nici doctorii nu recomanda sa pui multe kg. in primele luni de sarcina pt. ca, cu cat ai mai multe cu atat cica nasti mai greu.
Oricum depinde mult de organismul fiecareia dintre noi. Unele iau mai repede la inceput si intr-un ritm mai lent in continuare iar altele nu iau mai deloc la inceput dupa care explodeaza brusc. Ca sa nu mai vorbim de cazurile care se ingrasa mult si constant de la inceput pana la sfarsit. Eu una cred ca as fi mai speriata sa ma ingras decat sa nu ma ingras asa ca esti o norocoasa.
Eu deja am luat 4 kg. si sunt cam . Bine, eu eram f. slabuta inainte de sarcina, aveam doar 49 kg. cand am ramas si asta era chiar mai bine decat in alte perioade din viata mea (cand aveam si 47) asa ca poate asta a fost motivul. Neavand de unde, organismul meu o fi simtit nevoia sa faca ceva rezerve pt. bebe pt. ca eu mult nu manac si nici pofte nu am.
Ma rog, sper sa le dau jos...
Alina Maria nici eu nu-l simt zilnic. Si nici puternic nu l-am simtit pana acum, dar ma consolez cu gandul ca este un baietel cumintel. De aici si semnatura mea. Oricum, am inteles ca e inca devreme pt. adevarate lovituri asa ca, atat timp cat la eco se vede cum misca inseamna ca este totul normal.
Irina, 17+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput