Mamici de ianuarie-februarie 2005 (23)
Raspunsuri - Pagina 8

tomasa spune:
Si eu vreau sa merg la eco morfologica la 21 sau 22 sapt. de la UM dar nu stiu inca la cine sa merg. Am posibilitatea sa merg la Dr. Pop, care stiu ca era cel mai vestit in eco pana cand s-a imbolnavit de inima. Dar nu stiu daca sa merg la el sau sa-mi fac programare tot la Iosup la care am fost data trecuta si care, am inteles ca este si el bine cotat...
Ce sa fac? Imi dati va rog si mie un sfat? Pt. ca se pare ca eu singurica nu ma pot hotara! Desi stiu ca amandoi sunt buni si ca poate nu este chiar atat de important, as mai vrea pareri de la voi.
Irina, 17+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal
Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

corneliaa spune:
Eu am facut acum o saptamana eco morfologic. Aveam 15 saptamani+ si doctorita mi-a recomandat eco morfologic intravaginal. (nu doare, ca asa am crezut si eu)A iesit totul Ok, dar mi-a spus sa mai vin odata la 20-22 saptamani pentru o eco abdominala , ca sa citat:"mai suflu odata in iaurt". Deci se poate si la 15-16 saptamani. A masurat tot ce se putea masura: inima, creier, ceva cu nuchal, coloana vertebrala, membre, vezica urinara, cordonul ombilical cu 3 tuburi,ochii, nasul...etc. TOT ce avea. Pe aparat avea grafice de normalitate pentru toata perioada evolutiei. Daca se incadreaza in aceste grafice (indiferent de varsta) e ok.Asta mi-a explicat mie.
Corneliaa si bebe-strumf (16 sapt.)

cam33 spune:
Irinel eu iti recomand sa alegi pe cineva din cei enumerati de Ingeras mai sus. Eu am fost la Iosup de 3 ori si am fost taaaaaare multumita. Acum as vrea sa incerc la Chitescu (MedLIfe), sa vad ce ap. au acolo si dupa asta m-ar tenta o eco 4D la Mediplus. Eventual intreaba-l si pe dr. tau.
Ingeras multam de raspuns. Crezi ca ar treb sa ma progr. cu 1 luna inainte? As vrea sa-mi vad si eu la 4D.
Camitzu

cocolino spune:
Este prea multa liniste pe aici,drept ptr care eu plec..Ne auzim si miine..daca mai e cineva pe aici...
Coca 16 saptamani - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

ingerasu spune:
Cam33 poti sa te programezi cand vrei tu dar daca o faci din timp ai siguranta ca o vei face atunci cand vrei. Altfel s-ar putea sa nu mai gasesti loc liber.
Chiar, toata lumea a plecat "in concediu"?
"ingerasele" 19+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

tomasa spune:
Ingerasu, tu ce sfat imi dai? Despre Pop ai auzit ceva?
Irina, 17+ sapt.

amary19 spune:
Hello fetelor!
Cam33iti raspund eu la intrebarea care i-ai pus-o ingerasului. In principiu trebuie sa o faci cu 1 luna inainte, dar eu am o prietena care s-a programat peste 2 saptamini (sunand azi).
Eu ieri cind m-am programat pentru 10 septembrie, m-a intrebat daca vreau pentru saptamina acesta si i-am spus ca nu. Nu mi-a spus daca existau si locuri pentru aceasta saptamina, doar m-a intrebat. Oricum secretara e foarte draguta si iti raspunde la intrebari.
Vezi ca e foarte important sa-ti calculezi bine nr de saptamini. Sa nu depaseasca 23. Si in functie de asta ii ceri sa fie intr-o anumita data. Dr Poiana face ecografii morfologice doar martea si vinerea. Asa ca intii calculeaza-ti si apoi suna si intreaba.
amary
Dr. Ion Ionut - Giulesti

ingerasu spune:
Irina, dr Pop este un doctor foarte bun. Pana sa faca infarctul era considerat cel mai bun echografist si este profesorul lui Iosup. Deci, tot pe maini bune esti. Daca ai posibilitatea sa ajungi la el, pt ca am inteles ca nu mai acorda consultatii decat la cine vrea el si cu trimitere speciala, atunci poti merge pe mana lui cu incredere.
Ana pana la urma cand, pe ce data, te-ai programat la dr Poiana?
"ingerasele" 19+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

tomasa spune:
Multumesc frumos Ingerasule. Si eu stiam asta despre Pop si chiar am posibilitatea sa ajung la el. Dubiile mele erau mai mult legate de probleme administrative de genul: la Diagnosis se asteapta mult, chiar daca ai programare pe cand la CMU mi-au respecta programarea, nu se poate inregistra ecografia, si mai ales faptul ca Pop este mai tacut/ursuz si mi-e cam frica sa nu ma sperie cu ceea ce-mi va spune. Stii cum e, uneori ai tendinta sa mergi tot la locul cunoscut. Chiar daca nu ai fost pe deplin multumit, parca te sperie mai putin decat necunoscutul.
Dar acum sunt convinsa sa merg la Pop. De fapt asa ma gandisem de cand am aflat de sarcina, sa merg la el macar pt eco asta, cea mai importanta. Si de altfel nici Iosup nu a fost prea prietenos...
Te pup.
Irina, 17+ sapt.