Despre concursurile cu premii

Despre concursurile cu premii | Autor: RUXMAX

Link direct la acest mesaj

Ce ziceti, concursurile cu premii mari-masini, case, excursii -de prin reviste sau d'alea cu " trimite 5 etichete...la cp 1 op 1" sunt pe bune? Adica se dau absolut la intamplare premiile?
Eu sunt moarta dupa concursuri, am facut socoteala ca am castigat in 3 ani vreo 20
(inclusiv la tv) si uneori chiar premiul cel mare(odata am castigat o excursie la mare) dar parca acum mi-a pierit increderea...
ruxandra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Nu stiu cat sunt de serioase aceste concursuri.Eu am trimis multe etichete de la sucuri,de la napolitane,de la cafea,rezultatul de la integrame,nu am castigat niciodata nimic.Ce sa mai zic cate bilete puneam la Bingo la TV pe Antena 1 si nu am castigat nici acolo.In ultimii 3 ani nu am mai trimis nimic la nici un concurs si nici nu mai trimit.
Daca ai castigat de atatea ori inseamna ca esti norocoasa si mai trimite,nu se stie niciodata.
Succes!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Eu am o prietena care in urma cu vreo doi ani a trimis la Colgate un singur plic si , exact de ziua ei, a castigat un apartament de 2 camere in valoare de 10.000$!!!

Claudia si Raul(01.04.2004)

Poze familie
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Claudelu" target="_blank">Pagina personala
Poze noi 31.07.2004

Mergi la inceput