Mamici de ianuarie-februarie 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 11

anadana spune:
Bine ca v-am gasit ca altfel oluam razna.
Noi suntem Dana si bebe la purtator de doar 13 saptamani.
Din pacate noi am avut ceva problemute, asa ca suntem arestati la domiciliu, la orizontala cu injectii si toate cele. Nu scapati asa usor de noi si sper sa ne primiti si pe noi aici.
Dana si bebe shtrumph

ingerasu spune:
Dana bine ai venit printre noi si iti doresc ca de acum incolo sa nu mai ai nici o problema
Cand ai avut ultima menstruatie ca sa stim sa te trecem la catastif (listuza de baza)?
Eu va pup pe toate si va urez un week-end placut si cat mai "miscator".
"ingerasele" 19+ saptamani DPN 31.12.04
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

cam33 spune:
Lalisor vezi sa nu iei tot soarele. Sa ai grija de picior, nu ca la 20ani
. Sa te faci si tu frumoasa
, si sa ai vreme buna si scoateti parleala
Pupici la licurici
Week-end placut si burticilor care raman in oras
-mititei la iarba verde
Camitzu

corneliaa spune:
Weekend placut si de la mine pentru toata lumea!!! Si concediu plin de soare si bucurii.
Camisi cocolino....hop si eu in grupa mare cu 30+... dar cred ca sunt in top in pollposition pana acum....
Corneliaa +bebe-strumf (15s+)

Lali spune:
Fetlor, multumesc pentru urari... Maine merg sa ma fac , coafor, manichiura, pedichiura...
Amaya, chiar ma intrebam unde esti... logica treaba cu epilatul pe picioare, voi tine cont de ea.
De Rachel Owen nu mai stie nimeni nimic ?
Cami, multumesc de urari, sper sa fie bine si sa ii placa lui bebe la mare, dar si mie si taticului lui.
Dana, bine ai venit si multa sanatate!
Voiam sa va spun ca azi am fost sa caut acel magazin nou pentru . Si l-am gasit, pe Calea Mosilor, cum mergi de la Obor pe dreapta, spre capatul strazii, aproape de Piata Latina. Magazinul se numeste ML (are si haine pentru
). E cam scump, dar au acum o promotie de genul cumperi 3 articole si iti mai alegi 3. Adica iei 6 si platesti cele mai scumpe 3. Asa am lasat o multime de bani acolo dar am blugi, geaca de blugi etc...ne-am cam rasfatat....
Lali si licuriciul ei 17+
Dr. Anca, Municipal

ana maria spune:
Lali, 2 doctori mi-au recomandat pt ca am trecut de 30 (am 32). Am si luat 2 rezultate din 3 si sunt ok. Estriolul il iau joi. Oricum m-am mai linistit. Si eu sunt tot in saptamana 15 (1 4 si 5 zile). iar unul dintre cei doctori mi-au recomandat sa-l fac acum.
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!

sara18 spune:
Anadana, bine ai venit in randul burticoaselor si nu numai! multa sanatate si sa ai o sarcina usoara sa auzim numai de bine .
Vacanta placuta celor care beneficiaza de ea si weekend placut tuturor!
Sara si (in burtica) 13+ sapt.

oana cretu spune:
Buna ziua, fetelor!
Anadana, bine ai venit printre noi si iti doresc din toata inima sa nu mai ai deloc probleme cu sarcina, sa ajungi cu ea cu bine la termen si sa ai un bebe sanatos!
Vacanta placuta tuturor si va asteptam din nou printre noi sa ne povestiti cum ati petrecut!
Va pup!
oana si bebitza din burtica (19 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

galaxy spune:
Salut burticoaselor!
Saptamana asta am fost asa de ocupata, ca azi fac regim de pat. Vad ca si voi ati fost harnicute si ati scris mult de tot.
Fetelor care se duc in concediu, le urez vacanta placuta.
Crinuta, si Oana, voi ar trebui sa incercati sa nu mai plangeti. Aveti cel mai mare dar din viata asta, si totusi plangeti. Ar trebui sa va bucurati de fiecare moment acuma. Si noi suntem toti alaturi de voi.
Puiusorul nostru deja se misca de o saptamana. Chiar ieri noapte, se misca de m-a trezit din somn. Si honey meu ne-a facut azi o surpriza foarta placuta: a cumparat un
asa de fain cu baldahin pe ambele parti. Acuma stau in camera si nu mai pot sa imi iau ochii de pe el.
Luni o sa mergem la doctor, si speram ca aflam ce o fi puiusorul: sau
.
Fetele, am o intrebare. Ma doare jos spatele, la capatul coloaneii. Mai ales cand sunt obosita, se accentuaza durerea asta si mai tare.
Va pup ,
io (si un burtic de 16+ saptamani)
"Children have never been very good at listening to their elders, but they have never failed to imitate them."

oana cretu spune:
Galaxy, ma bucur ca mai aud vesti de tine! Iti multumesc ca ne esti alaturi! Esti o scumpa!
Imi imaginez sa fi in al noualea cer cu patutul in casa...
Ai vazut ce senzatie placuta este cand simti bebelusul cum misca? Este extraordinar!
Va pup!
oana si bebitza din burtica (19 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."