Mamici de ianuarie-februarie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Va pup pe toate, maine plec in concediu !
Daca dau cu nasul intr-un Internet Cafe promit sa mai scriu. Daca nu ne revedem peste o saptamana !

Sanatate maxima pentru mamici si bebelusi !

Lali si licuriciul ei 18+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Lali draga, nu m-am putut conecta la net, nu mi-a mers telefonul. Erau nu stiu ce lucrari.

In primul rand iti doresc un concediu placut, vreme cat mai buna.

Abia astept sa vii sa vorbim, sa iti spun ce am decis.

pupici
Cri si bb Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Fetelor ieri l-am simtit pe bebe meu ca misca intr-o veselie..parka eram in transa..ce sentiment ciudat si minunat
Concediu placut fetelor care au concediu..
Eu am terminat vineri cursul de surori medicale si am primit diploma..din pacate nu este post liber..dar nu-mi fac probleme..ca mult nu voi mai putea lucra..

adana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adana spune:

Am tot citit ca voi aveti concediu de maternitate vreo 2 ani si ceva.Aici e mai nasol eu am doar 16 luni concediu si apoi tre sa-l dau pe bebe la gradinita ca nu am cu cine sa-l las.
Fericitelor..

adana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna dimineata, fetelor!
Crinuta, chiar ma speriasem ca nu ai mai dat nici un semn. Mi-era si frica sa intreb daca e vreo problema. Ce ai facut cu amniocenteza, o faci? Chiar, l-ai mai simtit pe bebe?

Adana, te inteleg cum e sa-l simti pe bebe des...

Eu mai am o saptamana si aflu ce e. Abia astept, ca vreau sa iau hainute si nu stiu ce culori. Am luat niste bodyuri, 2 pijamale, sosetute, porte-bebe, o chestie la care incalzesc biberonul in masina cand suntem plecati...Am luat cateva.

Va pup!

oana si bebitza din burtica (19 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna ziua fetelor,
Ma bucur ca totusi mai sunt fete ramase pe bransa. eu una am vacanta peste trei saptamani .
Am sa vin in Romania insa mie teama ca o sa fie prea cald si noi venim cu .Astazi a fost asa de cald ca am stat doar in casa.
In rest ma simt bine desi cred ca lucrez cam mult caci sunt tot timpul obosita.
Sper ca voi sunteti bine.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Oana, nu fac amniocenteza, si nici cariotip. Am repetat triplul test, si atat. Indiferent cum iese rezultatul, eu stiu ca bb e ok, si nu risc vreun avort pentru nimic. In afara de asta, nu ma vad facand avort terapeutic.

Nu stiu ce mi-a venit sa fac triplu test, stiind ca are acuratete 60%-70%.

Acum nu pot decat sa sper ca totul este asa cum simt eu, si asa cum spun toate ecografiile. Voi mai face eco 4d, si cam atat.

Pe bb il simt tot vag, chit ca el saracul se misca mult( l-am vazut la eco). Nu simt suturi sau asa ceva. Nu stiu ce simtiti voi, dar eu simt ceva miscari in burtica, insa nimic spectaculos, cel putin nu inca.

pupici
CRi si bb Rayan din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Norah spune:

Buna tuturor burticilor! Nu am mai fost pe site de multa vreme...
Treceti-ma si pe mine cu DPN 7.01.2005.
Bebica al meu este foarte jucaus, dar inca nu stiu ce fel de bebica este...Am facut o echo pe 19 si nu s-a vazut inca sexul, dar sper sa aflu cit mai curind.
Va urez bafta.
Norah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Buna dimineata fetelor care au mai ramas pe baricade, la scarbici.

Crinuta, sa stii ca si eu il simt pe bb mai rar si nu chiar asa de spectaculos. Adevaratele miscari ale lui bb incep dupa 20-22 saptamani cand bb este mai maricel, restul sunt doar falfaieli si presupuneri. Este posibil sa ai placenta anterioara, parca asa retinusem eu, si atunci placenta actioneaza ca un burete intre tine si bb. Nu iti face probleme ca bb oricum misca doar ca noi putem sta, inca, linistite - ai sa vezi mai incolo cand o da in ficat si in vezica
Pana la urma ai reusit sa vorbesti la Mediplus pt echo sau o faci in alta parte?
Eu in schimb am acum o burta ca nu mai pot purta nimic din ce aveam, deja se vede in toata regula ca sunt o

Mey, dar tacute sunteti toate asa ca pt luni dimineata

"ingerasele" 19+ saptamani DPN 31.12.04
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelursu@k.ro spune:

Crinuta scumpa, ce ma bucur ca ai luat decizia asta. O sa fie bine , o sa vezi.
Fetelor va urez concediu placut!!!

Mergi la inceput