Mamici de ianuarie-februarie 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodicag spune:

Buna dimineata la toate umflatzelele. Sunt la servici de pe la 9, dar mi-a luat ceva timp sa citesc toate mesajele de week-end.
Camitzu, in legatura cu ceaiul de cozi de cirese, nu stiu cat se poate bea, ca nu mi-a dat prin cap s-o intreb pe doctoritza. Eu beau 2 cani pe zi.
Azi ma simt cam rau. Am crezut ca am scapat de greturi si vad ca nu e asa si am o ametzeala, de se invarteste tot biroul cu mine. Ma duc sa beau un pahar de apa poate imi mai trece. Apropos, fetelor cu sarcina mai avansata, cam prin ce saptamana ati scapat de gretzuri?

Pupici la toata lumea,
si samburelu` 12 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

'Neata gagics!

Crinuta, ma bucur tare ca ai revenit la sentimente mai bune , ca esti din nou optimista si gandesti pozitiv. Bebeul tau e bine, sunt convinsa!!!si cred ca decizia de a nu face amniocenteza e cea mai potrivita

Fetele cu epilatul...eu zic ca e exagerat. Intr-adevar vasele pot sa aiba de suferit de la ceara traditionala care e fierbinte si produce vasodilatatie, dar cea de unica folosinta are temperatura pielii si nu face nici un rau. Eu mi-am intrebat si medicul si cosmeticiana si ambii mi-au spus ca e OK sa ma epilez inghinal cu ceara de unica folosinta. Iar despre aparat...nu vad contraindicatia, doar in cazul in care sunteti super sensibile la durere. Acum fiecare decide pentru el, dar e in privinta ingrijirii personale nu am sa renunt la bunul obicei de a ma face frumusica - mai spunea cineva pe aici - suntem gravide, nu bolnave...

Anadana, bine ai venit ! si sa-ti dea Dumnezeu o sarcina mai usoara in continuare si sa ai un bebe sanatos, frumos si norocos!

Eu am avut o vaga senzatie aseara cand m-am asezat in pat ca as fi simtit si eu o falfaire, dar nu sunt sigra si nu s-a repetat sa ma pot convinge daca a fost sau nu bebe Mi-au facut astia tot felul de "determinari" ale sexului bebelui...babesti of course, si nici acum nu va pot spune ce e ca o data iesea fata, o data baiat, deci copil va iesi!

Natalia si gagalicea (15 + sapt)
Dr. Doru Diculescu - Stanca
http://community.webshots.com/user/natalias103

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

'NEATA
Ce faceti fetelor??Care mai mai sunteti p-aici..?

Coca 15 saptamani - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Neata fetelor! Si eu pe aici. Din pacate in week-end nu am avut acces la internet ca sa-i urez concediu placut lui Lali si ca o asteptam cu drag inapoi.

De epilat si eu ma epilez la cosmetica, tot cu ceara de unica folosinta, care intr-adevar nu este fierbinte asa ca nu cred ca poate sa-ti sparga vasele de sange. Am mai auzit si eu cum ca lama ar fi mai buna in sarcina pt. ca nu este dureroasa iar durerea/adrenalina ii fac rau copilasului dar nici cu lama nu-mi vine sa ma dau...Si pana la urma nu e o durere atat de insuportabila sau de lunga durata cat sa-i faca vreun rau, nu? Eu ma fac cu ceara doar pana la genunchi si inghinal. Pe picioare nu am nici o problema dar inghinal ma deranjeaza putin durerea (parca sunt mai sensibila de cand cu sarcina) asa ca ma fac mai rar ca inainte dar chiar n-as sta neepilata...

Irina, 17+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

'neata etelor,

Io sunt suparata rau
ca n-am vazut pana acum ca pasaportul meu expira peste 1 luna jumate si eu plec in weekend... si trebuie sa aiba valabilitate min. 6 luni ca sa iesi din tara cu el..
Nu mai e serviciu de urgente si nu stiu cum sa plec... incerc sa iau delegatie de la servici

Megg si bb 16+
Dr. Ina Moldovan - Municipal

Mergi la inceput

Megg,exista serviciu de urgenta ptr pasapoarte,insa doar cu o motivatie extrem de clara. Daca poti sa-ti faci rost de delegatie de la sv,ti-l scoti in 2-3 zile..Iti spun ca sotul meu asa a facut cind am fost in luna de miere...

Coca 16 saptamani - Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Crinuta, ai facut amniocenteza??

Coca 16 saptamani - Dr. Ion Ionut - Giulesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Neata la burticute!

Eu abia acum am putut sa intru pe forum, ca dadea pana acum eroare . Am o intrebare la voi. De vreo cateva zile simt o tensiune in burtica, pe laterale mai exact, daca merg pe jos mai mult sau fac putina treaba prin casa. Daca ma asez la orizontala in vreo jumatate de ora imi trece. Voi aveti dureri dintr-astea?

Cu epilatul a mai fost o discutie pe forum acum vreo 2 luni si nu este sigur nici o problema daca e ceva normal. Eu ma epilez lunar cu ceara peste tot si nu am probleme, dar o faceam si inainte sa raman insarcinata. In rest, pe picioare folosesc Brown. Cosmeticiana mea mi-a spus ca vin fete care se epileaza si cu doua saptamani inainte de termen, ca sa nu le rada asistentele si sa se irite. Asa ca eu nu cred ca este vreo problema.

Andrutza si bebelusa
17+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Andrutza si mie mi s-a intamplat...cred ca e semn sa o lasam mai moale cu treaba sau cu miscarea, cel putin in clipa aia sau macar pana trece presiunea. Faci f. bine ca te odihnesti atunci cand apare.
Poate sa fie si de ligamente care se intind, uterul care creste, etc. Dar mie mi se pare ca are legatura cu faptul ca ma agit uneori prea mult.

Fetelor la care BB a miscat deja, voi il simtiti zilnic?

Irina, 17+ sapt.
Dr. Radoi, Spitalul Municipal

Irina burticoasa si copilasul cuminte din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna dimineata, burtici!

Cocolino, Crinuta a zis ceva mai innainte ca nu mai face amniocenteza.

Ingerasu, ma mir ca nu simti bebeul ca lumea, ca pe mine si azi dimineata m-a trezit cu...7 lovituri (le-am numarat, ca pana a ajuns George nu s-a mai simtit, si era prima oara cand se simteau si cu mana...of!!!).

Andrutza, si eu am dureri uneori, si mi-e frica tare pana ma lasa.

Rodicag, mie mi-au trecut greturile pe la 14 saptamani parca. Dar nu este obligatoriu sa treaca la toate fetele la fel.

Pupici pe burtici!

oana si bebitza din burtica (19 saptamani)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput