mi-am pierdut pisica...

mi-am pierdut pisica... | Autor: Christina

Link direct la acest mesaj

De asta noapte nu-mi gasesc pisica.... Noi o consideram o pisica de interior si desi e foarte curioasa noi nu o lasam afara.

Am nevoie de sfaturi/ idei ce as putea face sa o recuperez ca suntem in mare suferinta... ea este primul nostru bebe (o numeam "copilul paros").

Please, help!

Christina, mamica lui Victor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sanca spune:

Christina,

pisicile se ascund cand sant nu se simt bine. Vezi sa nu cumva sa fi intrat in ceva substante chimice. Daca e afara, o sa vina ea acasa cand o sa-i fie foame, ai rabdare, mai ales daca e prima ei escapada afara. Mai bine ai cauta-o prin sertare si prin dulapuri sa nu care cumva sa fie bolnava.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Sanca,

Multumesc mult de sugestii.
Pisica mea e pisica de interior... nu prea avea in ce substance chimice sa intre.Cred ca pur si simplu avea chef de duca, sa calatoreasca. Am cautat-o de-am innebunit in toata casa si prin intreg neighborhood-ul si degeaba.

Alte idei? cum as putea s-o ademenesc acasa? oare stie drumul inapoi?

Christina, mamica lui Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xxxwoman spune:

Hm....cam aceeasi problema am si eu cu pisica mea cea mare. Stau la parter si de cate ori prinde geamul deschis - tzushti afara. La inceputuri statea cuminte in gradinitza de langa bloc, dar mai apoi a inceput sa se duca din ce in ce mai departe. Uite-asa am patit si eu...intr-o noapte am adormit cu geamul deschis....m-am trezit pe la 3...am inchis geamul si m-am uitat unde dormea ea de obicei - ia-o de unde nu-i! Am iesit cu sotul sa o cautam pe afara la ora aia...Si am tot cautat vreme de 2 ore, o zaream dar alerga ca nebuna...fugea de noi (era cu alte cateva pisici de la bloc, dintr-alea jegarite). Nu mai aveam nici o speranta ca o sa o prindem, dar pana la urma s-a produs minunea. Era speriata toata. eu nu prea am incredere ca se intoarce, chioar daca ii e foame....am vazut-o pe a mea care fugea de noi (tot de interior fiind). Daca nu merge si nu, pune si tu pe la scarile de bloc alaturate afise cu pierdut pisica care arata asa si asa...Eventual o recompensa de 100 000...se vor gasi copii care sa o caute...Eu asa voiam sa fac, bine ca am prins-o. Acu stau cu ochii pe ea ca pe butelie. De ce le-o veni chef de duca uneori?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Poate o fi intrat in calduri si i-a venit cheful de motaneala???
Asa ca ai grija cand se intoarce ca poate vine multiplicata

Ancuss

Mergi la inceput

A mea una e castrata, deci adio ....Daca sunteti interesate am o relatie, pe mine m-a costat acu cateva luni 150 000 la Facultatea de Medicina Veterinara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Noi stam la curte si aveam 2 matze.
Cand am plecat saptamanile trecute in vacanta, una , preferata mea s-a speriat probabil ca a ramas singura-fara noi si a disparut. Nici acum dupa 2 saptamini nu stim unde s-a dus si daca mai traieste.Imi pare rau, n-am sfaturi, paote doar nevoie si eu de ele...
ruxmax

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megutz spune:

Cristina, rau!
a plecat, ar trebui sa te obisnuiesti cu ideea. doar daca pui anunturi, cum a zis cineva, poate exista vreo speranta mica.
si eu am pisica si cand iese.. imediat dispare. se baga prin crapaturi de la bloc, prin magaziile de pe aici - si daca am scapat=o acolo.. e naspa. bine ca nu are cum sa iasa pe partea cealalta - ca nu s-ar sfii sa se tot duca
in casa nu are cum sa fie.. daca doarme pe undeva, doarme, dar nu la infinit. si daca ii este rau unei pisici, vine, nu sta intr=un loc retras. cel putin asa face a mea.
matza fratelui meu a coborat de la etajul 4 si dusa a fost. a trecut si de un caine care sta pe acolo in scara.. deci daca se duce si e mica, greu se mai intoarce. abia astea mai mari mai vin inapoi.. si mai ales daca spui ca nu prea ai dus-o pe afara...
asta este.. imi pare rau. cred ca ar fi cel mai bine sa cauti alta de care sa ai mai multa grija!
te pup..
ps: stiu cum e sa pierzi un pisic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmen24 spune:

nu stiu ce sfat sa iti dau ,dar iti pot spune pisica parintilor s-a intors dupa 3luni.atunci cand toata lumea si-o inchipuia calcata de o masina si fara nici o speranta de a o revedea, s-a prezentat la usa la 5dimineata,slaba si plina de purici.era castrata ,deci nu a plecat ca avea chef de motaneala.ori fusese luata,pentru ca prea o placea toata lumea ori pur si simplu avusese chef de duca.cainii si pisicile au o memorie fantastica,asa ca sunt sanse sa se intoarca si pisicuta ta.curaj si rabdare.

Mergi la inceput

Asta cu asteptatul nu mi se pare o solutie...e greu ca naiba mai ales cand te-ai obisnuit cu ea. Avea dreptate cineva cu subsolurile de la blocuri...acolo daca intra...cine mai stie de ea. Incearca asa cum am zis...cu anunturile pe acolo la blocurile/casele alaturate. Cred ca nu sunt sanatoase la cap...au tot ce le trebuie si le ia cheful de plimbari. Si mie mi se pare logic sa se intoarca (e asa bine acasa, dormi la cald, ai mancarica buna) dar se vede treaba ca ele nu gandesc ca noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenika spune:

imi pare tare rau de pisica ta,si eu sunt o iubitoare de animale (in special de pisici)si sper din tot sufletul sa o gasesti. Din cate stiu eu daca a fost tinuta mult timp in casa pisica se orienteaza de stul de greu in libertate. Eu am patit acelasi lucru cu matul meu si ... mai bine nu-ti spun ce a urmat...
bafta!

Mergi la inceput