mi-am pierdut pisica...
Raspunsuri - Pagina 2
Emirac40 spune:
Incearca s-o cauti in spatele frigiderului,uneori se culca pe langa motor,daca nu este acolo ,ai un bun prilej sa-ti cumperi una de plus
,ai scapat de tot parul si mirosul din casa.Eu stiu pe cineva care si-a pierdut barbatul din cauza pisicilor![]()
,dar mai in gluma mai in serios daca a gasit in alta parte o viata mai buna...ia-ti adio,precum fetitzele...
ankalaura spune:
N-am citit pana acum subiectul asta, epntru ca noi am dat motanul cand eram prin luna a 5-a de sarcina, dar poate e relevnt sa va spun ca am patit cu el.
Nu numai ca era motanel de interior... Mai era si prost, daca venea cineva se ascundea sub cada. Era siamez, deci destul de salbatic si rautacios! Nu puteam sa ies cu el din casa. Si vizita la veterinar era un cosmar. Ma facea ferfenita cu ghearele. Ei bine, a trebuit sa plecam la tara o saptamana, si nu aveam pe cine sa rog sa aiba grija de el. Nu stiu cum a iesit pe usa, dar dus a fost! Stiind ca e fraier, nu cunoaste locul, am fost sigura ca l-am pierdut pentru totdeauna. Plus ca acolo, la tara, atatea zgomote noi, mirosuri, animale.... Eram sigura ca il vor nauci!
Stiti cand a aparut? Dupa o saptamana, lihnit de hoame, milog, cu coada inte picioare!
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Christina spune:
Fetele, a mea e castrata deci nu e cheful de motaneala de vina. Pur si simplu si-a luat lumea in cap. Am pus afise pe la casele si blocurile vecine si oferim chiar si o recompensa, dar cine stie daca o vom gasi. Am sunat si la adapostul pt. animale in caz ca o duce careva acolo. Dar, surpriza in dimineata asta am zarit-o in curtea vecinilor unde manca bataie de la vecin pt. ca era in gradna de legume. Sotul meu a zis ca-l toarna la politie si la Protectia animalelor pe individul ala idiot. Acum ma intreb daca se mai intoarce... si cat poate rezista fara mancare.
Oricum, multumesc pentru sprijinul vostru.
Christina, mamica lui Victor
Sanca spune:
Christinel,
e bine ca stii ca e in viata si hoinara. Vecinul nu cred ca a apucat sa dea prea tare in ea, ca nu ar fi stat ea la bataie. Dar ce om imbecil, ce putea sa-i faca o pisica la legume, ca doar nu e iepure... Partea proasta este ca pisicile rezista mult fara mancare, saptamani de zile. Afara fiind, nu o sa moara ea de foame, ca sant pasari, si alte delicatessuri.... O sa vina ea acasa.
Noi ne-am mutat intr-o casa noua la 4 luni dupa ce l-am adoptat pe motanelul meu, care avea vreo 6 luni la timpul respectiv. A stiut ca e casa lui, mergea, hoinarea, dar venea acasa. Daca vroiam sa-l bag in casa urgent scoteam desfacatorul de conserve electric si venea ca un glonte, cand auzea sunetul. Desfa si tu o conserva de peste si pune-o langa usa si stai la panda. O sa o prinzi tu.
Christina spune:
Uraa! am recuperat-o! era ascunsa intr-o gaura de sconsc.
Culmea este ca vecinul ala idiot care o batea de dimineata ne-a reclamat la Protectia animalelor ca cica i se c... pisica in legume si ca nu e inregistrata. Ce cretin!
Oricum bine c-am gasit-o. Politia zicea ca poate sa-l amendeze pe vecin dupa ce recuperam pisica si se dovedeste a fi batuta. Acum doarme dusa sarmanutza ca nu cred c-a reusit asta noapte.
Christina, mamica lui Victor
Sanca spune:
Christina,
vestea ca ti-ai gasit pisica ma bucura. Sa-i spui imbecilului de vecin ca pisicile nu se inregistreaza precum cainii. Un dobitoc fara creier. Vorbeste si el ca sa faca gargara. Nu i-ai spus ca rahatul e bun fertilizator pentru legumele lui??????