Mamici de septembrie-octombrie 2004 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Ionika, iti trebuie, mama, ceva la mana de la laborator. Hai, ca dr te crede ca ai facut-o, dar nu stii cand ai nevoie. Nesimtire curata, zau!

Asa Corina!

Nu stiu ce sa zic de mancarimea aia... cert e ca ma tine de vreo luna (fara exagerare) si culmea, numai pe partea stanga si numai noaptea cand dorm. Ce-o fi sa fie, dar sa dorm si eu

Mada, nu stiu ce te-a speriat asa dr in legatura cu analiza de glicemie... Daca iti plac dulciurile in general nu ti se va parea deloc scarboasa. Problema e ca trebuie s-o bei repede si e ditamai cana! Plus ca nu cred ca ai voie sa bei altceva dupa...

Fetele, voi cum spalati hainutele noi? Doar cu detergent mai diluat sau spalat complet? De calcat nu mai vorbim, ca e absolut necesar.

Pentru inceput am ajuns si eu la concluzia ca nu trebuiesc folosite balsamuri. Cu timpul!

Va pupacim pe toate, o seara buna si pe maine.

si bb Radu (DPN 20 oct.) - Centre Hospitalier de Saint-Cloud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Mada, d-abia acum am vazut mesajul tau despre testul de glicemie (probabil ca il scriai in acelasi timp cand scriam si eu mesajul meu).

Sa stii ca glucoza aia nu e chiar asa rea (acum depinde daca in Rom este aceeasi care mi-a dat-o mie aici la spital). A mea a fost cu gust de portocala si f. putin acidulata. F. dulce, dar ok, adica nu sa ti se faca rau de la ea. Daca e f. rece (ceea ce a mea a fost) e si mai usor de baut.

Se pare ca tu faci direct testul acela mai precis, cand iti ia sange inainte sa bei, dupa aia la o ora, si inca odata la 2 sau 3 ore (nu mai stiu exact orele). E bine, ca e mai sigur! Iti tinem pumnii.

Sa nu mananci nimic inainte de a te duce la spital pt. test, ca primul sange luat trebuie sa fie pe stomacul gol.

- DPN Sep. 28

Mergi la inceput